Új hozzászólás Aktív témák

• Xmodule

őstag

Köszönöm a válaszokat. Vettem is egy 2504-es dokkolot. Gondolkoztam a 2503-asba is de az már felesleges lenne nekem mert nem igazán játszom. Viszont lenne újabb kérdésem. Nagyon megtetszett ez a T500-as gép szóval szeretném egy jó ideig megtartani viszont ugy gondoltam akkor kicsit felturbozom. Elsö körben is a gép bal oldalán van egy kis ajto ami ha nem tévedek egy ExpressCard/54 slot és egy CardBus slot. Az EC/54, be nézegettem milyen értelmes dolgot lehetne bele rakni. Egy ilyen 2xUSB3 csodát találtam. Kérdésem lenne, hogy valakinek van e tapasztalata ilyennel? Tényleg képes USB3 sebességre ha pl egy USB3 eszközt rakok rá? Driver stb van ehhez? Mármint ugy láttam az oldalon hogy egy lemezt adnak hozzá gondolom akkor azon van a driver is. Viszont középen mi az a kis "áram" ellátás? Mármint a kártyán. Ha berakok egy ilyen EC/54-es kártyát akkor alulra a CardBus-ba még fér valami? Ha igen oda mit érdemes belerakni? Van még a gépben egy Mini PCI Express slot is szabadon ott középén. Oda gondolom egy 3G modemet lehetne belerakni, ami egész jo is lenne ha mondjuk uton vagyok (van 3G netes simem). Ilyen modemböl milyet érdemes? És akkor az utolso kérdésem most, hogy van a gépe elején egy ilyen IEEE 1390-es csatlakozo. Erre mit lehetne kötni? Köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés