Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kmarci25

veterán

Megérkezett tegnap a készülék! :))
    A build-szám: cxq_v3_inew_v1.0.6 Ez mond valamit? Nem akarom romolni, csak úgy megosztom.
    Nagyon tetszik, szép, könnyű, elegáns a készülék szerintem. Minideal-től érkezett DHL-lel, rootoltan, valami kínai superuser volt rajta, mikor letöltöttem a SuperSU-t, az automatikusan eltávolította azt. Meg van még valami kínai market szerűség (legalábbis annak néz ki). Feltöltött 100%-ig, azzal nem volt gond. Egyelőre egy normál T-s sim van benne, ma cseréltetem azt le micro sim-re, és megy be mellé egy vodás is. A T-ről megy a 3G szépen, nem dobálja a hálózatot, remélem a microval is jó lesz.

Lenne pár kérdésem:
    - hogyan készítek képernyőmentést? (Ha ezt megírjátok, akkor feltöltöm a képet a kernelről, romról, build-számról)
    - próbálgattam a GPS-t, eddig nem sok sikerrel... :( Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?
    - láma kérdés, de: a feladatkezelőt hogyan hozom elő? (amikor jobbra húzással bezárhatom az éppen futó programokat.)

Új hozzászólás Aktív témák