Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
satvari
csendes tag
válasz spyduck #6500 üzenetére
Szia!
Kösz a választ!
Tisztában vagyok vele, hogy nincs a toppon, de nem is lenne annyira meghajtva (gondolok itt pl a játékra). Leginkább munkára kéne, szakdolgozatírás, prezentációk, na meg egy kis film, zene,stb...Vagy akkor már érdemesebb lenne beruházni egy HP 6735s-re? A keret olyan 140 lenne.
-
doriipp
csendes tag
válasz spyduck #6496 üzenetére
hol kell kikapcsolni a biosban a SATAt? Mert nézetm, de sehol nem találtam.Létezik, hogy nem lehet kikapcsolni? Találtam drivereket, de a Hp Pavilion 1120-hoz. Jó lehet az 1180-asomhoz is? Mert a Hp oldalán nincs fent az összes driver xp-hez.(vagy csak én nem találom?)
Dóri
-
Notes
senior tag
Sziasztok, ilyen gépet [link] tervezek venni pár napon belül, de biztos ami biztos gondoltam megkérdezem a jó öreg Prohardver közösséget, mi a vélemény róla. Főként netezés, zene, filmek, munka lesz majd a feladata, semmi extrém igénybevétel, hurcolva is keveset lesz. Inkább az lenne a fontos, hogy stabil legyen, és csendes. Saját XP pro lesz rajta.
Előre is köszi a hozzászólásokat!Romanes eunt domus!
-
72123298430
csendes tag
Sziasztok!
Használt noti vásárlása előtt állok...
eleinte az IBM T42-be gyors beleszerettem, de most találtam egy HPcompaq NX 61310-est viszonylag jó áron, és ezen gondolkodom. Van valakinek bármi tapasztalata vele kapcsolatban? Megbízhatóság érdekel leginkább
köszike -
spyduck
nagyúr
válasz 72123298430 #6507 üzenetére
Mennyi az a jó ár?
Notes: Én nem vennék "s" szériát, amúgy meg ez tudomásom szerint nem egy csendes gép. Ami csendes ilyen árban az a 6510b\6910p\6715b renew változata. Sokkal jobb minőség, az viszont tény, h a 6730s-nek erősebb a VGA-ja de ez ne legyen szempont ilyen árkategóriában.
-
spyduck
nagyúr
6910p-ben hány memóri foglalat van? Létezik, h 3? Ebből 1 a fedél kicsavarozásával elérhető de a másik vagy másik kettő a bill. alatt van?
-
-
Alg
veterán
válasz spyduck #6494 üzenetére
Megvolt.
Már "csak" a 8510w-8710p között kellene dönteni, megpróbálom összefoglalni amit találtam pro/kontra...
8510w:
+ kisebb méret, jobban hordozható, belefér a meglévő táskába
- renew-ban most csak 1920X1200-as felbontásban láttam, az már nekem soknak tűnik...
- kisebb teljesítmény, de még ez is bőven elég lenne8710p:
+ már-már brutális teljesítmény
+ van "normálisabb" felbontásban is,1680X1050
- méret, súlyMás: valami ilyesmit találtam a notebookcheck-en:
TDP: Quadro FX 570M 35W; Quadro NVS 320M 20W ez igaz?
Van valami amit kihagytam esetleg?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
spyduck
nagyúr
Ha játszanék tuti 8710p-t vennék 1440x900-as kijlezővel ha viszont inkább munkára kéne akkor 8510w-t 1680x1050-es kijlezővel. Tudom egyik sem az amit írtál de ezek az optimálisak amit írtam. Az 1920X1200-sa kijlező sztem nagyon morbid 15"4-en, én azt nem vállallnám be, viszont a 17" nem vmi mobil ami nekem mostanában nagyon fontos.
-
Alg
veterán
válasz spyduck #6513 üzenetére
Na ezért töröm ennyire a fejem a dolgon...
Mind1, ha végeztem a vizsgákkal bemegyek a notebookstore-ba, és az agyára megyek pár eladónak...
Legfeljebb 8510W + gari lejárta után MXM vidkártya-csere[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
seemany3
tag
Hi! [link] Róla érdeklődnék, hogy milyen teljesítménnyel bír? Őszintén szólva játékra is kellene ( Warhammer 2, Diablo 3) Talán nem túl nagy gépigényű játékok, de nem tudom bírná e a gép.
Páromat idézve:ha nem jössz azonnal,veszek egy gépet és találkozunk a neten?!!!
-
piroskacsa
csendes tag
Szerintetek érdemes várni a következő szállítmányt hátha lesz benne egy renew 8510w, vagy érdemesebb más után nézni?
-
C@rbon
senior tag
válasz piroskacsa #6523 üzenetére
Következőben már inkább 8530w lesz, szerintem. Azt érdemes megvárni.
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
Döme01
csendes tag
Szép napot!
Beteszem ide is, hátha valaki tud rá mit mondani.
Sziasztok!
Van egy kicsit aggasztó problémám. HP Compaq 6820s notim van, 2008. szeptemberi vétel volt. Nagyon jó kis gép, meg vagyok vele elégedve, viszont az egyetlen eddigi gondja nagy fejtörést okoz nekem: a billentyűzet ugyanis nem működik normálisan, mert az altgr gombbal nem mindegyik karaktert tudom megjeleníteni. Így pl a ] megy, de a párja (altgr + F) már nem. És van még pár ilyen gomb. Én a hibát a driverben kerestem eddig, nem sok sikerrel. Tapasztalt már ilyet más is?
Köszi! -
tilde
csendes tag
Hello
Van egy HP Compaq nx8220 notebook, amit Angliában szemét között, harddrive nélkül találtam. A notebook szerintem tökéletes állapotban van, bár le van kódolva. Mégpedig Smart Card Security segítségével, tehát szükségem lenne egy SD kártyára ami tartalmazza a kódot, ahhoz hogy beindítsam a notebookot, és hát sajnos ez nincs meg (lehet hogy pont emiatt dobtak ki). A BIOS - ba sem tudok belépni, mindig kéri a kódot, dunsztom sincs hogyan indíthatnám be a notebookot, ehhez kérném a segítségeteket.
Rambo
-
piroskacsa
csendes tag
Amúgy a 8510, 8530 , szóval az xx10 és xx30 széria között milyen különbségek vannak a tartalmon kívül? Csak simán újabb elemek kerültek a 30-okba, vagy át is tervezték a gépeket?
-
zetecR
addikt
Lehet, hogy buta kérdés, de ha BIOS-ból letiltom azokat a portokat, adaptereket, amiket nem használok (Bluetooth, infra, flash media reader, 1394, stb), az jótékony hatással lehet az akkumulátoros időre, vagy ezek csak akkor fogyasztanak, ha használom őket?
-
C@rbon
senior tag
válasz piroskacsa #6529 üzenetére
Olvasgasd a notebookreview-t.
Ott tesztelték mindkettőt.ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
RoadRunnerNG
tag
Esetleg egy teljes BIOS resettel lehet, hogy meg lehet oldani, mintha a szervízkönyv írná, hogy megoldahtó.
1. Shut down the computer. If you are unsure whether the computer is off or in Hibernation, turn the
computer on, and then shut it down through the operating system.
2. Disconnect all external devices connected to the computer.
3. Disconnect the power from the computer by first unplugging the power cord from the AC outlet and
then unplugging the AC Adapter from the computer.
4. Remove the battery (see Battery on page 42).
5. Remove the real-time clock (RTC) battery (see RTC battery on page 60).
6. Wait approximately 5 minutes.
7. Replace the RTC battery and reassemble the computer.
8. Connect AC power to the computer. Do not reinsert any batteries at this time.
9. Turn on the computer.
All passwords and all CMOS settings have been cleared.Bár lehet, ez nem játszik, ha SC-t kér indításkor...
Sajnos nincs SC kártyám, hogy kipróbáljam....
ui.
Nem tud valaki olcsón Java kártyát???
eddig nem találtam Mo-n senkit aki forgalmazna...A Windowsnak leke van, mint a nőknek, ezért szeretem...
-
zetecR
addikt
válasz RoadRunnerNG #6532 üzenetére
Mi az a Java kártya?
-
hugobossi
csendes tag
bocsi, nem tudom törölni
[ Szerkesztve ]
Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.
-
zetecR
addikt
válasz RoadRunnerNG #6538 üzenetére
És az minek neked?
-
-
golyani
őstag
használ vki noti hűtőt pavilion dv5 alatt? tapasztalat? ajánlat?
-
heim
tag
Sziasztok!
Erről a gépről kérnék véleményt, és tapasztalatokat: HP-Compaq 6730b (FH009AW)
[link]
Irodai használatra kellene, és néha játékra (Fifa 09, Blitzkrieg, ilyenkor egy 107 cm-s tv-vel lenne használva, (még egy amatőr kérdés:Vistaval müködnek az xp-s játtékkarok?))
Előre is köszönöm mindenkinek a fáradozást.[ Szerkesztve ]
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
MIFtIli
aktív tag
6820s notim van és mostanában ki be kapcsolgat a ventije. Idegesít. Vagy ne menjen, vagy menjen, de ez így nem jó.
Az acpi értékeken kellene változtatni, hogy mikor kapcsoljon be a venti. Egy fokkal feljebb vinném és mindenki boldogabb lenne
Lehet az valahogy módosítani? -
szopi
csendes tag
sziasztok. egy kérdésem lenne, van egy HP nx6110 laptopom és 60Gb vincsi van benne szeretném nagyobra kicserélnide nem tudom milyen kéne bele ATA-SATA.aki ért hozzá segithetne . köszönöm
**** 06-31-782-74-18 ****
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest