Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

SOS
    sziasztok, nagy gázban vagyok, feltettem a win 10-et a gépemre (t420s), és azt hittem, ma befejezem a telepítését.
    meg kell állapítanom, hogy ez egy katasztrófa... :W

nincs power manager. a win7 nem megy fel, itt egyik kolléga által feltöltött pakkban lévő pedig nem az. (van 2 opció, takarékos és nem takarékos. meg nagyobb betűkkel írja ki, hogy 100%. ebben ki is merül)

nincsenek gyors-gombok:
    Fn+F7 = eddig kijelző váltás/kiterjesztés. most is, de amit eddig rajzokkal is jelzett, most csak felirattal. egyébként ezt nem értem miért fejlesztik tudatosan/szándékosan vissza a vizuális információs rendszereket 8nem csak itt, mindenhol, android, vagy akár a való életben is.)ahol eddig 3D és szín kombinációjával is támogatott piktogram volt, ott most egy monokróm kaotikus vonalas ábra van. ez most részben divat is, részben tudatos lebutítása a rendszereknek, sajnálom, hogy elkezdődött :(

Fn + F5 : eddig az összes vezeték nélküli hálózatot kezelte,ha most elindítom, oldalt kijön egy panel, és rögtön eldob mindent, repülő üzemmódba vált. a wifit vissza lehet kapcsolni, a bluetooth egeret azóta sem tudtam életre kelteni. tehát az, hogy elindítom a vezérlőpanelt rögtön mindent alaphelyzetbe is állít, megszakít, kikapcsol,. (fél óra után sikerült, többet nem merem megnyomni az Fn + F5 kombinációt...)

alapból fordítva görget a touch pad. a kétujjas görgetéssel lefele húzom a kezem, a z oldal meg lassan gördül - fölfelé... :F

a hangerő meg a fényerő gomb ugyanazt a csúszkát használja :DDD :DDD :DDD

teljesen kész vagyok, hol röhögök, hol sírok. már egyszer újrahúztam a wint is, mert addig próbálgattam a drivereket a lenovo oldalról meg az innen letöltötteket, hogy nem ment tovább. most még nem tettem fel a classic startmenü programot (win 98 startmenüt állítja vissza) kicsit úgy érzem magam, mint akit elraboltak az ufók, és az ő csészealjukon akarnék hazaszökni...
    szóval ameddig nem tudom átvenni az irányítást a gép fölött, nem kezdek el programokat telepíteni.

van valaki, aki nem azt tanácsolja, gyors reset és tegyem vissza a win7-et?
    van aki win10-et használ hasonló gépen... (?)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés