- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
qnadam #96010 üzenetére
40k környékére tenném, tényleg nagyon függ attól, hogy milyen állapotban van, és milyen kiszerelés. TN panellal, HDD-vel, 4 GB RAM-mal inkább a 40-hez közelebb, mint az 50-hez.
Azt értem, hogy IPS-t írtál, de arra is figyelj, mikor hirdetik, csalni szoktak vele. Windows alatt AIDA64-gyel, Linux alatt read-edid segítségével rá lehet nézni az EDID infóra, amiből kiderül. Ha TLB-re vagy V-re végződik a panelkód, akkor az tuti TN, míg ha SLT-re, SLB-re végződik, vagy bármire, amiben S van, akkor IPS.
Egyébként nekem is ilyen van, pont ugyanilyen i7-2620M-mel, csak én bővítettem benne 2×8 GB RAM-ra meg a HDD helyett tettem bele egy 525 gigás SATA3-as SSD-t. IPS panellal hirdették, de átqrtak vele, mert TN-es. Hiába dicsérik agyon, nem egy nagy szám gép. Azért a kora érződik rajta, teljesítményben is, és a TP-strapabíróság is csak legenda, reped, törik, mállik, kijelző tud csíkozódni vagy foltosodni, kijelző szalagkábele tud elnyíródni, stb.. Max. tényleg csak netbook helyett jó kis gépnek, régi programokhoz nyomkodni. Túl sokat ne adj érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 - Donor
- Dell Latitude 5420 i3-1125G4 / 8gb ddr4 3200 / 250gb nvme ssd/ kiváló akku / Pici esztétikai hibával
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest