- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Vettem a T60-hoz végre az Advanced Dock-ba egy videokártyát - Asus HD5450 (512 MB DDR2, passzív, 64 bit), gondoltam, PCI-e x1-hez ennyi is elég lesz. Egyrészt a driver összeakadt a lapos saját VGA driverével, ami kékhalált okozott, másrészt pedig rettenetesen zajosnak bizonyult a dokkban lévő kicsi venti, ami a PCI-e slot-ot hűti. (Amikor hangkártya volt bent, akkor nem zajongott.
) Bár valószínűleg csak finomhangolni kell és működni fog ez. Talán van valami mod, amivel a ventit is meg lehet oldani (kiiktatni nem akarom, kell a hűtés).
A másik, hogy végre megcsináltam egy másik korábbi tervet: feltettem modbiost, hogy kiiktassam a whitelist-et és betettem a szabad mini PCI-e
-nek álcázott USBhelyre az MR04-et, egy Samsung 32 GB class 10 SDHC-vel (végül nem vállaltam be Ebay-es 64 GB-os SDXC-t). Ez teljesen problémamentesen zajlott le, úgyhogy van némi extra tárhelyem, zenéknek, e-book-oknak, fotóknak.Azt nem próbáltam ki, hogy boot-olható-e, de valószínűleg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest