Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aneda
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ezt nem nagyon tudom, annyit veszek észre hogy a tervező programban sokat kell várni ha metszet akarok megjeleníteni. Ezt gondolom videó kártya teljesítménye befolyásolja.
Az egész rendszer sem túl gyors már, de itt rá kellene szánjam magam egy win újratelepítésre, az szerintem segítene.
A gyengébb ház, bill. stb. kialakítástól én is félek, de néztem hogy a videókároly jóval erősebb benne, ill. ha rászánnék még egy kis pénzt az i7 4700MQ azért szignifikánsabban erősebb a 2520M-nél.
A 450P-t újonnan biztosan nem fogok venni, mire az használtan kapható lesz az több év, 440P-k viszont már elérhetők használtan is jó áron. -
Razermazer
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Egyetértek!
Valószínű a gpu lesz a ludas, azért az nvs quadrok sehol nincsenek egy normális quadrohoz képest.
A cpu cserélhető simán 15k rádobással mondjuk egy i7-re.
A quadro kiváltható egy e-gpu-val, ami thinkpad esetén elég egyszerűen kivitelezhető.
Összegben csak az egpu rendszer megáll 20k-ból ehhez kell hozzáadni egy erősebb quadro(firepro) árát vagy teszem azt egy gtx, esetleg egy amd kártya árát.Én is így használom még a T500-at, kimaxoltam amennyire lehet a platformon belül(max ram, max cpu, ssd) és e-gpuval elég életképes még most is.
-
Peet91
aktív tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Az az igazság, hogy nem tudom milyen feladatra kevés a t420, de ahhoz, hogy a t440p szignifikáns előrelépést jelentsen számítási teljesítményben, ahhoz kb. az elérhető csúcskonfigot kellene választani belőle, csilliárd trillió forintért, viszont annak is sokkal rosszabb lesz a billentyűzete, plusz az összeszerelési minőség a gyengébb, de ami végképp beteszi a kaput, az a touchpad. Na az a legrosszabb.
Én azt javaslom, hogyha nagyobb pénzösszeget szánnál rá, (rgo újan vennéd), akkor várd meg a t450-es szériát, mert ott a legtöbb ilyen sz@rságot sikerült orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest