- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Chaser #24591 üzenetére
az agyonterhelve 45w önmagában pont a 65w optimális terhelése.
anno azt írták, hogy lassabban tölti az akksit, ami az akksinak jót tesz. az idődnek nem.
a téglás részt nem értem, de lényeg hogy a lapos ac + dc töltőből (amit linkeltél korábban) 2 féle van. az első verzióhoz még kell dc módban a tepsi, a másodikhoz már nem.
én a vastagságnál a használati (hurcolási) vastagságra gondolok.természetesen ha külön kupacba tekered a kábelt és nem a tápra, akkor sokkal laposabb. nekem valahogy az a módszer jött be, hogy rátekerem a kábelt a tápra. lehet itt van a kutya elásva.
a 2.5A-t rosszul érted, az ac oldalon van, párszáz wattig jó. egyébként olyan helyet még nem találtam, ahol földi halandó vehet ilyet.
én az első generációs tepsi kábeleit szétvágtam, de nem sikerült kimérnem hol milyen áramok vannak benne. az első bumszli akár ac-t is csinálhat, legalábbis nem tudtam kizárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest