Új hozzászólás Aktív témák

• PNP

őstag

Üdv!

Vettem egy használt X200-at, lenne felétek pár kérdésem:

- Jelenleg 2x2 GB RAM van benne, de különböző modulok (AIDA furcsa módon nem is részletezi őket, csak az összméretet írja ki). Lehet hogy indokolatlan, de engem ez zavar, egyúttal talán bővítenék is (nem tudom eldönteni, hogy kell-e a 8 GB, persze Photoshop és Lightroom biztosan meghálálja, de P8600 proci mellett nem tudom van-e értelme). Ha igen, két darab egyforma 4 gigásat érdemes venni, vagy egy 8-asat? Ahogy nézem, fajlagos ára ugyanannyi, nem tudom, sebességben van-e ennek jelentősége. Milyen típust érdemes amúgy keresni?

- Reset lassú, újraindulás előtt sokáig csak fekete képernyő van. Ez normális?

- Bal klikk eléggé nyöszörög, a billentyűzetet kiszedve ezt le lehet pattintani? Megtisztítanám, bekenném.

- Második nap előjött egy halott pixel, csúf zöld. Ezzel kapcsolatban igazából nincs kérdés, de ez egy picit az IPS panel beszerzése felé orientál, csak a végén az olcsó régi gépből egy elég drága régi gép lesz. SSD-t már kapott.

- Akku sem ártana majd. Utángyártott kerülendő? Érdemes esetleg egy nagyon halott gyárit venni (az enyém 39% elhasználódású), és azt felújíttatni, vagy csak a gyári új az igazi? Arra szerintem nem fogok tudni áldozni.

- Bluetooth zöld ikonra boot elején felvillan, BIOS-ban elvileg enabled (ha jó helyen kapcsoltam be), de W7 alatt nem tudom feltenni a BT software-t, azt kéri, hogy kapcsoljam be. De hogyan?

- BIOS update program nem települ fel, más belefutott már ebbe?

Köszönöm a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés