Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

Roncsvadász alert!

Kipenderítettem a Frankenpadomból az nVidiás drágán vett NOS lapot, miután tesztelgettem egy Inteles T61-et, és Win10 alatt ugyanazt tudta, csak majd egy órát adott az akkus üzemidőmhöz, csendes a gép, és alig langyos. :DDD
    Tartottam tőle, hogy az X3100 Win10-es drivere nagyon pocsék lesz, arra számítottam, hogy már a böngészőben is szaggatni fog a görgetés, FHD Youtube pedig felejtős, ehhez képest semmivel sem rosszabb, mint az NVS, a Youtube pedig sima (persze hw gyorsítás nincs, de van CPU. ;] )
    Játszani ezen úgysem játszom, tehát 3D nem kell, arra a T60-am van rendszeresítve.

Úton van már egy másfél órás Ultrabay akku is. ;] A 9 cellás Greencell tud az Inteles lappal 3 óra 45 perc körül közepes feletti fényerőn e-mailekre válaszolva és PH-t csekkolgatva (alulfeszelve egyelőre nincs, wifi energiagazdálkodást sem lőttem még be), azzal reményeim szerint 5 óra felett leszek lightos használattal.
    Nem rossz egy tizenéves géptől. :))
    Az NMB billzetemnek olyan jót tett a szilikonzsír, hogy vajpuha, mégis taktilis maradt, és annyira csendes, hogy maximum sebességgel gépelhetek az éjszaka közepén, és még én is alig hallom. ;]

Ráadásul a kissé lefingott borítású T61, aminek a lapját kapta a Frankim, szintén egy pöpec állapotú (csak a szóköz fényes) NMB magyar billt rejtett, a tömör aljú fajtát.

Perfection!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés