Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyusziman
tag
-
csabors
tag
válasz Nyusziman #7156 üzenetére
Szia!
Ha visszaolvasol a telepítésre vonatkozó hozzászólások majd' mindegyike arról szól, hogy megvettem, lementettem, legyalultam, újratelepítettem a legújabb drájverekkel, és f@szán mindent beállítottam, és azóta hasít mint ......................... a hidegvizet.
Hidd el ez a "tiszta" telepítés a leg-üdvözítőbb. A gyári telepítés tele van fölösleges, és ráadásul próbaidős programokkal.
Itt megtalálod a HP Wireless Assistant
A rekóveri dvd meg azért aggályos, mert a Te általad megvásárolt notebook windows matricáján lévő szériaszám kell, hogy szerepeljen a telepített oprendszerben. Ha valaki másét rakod fel akkor gyakorlatilag lopott lesz a oprendszer.
Szerintem higgadj le, hétfőn hívd fel a Hp ügyfélszolgálatát, mond el az "operátornak" a bánatod, és kb egy, másfél hét múlva küldik az elöre beaktivált vistát, és a drájver dvd-t. Addig meg tényleg használd specifikusan a világhálót a célod érdekében!Szervusz!
Nikon
-
csabors
tag
-
ati888
senior tag
Hello.
Beuzemeltem a 6910p-met (csak angol a bill), megcsinaltam a wifi-t, frissitettem az XP-t, csak az a bajom, hogy angol es nem tudom, hogy ha kuldik majd a magyart es lemezrol telepitem, akkor felrakja ugyanugy a HP cuccait, a virusirtot, stb-t, mint a vinyos telepites alkalmaval?
Masik kerdesem: notebook-on, hogy kell biost frissiteni, most F.14 van rajta es az F.17 a legfrissebb?
Harmadik: VGA drivert erdemes frissiteni vagy integraltnal nem szoktak?
Bocs az amator kerdesekert, elso notim.
koszi
ati
-
csabors
tag
Szia!
Kapsz egy telepítő lemezt -Vista előre van aktiválva, Xp-t neked kell - , és egy driver lemezt amiről Te választod ki, hogy mit akarsz telepíteni. Drivereket általában mindet, a "fjúcsörök" közül ami tetszik.Biost csak akkor frissítsd ha valami nem működik úgy ahogyan szeretnéd.
VGA azt nem tudom...
Üdv:
Nikon
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #7155 üzenetére
Egyenlőre nekem is a gyári 5400-es 80GB van benne.
Biztosan gyorsítana, bár valaki írta az SSD topican, hogy kicserélte a gyári 5400-ét 7.2k-ra, gyorsabb lett, de zabálta az akkut, tett bele egy 32GB-so Samu SLC SSD-t = villámgyors és akkukímélő.
Úgyhogy most akarok keríteni egy Advanced dokkolót, abba egy nagy HDD-t, a notiba pedig egy ilyen Samu SSD-t; szerintem az nyerő kombó lesz. -
zetecR
addikt
válasz csabors #7159 üzenetére
Na ja, végülis nem mindegy, hogy melyik 7200-est veszi az ember.
Az emlegetett Tomsharware-es cikk is rámutat, hogy a WD Scorpio (BEKT) és a Seagate Momentus 7200.3 HDD-k felveszik a versenyt a nagyon jó SSD-kel is, sőt I/O műveletek per teljesítmányben ici-picit túl is mutatnak rajtuk. -
a dervis
csendes tag
Nekem 7200-as (ST9200420AS) vinyóm van, (8710w-ben), csak akkor hallom, ha ráragasztom a fülem! Tuti csendes (tuti a hallásom is...).
Ja és az a sarok a noti leghidegebb pontja...
Everest Random és Linear teszt 6-7 perc, + Read test suite+100% terh. 8p. után: 56 C ).
Szerintem nyugodtan vehetsz 7200-ast.[ Szerkesztve ]
A feszültség alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs feszültség alatt. Csak más a fogása...
-
a dervis
csendes tag
-
Senhi
aktív tag
Csak érdekességképpen leírom:
felraktam a windows 7-et a kicsikére és így 3 óra után azt kell, hogy mondjam a gép kellemesen lehűlt (vistához képest). Programok szerint is nyertem 2-3 fokot. És emellett még a hosszabb akku idő is ott van
Ja és az összes vista x64 driver működik ha esetleg valaki követné a példámat[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
ojjan de ojjan gyonyoru nc6000es kerult a kezem koze /meg en adtam el vmikor soksoksko evvel ezlzoett eyg masik galaxibsn:- )/ az ujszeru megfogalmazas az leglapabb hangon is illik ra, es ha mindehhez hozzateszm hogy rendszresn napi sok oras hasznalt, akkor Kreta tanto bacsi igazan vogyazott ra:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
apcsa65
csendes tag
Hali !
Egy összetett kérdésem lenne , hp nx7400 notim van . Anno 3 év garival vettem ez a dvd íróra is vonatkozik ? És ha nem, milyen dvd írót érdemes hozzá venni és mennyire bonyolult kicserélni ?
-
Mawyx
őstag
Külső mem nélkül eddig birta
[kep]
[link]
Raktam fel everestet, de mit nézzek rajta, kiír csomó adatot a géprőlMost akkor szedjem ki a belső memót belőle és rakjam át a külsőbe?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Egy usb-s egér van bedugva mindig, tapipadot nem szeretem, azt nem tudom rendesen használni. Másik egeret dugjak vagy ezt másik usb-s lyukba? 4 db usb lyuk van a gépen.
Chipset driver alatt az usb driverét érted? A hp oldaláról mindent felraktam, de mindjárt leszdeme megint az usb drivert és újrarakom.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
neduddki
nagyúr
válasz |kisbandi| #7177 üzenetére
HI!
igen, de ez a kezem kozott megferdul 1xdb-bol messzemesszemesze/egy tavoli galaxisban:- )/ a legszebb, dakula a tantobacsiank a vgyazasert:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
pzs0315
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék notebook-ot venni, de már teljesen tanácstalan vagyok. Annyi gépet néztem, hogy totál belezavarodtam. Alapvetően az ár-érték arány számít, legyen megbízható,strapabíró, irodai alkalmazás, filmezés és játékra is használnám.(a mai játékok is fussanak rajta frankón-pl.OD5,Crisys).A képernyő min 15,4". 200-300K-t szánnék rá. Milyen ilyen képességű HP gépet tudtok ajánlani?
Előre is köszi a segítséget! -
Gkaresz66
tag
válasz pzs0315 #7183 üzenetére
Hi!
Pavilion DV7 sorozatot tudom ajánlani, a DV5 se kutya.
Strapabíró fém ház, erős hardver.
Renev és Asis programokon belül közel 80-100 ezressel olcsobbért!
A guglival megnézed éppen hol mennyiért kínálják (érdemes körülnézni)!
Nekem DV7 1050ef nagyon bejött.
kb 350 helyett 230 ért nagyon is megérte!Két hátránya van, a szoftvereket úgy kell összevadászni a HP oldaláról, és meg kell szokni a külföldi billentyűzetet, de ezek is orvosolható problémák.
Kicsit visszaolvasol és sokat lehet okosodni! -
ha8alpista
csendes tag
Hello!
Vagy masfél hónapja volt egy kérdésem-ohne válasz, igy ujra szeretném a panaszomat előadni. HP Compaq nx6325-ös gépem nem tölti az aksit ha a gép be van kapcsolva.
Ha a pc nem megy, akkor tölt. Bios-hiba lehet-e ez a jelenség?
Előre is köszönve a valaszt Pista[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz ha8alpista #7187 üzenetére
Ha kiveszed az akksit mit reagál?
Ajánlom még neked az "Azonnali notebookos kérdések óráját"
Akik igazi szakik: Westlake, KillHates és Xcbiker[ Szerkesztve ]
-
ha8alpista
csendes tag
válasz spyduck #7188 üzenetére
Udv spyduck. Azt nem próbáltam, majd megnézem.. Az biztos hogy a ha benne van a valamekkorára töltött akku, -akkor szerintem akkurol müxik-, mert ha ez lemerül ,- leáll a szerkezet.Ha ekkor kiveszem, akkor a tápról ujraindul és hibátlanul megy ,mig ki nem kapcsolom..
Pista 8AL -
spyduck
nagyúr
válasz ha8alpista #7189 üzenetére
érdekes jelenség, nem hallottam még ilyet
-
Gkaresz66
tag
válasz |kisbandi| #7185 üzenetére
Igen túl nagyot nem, de azért pár progit keresni kell, ami meg nincs benne ahhoz meg adja a meghajtókat
pl:-fingerprint driver ott van az aszt használó progi meg nem
-A Quick Play-t sem egyszerű elővarázsolni
-Digitális tv meghajtók vannak pedig tuner nincs benne
-WLAN Broadcom driver is van pedig Intel WLAN van benne
-Bluetooth driver 2 is van pedig nincs benneÉs ugye konkrét típushoz szól a link.
Mindennek ellenére aki keres az talál is, csak bosszantó hogy mégsem van egy helyen aminek ott kellene lennie. -
ha8alpista
csendes tag
válasz spyduck #7190 üzenetére
Szia ismét!
Kérdésedre válaszolva, amiket tapasztaltok..
1. Akku bent(majdnem lemerült) + hálózatba csatlakozva- elindul.. a sárga töltést jelző LED villog,- néhány szekundumos 'percegés' a led villogás ütemében. Ezután minden leáll-kb ekkor merül ki a részben töltött akku. Fél percet várva ujra indul, de le is áll ismét.STB.
Most nincs 1 teljesen feltöltött aksim, igy a kérdezett akku-kivételt -próbát nem tudom megcsinálni (az éjszaka töltés lesz)
2. Totál ROSZ! akkunál nem villog,és nem perceg a gép, de nem is indul halózatról sem.
3. Egy harmadik kb.félig töltött akku bent + hálózatról inditva müxik, a telepmérő-menüben kb 20 sec töltést ir ki , 20sec szünet...a LED is igy világit. X idö mulva jön az akku lemerül és minden leáll eset.
Bocs a meséért... Most akkor tölt vagy nem .. ez a kérdés ..Holnap megirom a töltött akku kivételkor talasztaltat is.. Az esti mese után szép álmokat kinavok Pista a HA8AL -
fodorp
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a kérdés, de nem szeretnék 7200db hsz-t végigolvasni.
Tud valaki nekem mondani valamit a COMPAQ CQ60 214EM-ről?
Gyorsan kellett vásárolnom és ez tűnt a legnormálisabbnak. Arra lennék kíváncsi mennyire volt jó döntés. Semmit nem találok se a prociról, se a gépről magáról. Szép meg jó, de engem egy kicsit jobban érdekelne mit is vettem.Előre is köszi!
Bárki aki a fizetésének megfelelő módon él, a képzelőerő teljes hiányában szenved.
-
Nyusziman
tag
sziasztok!
Érdeklődnék h hogyan lehet azt megcsinálni a vistában h az akku töltöttségét necsak százalékban adja meg hanem a hátralevő időt is mutassa,mert nekem csak százalékban mutatkozik meg!
Köszi
Üdv jó8 mindenkinek! -
spyduck
nagyúr
válasz ha8alpista #7193 üzenetére
Ha kiveszed az akkut akkor elindul a gép hálózatról?
Rakj fel egy Everestet és nézd meg az akku elhasználódottságának mértékét.
De ha hamar megoldást akarsz találni akkor ebben a topikban [link] KillHates kollégától kérdezz.Nyusziman: Egyes notik nem mutatják az időt. Tudtommal egyedüli megoldás az NHC ami nem működik Vista alatt.
[ Szerkesztve ]
-
C@rbon
senior tag
Hali!
HP Pavilion dv6940hu típushoz tud valaki driver csomagot?
A hp oldalán mindegyik dv6940-hez van csak a "hu" verzióhoz nincs. A hálózattal kapcsolatos drivereket az "eh" verzió driverei közül szedtem le és azok jók voltak, de a chipset driver nem volt jó. Miután felraktam elszállt az összes USB port. Hang még most sincs. És az ablakok mozgatása is szaggat. Szóval főleg a hozzá tartozó chipset driver kellene. Máshol sem találtam.
Ha nincs, akkor hívni kellene a Hp Mo.-t?
Köszi!
Üdv!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest