- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Üdv. Urak!
No jelenleg ott tartok, hogy sikeresen fenn van az XP, a C particionálásával akadt egy kis gond, mert eléggé megbolondult a telepítés, mikor elkezdtem particionálni. Össze vissza írt ki minden félét, és akkor inkább félbe is szakítottam, nehogy valami galiba legyen (gondolom az XP telepítő nem kezelte rendesen a HDD-t).
Majd bebootoltam PartitionM 8-al, hát az fel sem ismerte a vinyót (gondolom elavult), majd végül is a Win7 telepítőjével sikerült lecsípnem a C-ből 20GB-t a rendszernek. A maradékot ismeretlen okokból már nem tudtam particionálni, de azt gondoltam megoldom majd Win-ből.
Utána már simán feldobtam az XP-t, drivereket -> gyors, eddig hibátlan, mondjuk a Wirelessel szívtam egy kicsit, mert az Isternért sem akart kapcsolódni a hálózathoz. De megoldódott.
Most ott tartok, hogy az O&O Partition Managerrel (kozyadam) sikerült a maradék részt újra particionálni, és most így fest a dolog:
C: WinXP
D: Win7 (most akarok nekiugrani a Setupnak)
E: ADAT
F: HP_RECOVERYRemélem minden jól fog menni, biztonság kedvéért azért megpróbálok rendelni Recovery lemezt!
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tesla topik
- Fogyjunk le!
- Autós topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest