Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben92

őstag

válasz ricsip #121376 üzenetére

Nem. Ki kellett üríteni egy raktárat ahol ömlesztve volt egy rakat cucc és az lett a döntés, hogy minden megy a kukába ami ott van de szabad a rablás ha valakinek kell valami. Aztán az egyik öreg szaki kollégám mondta, hogy van egy rohadt nagy doboz ahol vannak Siemens cuccaink (emiatt mentem elsődlegesen) és kikukáztam amit tudtam/érdekes volt. Aztán pár doboz bontatlan MicroMaster 440 hajtás és egy rakat szervó alatt ott pihent ez a két TP, egy PG 720C (486DX :D) meg 1-2 nemérdekes lerúgott Toshiba azt hiszem. A PG 720C-t ki is próbáltam, bootol szépen Win95-be de a TP-kkel elakadtam a Bios jelszó miatt. Egy két helyen olvastam, hogy elég rövidre zárni boot alatt két lábat egy eeprom-on, máshol viszont eeprom programozásról beszélnek. Ha van megoldás megoldom én, programozás/forrasztás és ilyesmik nem okoznak gondot, csak nem árt tudni, hogy tényleg működő megoldásnak kezdek neki vagy valami kamu gányolásnak.

FoxiestFox: Az a baj, hogy gondolom oda is kellene vinni a gépet én meg Finnországban élek. :(

Új hozzászólás Aktív témák