- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
badacsony #24544 üzenetére
Ha van lehetőséged, minden képp járj utána a hangjának, minőségének.
Amikor én vettem a T410-esem, akkor nem jártam utána különös érzékenységgel, hiszen bíztam abban, hogy az általam kívánt elvárások teljesítése mellett, az alapvető kritériumoknak simám meg fog felelni a noti.
Többé kevésbé így is lett, viszont a burkolat recsegése mellett jobban foglalkoztatott - dedikált videó kártya hiánya ellenére is - a gép melegedése, és hangja. Ez csendes szobában már-már zavaró is volt éjszakánként!
Azóta kicseréltem a gyári hdd-t egy ssd-re. A hardver elemek hőtermelésével kapcsolatos végeredmény fokokat csökkent, és az egyik leghangosabb zajforrás került ki a notiból.
Így rá kellett jönnöm, hogy indulás után a kezdeti hőmérsékleteknél a 2000 rpm-es cpu ventillátor, tulajdonképp szinte teljesen hangtalan. Olyankor csak akkor lehet hallani a noti hangját, ha teljesen rátapasztod a füled a hűtőbordák lamelláira. Az már más kérdés, hogy az üzemi hőmérsékletnél már 3500 körül van a fordulatszám, de ennek a hangja is messze van a hdd-s állapottól. (később gondolom ezzel is lehet majd kezdeni valamit, ésszerű keretek közt)
Szóval szerintem ha teheted, próbálj meg egyet élőben, és annak tükrében ítéld meg a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest