- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat. Vettem is egy 2504-es dokkolot. Gondolkoztam a 2503-asba is de az már felesleges lenne nekem mert nem igazán játszom. Viszont lenne újabb kérdésem. Nagyon megtetszett ez a T500-as gép szóval szeretném egy jó ideig megtartani viszont ugy gondoltam akkor kicsit felturbozom. Elsö körben is a gép bal oldalán van egy kis ajto ami ha nem tévedek egy ExpressCard/54 slot és egy CardBus slot. Az EC/54, be nézegettem milyen értelmes dolgot lehetne bele rakni. Egy ilyen 2xUSB3 csodát találtam. Kérdésem lenne, hogy valakinek van e tapasztalata ilyennel? Tényleg képes USB3 sebességre ha pl egy USB3 eszközt rakok rá? Driver stb van ehhez? Mármint ugy láttam az oldalon hogy egy lemezt adnak hozzá gondolom akkor azon van a driver is. Viszont középen mi az a kis "áram" ellátás? Mármint a kártyán. Ha berakok egy ilyen EC/54-es kártyát akkor alulra a CardBus-ba még fér valami? Ha igen oda mit érdemes belerakni? Van még a gépben egy Mini PCI Express slot is szabadon ott középén. Oda gondolom egy 3G modemet lehetne belerakni, ami egész jo is lenne ha mondjuk uton vagyok (van 3G netes simem). Ilyen modemböl milyet érdemes? És akkor az utolso kérdésem most, hogy van a gépe elején egy ilyen IEEE 1390-es csatlakozo. Erre mit lehetne kötni? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen videókártyát?
- Képregény topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest