Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Tikakukac #105442 üzenetére

Emlékeim ha nem csalnak kifejezetten kérnem kellett a reagálást akkor, mikor a kedves kolléga konkrétan már a torkomon ugrált, nem önön elhatározásból jött a reakciód. Hogy a jegyzőkönyv tiszta legyen.

"Hogy a jegyzőkönyv tiszta legyen": egyrészt rákérdeztem, miért nem mentél magadtól modkerbe, ha már én konkrétan nem voltam jelen akkor pár óráig. Érdekes módon nem kaptam tőled azóta sem rá konkrét választ, nyilván az úgy volt jó, hogy te publikusan sírtál, hogy téged bántanak és valaki intézkedjen; azt hagyjuk is, hogy azért vártad a sült galambot, mert volt egy fura félreértelmezésed, hogy szerinted nekem hogyan kellene eljárnom. Ugye ezt én nem "emlékek", hanem visszakereshető privátok és hozzászólások alapján írom. Mindig nagyon izgalmas ez az alkalmazott kettős mércéd. :)

Másrészt meg nagyon-nagyon türelmes voltam eddig is veled, pedig a sokadik ilyen közösségromboló körödet figyelem. Pont azért, mert úgy gondoltam eddig, hogy topikgazdaként nem moderátori jogköröm van, hanem legfeljebb közvetítői, "békebírói"; ha nem muszáj, nem törlök, nem cenzúrázok, nem állok neki kiskirályként kitiltatni embereket, csak nagyon indokolt esetben - erről amúgy nem egyszer írtam itt is, a privátváltásunkban is. Ezt az álláspontomat úgy tűnik, itt az ideje felülvizsgálnom, veled szemben is.

Új hozzászólás Aktív témák