Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inferno88

őstag

December hátralévő részében már nem melózom(szoftverfejlesztés), de a biztonság kedvéért kértem egy masinát távmunkához, ha SOS gond lenne és valamiben segíteni kéne. Egy T430i-t kaptam. Korábban R500-at és T510-et használtam - utóbbi van itthon is saját gépként - és azt kell hogy mondjam, hogy ez a notebook egy rakás....Már maga az anyaghasználat is nagy kérdőjeleket ébresztett bennem. Valahogy biliműanyag érzésem volt tőle, á la Acer eMachines.

Ami a legdurvább, az a billentyűzet. Még nem használtam hosszabb távon az "új" TP klaviatúrát, de ma sokat pötyögtem rajta, sajnos. Fejlesztőként sokat használom a Home, Delete, F1-12 gombokat és ez az eszköz bizony teljességgel alkalmatlan normális munkára. Persze, ha rá lennék kényszerítve, hogy egész nap ezen dolgozzak, megszoknám, de egyszerűen retardált ez a kiosztás.

Itthon újra megnéztem, hogy milyenek az újabb modellek és azon kívül, hogy volt annyi eszük, hogy a funkciógombokat négyes blokkokba szervezzék, megmaradt ugyanaz a gagyi.

Új hozzászólás Aktív témák