- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a topicot, de most már úgy érzem, el kell mesélnem a történetet, hogy barátnőm hogy járt az ebayes Inew rendeléssel.
Kezdődött az egész január 14-én, amikor is leadtuk a rendelést 199$ fejében. Pár nap múlva írt az eladó, hogy gond van mert a gyár leálláson van valami new year holiday miatt és hogy majd csak február 10-én tudja postázni. De ad pluszba egy 16 gigás kártyát. Osztottunk-szoroztunk és belementünk. 1-2 hét után a fastcardtech akciót hirdetett 168$-ért. Mondanom sem kell az idegességi szintet

Február 15-én írtam egy email-t, hogy ugyan mi lehet a csomaggal. Azt a választ kaptam, hogy a gyár még nem termel stbstb és következő hétfőn azaz 17-én postázva lesz a csomag. Ebben a tudatban a tegnapi napig csak várakoztunk, gyanús lett hogy miért nem jött még meg. Írtam egy normális hangnemű levelet ismét. Majd jött a válasz, hogy előző héten - azaz valamikor március 17-21 között - lett feladva a telefon! Na hát erre már nem tudtam szép hangnemben válaszolni. Ha ezt időben tudjuk, akkor még az elején visszakérjük a pénzt. Azóta már láttam hardverapron másnapi kézhezvétellel hirdetőt. A fastcardtech-es akcióról nem is beszélve.
Egy biztos, ebayről telefont soha többet. Hiába nem az eladó hibája, ha tényleg úgy van mint írta...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen switch-et vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Router gondok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest