- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Köszönöm a válaszokat. Vettem is egy 2504-es dokkolot. Gondolkoztam a 2503-asba is de az már felesleges lenne nekem mert nem igazán játszom. Viszont lenne újabb kérdésem. Nagyon megtetszett ez a T500-as gép szóval szeretném egy jó ideig megtartani viszont ugy gondoltam akkor kicsit felturbozom. Elsö körben is a gép bal oldalán van egy kis ajto ami ha nem tévedek egy ExpressCard/54 slot és egy CardBus slot. Az EC/54, be nézegettem milyen értelmes dolgot lehetne bele rakni. Egy ilyen 2xUSB3 csodát találtam. Kérdésem lenne, hogy valakinek van e tapasztalata ilyennel? Tényleg képes USB3 sebességre ha pl egy USB3 eszközt rakok rá? Driver stb van ehhez? Mármint ugy láttam az oldalon hogy egy lemezt adnak hozzá gondolom akkor azon van a driver is. Viszont középen mi az a kis "áram" ellátás? Mármint a kártyán. Ha berakok egy ilyen EC/54-es kártyát akkor alulra a CardBus-ba még fér valami? Ha igen oda mit érdemes belerakni? Van még a gépben egy Mini PCI Express slot is szabadon ott középén. Oda gondolom egy 3G modemet lehetne belerakni, ami egész jo is lenne ha mondjuk uton vagyok (van 3G netes simem). Ilyen modemböl milyet érdemes? És akkor az utolso kérdésem most, hogy van a gépe elején egy ilyen IEEE 1390-es csatlakozo. Erre mit lehetne kötni? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest