- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tudsz ehhez a 40%-hoz valami tényleges szakirodalmat? mert egy csomó helyen fellelhető, és hogy most a wikipediáról került több helyre, vagy egyéb forrásból került fel a wikipediára és onnan szipkázták ki mások, az túlképp irreleváns. a wikipedia citation needed/unreliable source megjegyzést tesz, megjegyzem jogosan, így én több okból is hajlamos vagyok urban legendként kezelni.
eddigi felületes kutakodásom során egyetlen helyen találtam eddig valami grafikont és ábrát, alátámasztandó, de annak a grafikonnak köze nem volt ehhez a kijelentéshez. nálamnál jóval hozzáértőbb német mérnök, aki szünetmentes életmentő rendszerek (vészvilágítás, szellőzés, oltókészülékek stb.) telepítésével foglalkozott lebullshitezte anno az m6-os alagútnál, mikor pár sör után valamiért előkerült. sem az ehhez kellő szakmai angolom, sem az elszántságom nem volt meg, h tovább firtassam a kérdést. meg a csóka már elég részeg is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged