- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
csubuka #87509 üzenetére
Úgy telepítetted ahogy én?
Először RoboGuru írása alapján felraktam mindent, majd miután nem ment jól a Lenovo Settings, megcsináltam a régi PM-et.
Azóta jó!had the same problem after upgrading to build 10586, but there are always smart people out there. (credit goes to KeyboardOverMouse's post on https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/39anbv/windows_10_deciding_what_i_can_and_cannot_run/), basically you need to do the following:
1. get the latest power manager from Lenovo website
2. run the downloaded file, it will fail saying " ... doesn't work on this version of Windows ..." or similar
3. go to C:\DRIVERS\VISTA\PWRMGRV and change setup.exe compatibility mode to windows 7
4. go to https://msdn.microsoft.com/en-US/windows/hardware/dn913721.aspx#adkwin10 and download "Windows ADK for Windows 10, Version 1511"
5. run it and you only need to install "compatibility administrator"
6. run "compatibility administrator", on the left, under System Database->Applications, click "Lenovo Power Manager"
7. on the right, right mouse click setup.exe and select "disable entry"
8. now you are on the way installing and using power manager
good luck!Ugyanezt szeretném majd x220-on is megcsinálni, csak még nem volt időm
Én ezt a caddy-t használom, hááát..
Ott kezdődik, hogy a 4 csavarból csak 3 ment bele, előlapja nincs rendesen kivágva, ezt pákával megoldottam (szépen kiolvasztva levágtam a felesleges részt).
Nem ér ki a szélére, mélyebben van, csúnya, de ez nem is zavarna, inkább ez:
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,256-512GB SSD,Jó akku,nagyon szép
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest