Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Tim82 #99631 üzenetére

Magyar ansi layout biztosan van, láttam már nem egy ilyen billentyűzetet és laptopot, amin volt. A TP dologban viszont lehet igazad van, hogy TP-n nem érhető el magyar ansi layout.

Az, hogy meg tud halni a billentyűzet, azt fórumokról szűrtem le. Nincs is ezzel semmi baj, semmit nem gyártanak az örökkévalóságnak. Semmi nem tart ki örökké. Az, hogy a TP-ek masszívabbak, az nem azt jelenti, hogy nem tudnak meghibásodni, hanem hogy tovább bírják, mint egy ilyen papírvékonyított, mindenforrasztott-ragasztott-benne típusú, nem-bővíthető, nem-javítható-eldobható ultrabook, meg ha valami bekrepál, akkor kapható bele megfizethető áron alkatrész.

Márpedig egy TP-ben is tönkremehet bármi, így a billentyűzet is. Egyébként ezért is érdemes megtanulni gépírni, egy életre meghálálja magát, akkor is, ha valaki nem megy titkárnőnek. Mikor 1-2-3 ujjal kopácsoltam, akkor 2-3 évente elhasználtam egy billentyűzetet (nem TP-en ugyan). Mióta gépírva 10 ujjal tapintom a billentyűket, eddig egy billentyűzetem sem ment tönkre, nem kopik.

Új hozzászólás Aktív témák