Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
arcszesz #84626 üzenetére
számolgattam, igaz van másik gépem is, de sok idő, mire ha valami kihullik pótlom, az idő pénz, aztán ott van a copófaktor', hogy nem feltétlen azt kapom amit szeretnék és megint csak ment vele az idő...eladogathatnám a többi alkatrészt most, aztán ha szükségem van valamire vakarhatnám a fejemet mekkora állat voltam
én ezt a gépet szeretem, jó vele dolgozni, így most kapott egy elég hatékony NBD supportot részemről
ha véletlen megunnám akkor meg van két komplett gépem egy rakat pótalkatrésszel, nem sokáig kellene árulgatnom, de még így is bőven 100k-s tescos gép ára alatt vagyok, ami hát na...
metal01 ha írok pm-et nem fogsz gondolkodni
ma terveztem eljutok az akkukig
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest