Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat. Vettem is egy 2504-es dokkolot. Gondolkoztam a 2503-asba is de az már felesleges lenne nekem mert nem igazán játszom. Viszont lenne újabb kérdésem. Nagyon megtetszett ez a T500-as gép szóval szeretném egy jó ideig megtartani viszont ugy gondoltam akkor kicsit felturbozom. Elsö körben is a gép bal oldalán van egy kis ajto ami ha nem tévedek egy ExpressCard/54 slot és egy CardBus slot. Az EC/54, be nézegettem milyen értelmes dolgot lehetne bele rakni. Egy ilyen 2xUSB3 csodát találtam. Kérdésem lenne, hogy valakinek van e tapasztalata ilyennel? Tényleg képes USB3 sebességre ha pl egy USB3 eszközt rakok rá? Driver stb van ehhez? Mármint ugy láttam az oldalon hogy egy lemezt adnak hozzá gondolom akkor azon van a driver is. Viszont középen mi az a kis "áram" ellátás? Mármint a kártyán. Ha berakok egy ilyen EC/54-es kártyát akkor alulra a CardBus-ba még fér valami? Ha igen oda mit érdemes belerakni? Van még a gépben egy Mini PCI Express slot is szabadon ott középén. Oda gondolom egy 3G modemet lehetne belerakni, ami egész jo is lenne ha mondjuk uton vagyok (van 3G netes simem). Ilyen modemböl milyet érdemes? És akkor az utolso kérdésem most, hogy van a gépe elején egy ilyen IEEE 1390-es csatlakozo. Erre mit lehetne kötni? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Facebook és Messenger
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Mobil flották
- További aktív témák...
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi