Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68879) Tikakukac válasza Akos1994 (#68878) üzenetére


Tikakukac
titán

Erre tudok válaszolni:

Bontott AFFS panelt mennyi eséllyel találok itthon?

Tehát kell egy CCFL-es tablet x200, amiben nincs romra járatva a panel, nincs rajta 2 tonna fehér folt/telisárga az egész. És ép a kijelző, plusz ezt valaki eladja belőle.

Na ebből olyan 2 év alatt volt talán 1, de személyesen nem láttam csak gagyi fényképen. Tippelhetsz akkor az esélyekre, eleve CCFL-es tablet szerintem hihetetlen kevés volt. Most meg a nulla felé tendál.

Az olcsóbb lenne-e kiváló kérdés, ha jó a portéka akkor melyik hülye adja olcsóbban, nyilván ugye...

Esetedben a kaszás akkor ad mattot amikor kiderül: x201-be tuti kell egy inverter meg egy szalagkábel csere is, aminek arányai a piacon elég khm rosszak, ebayről meg vagy kapsz jót vagy nem, de inkább nem.

Nekem van 1 db, ha 2 hónap után hajlandó lesz elvinni az elviekben vásárló végre akkor kész, van egy maroknyi cuccom és befejeztem, elég volt a futott körökből.

Láttam,hogy lehet x201-hez DVD drive-ot kapni.

Lehet hát. USB-be bedugod és lesz egy külső DVD-d, vagy dokkba rakva dettó. Belülre mSata megoldás, x220-tól. Valami mást olvastál te.

Továbbá X220 tapasztalatok: palmrestet végre megcsinálták, oldalt nem fog repedni. Cserébe középen van elvékonyítva a tapipad alatt, törik szinte mindenkinek, jó a buli. 1 lépés előre 2 hátra.
Amúgy minden általában kicsit szopósan idegesítő alkatrészt: wifikari, msata, elem, BT a palmrest alá tettek, áldja érte nevüket a Jóisten.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.