Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
A 6910p-hez pl komplett videós oldal van az alkatrészek cseréjéhez.
-
apuc
őstag
Kinek van infója arról hogy mikor érkezik a következő renew noti szállítmány a Notebook-store-ba??
Cimbora venne magának egyet,de nem igazán volt kínálat abból ami megérné nagyon..
Most eléggé már csak a maradék van nekik,megnéztem...
Ami volt az nekem nem jött be,pl az egyik 160k-s már nem tudom milyen típus aljáról annyiga gázul szedték le a gyári Windows-matricát,hogy tiszta hullámos lett a műanyag-lemez,túlajdonképpen azért ennyiért ne legyen már gány a gép,nem??
-
bnorci71
addikt
válasz nagykovi #6383 üzenetére
Én inkább a porszívót ajánlanám
A kompresszorral csak visszafújod az egészet a gépbe szanaszét.
Nem tudom DV6000 milyen felépítésű, de az NX6310nél 3 csavar+4 pöcök és a billentyűzet kint van alatta meg ott a pocihűtő kényelmesen kitakaríthatóaz enyém így nézett ki 2 év után, olyan 1 évesen volt kiporszívózva akkor csak úgy burkolaton keresztül
[link]ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz zorgmania #6397 üzenetére
NX6310-nél annyira jutottam, hogy a hang bemegy a karaoke karafunprogiba látszik is a jel a kivezérlésjelzőn, de a hangszórón már nem jön ki
szerintem a "hangkártya" nem tudja rákeverniELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
zetecR
addikt
Az én renew 6910p olyan, mintha tényleg vadi újan a saját dobozából bontottam volna ki.
Tökéletes esztétikai állapotban van, az illata is vadiúj és persze - eddig legalábbis, remélem még jó sokáig - tökéletesen működik.Ja, és imádom.
Sőt, a monitor szűk betekintési szögeit is megszoktam, és más LCD-ket nézegetve rájöttem, hogy ezt a hátrányát leszámítva iszonyatosan jó minőségű a képe.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
HP Pavilion DV5-s notebookom van,
Kaptam hozzá egy távkapcsolót, és azon van egy be kapcsoló gomb amivel a notebookot be tudom kapcsolni, de mikor ki szeretném vele kapcsolni, akkor csak alvás módba kapcsol.
Nem tudjátok hol tudom ezt át állítani arra, hogy ha megnyomom a gombot akkor kikapcsoljon a gép?
Vista van a gépen.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
azért még a szervizelés is könnyebb, mint egy FuSival... ma bevittem a 6910p-t mert szorakozik a bill.. szó nélkül megrendelték az ujat, lehetöleg magyart (mostani angol). meg se nézték.
I humbly and respectfully decline™
-
kew
senior tag
Hali,
6715b-n (x2-esen) próbált már valaki Win7-et? Hogy tetszenek egymásnak?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
6910p-be lehet rakni SIM kártyát. Most ebben van beépített HSDPA modem vagy mi? Ha igen, h lehet életre keltetni?
-
zetecR
addikt
válasz spyduck #6425 üzenetére
Ha leveszed a billentyűzetet, akkor látod alatta az üres mini PCIe csatlakozót.
Ott kellene lenni a WWAN kártyának.Én is ezzel kínlódok, hogy vegyek-e itthon 30-40.000-ért HSDPA-t, vagy rendeljek e-bay-en 18-20.000-ért HSUPA-t, ami nem 100%, hogy kompatibilis.
Viszont ha megy, talán egy picit időtállóbb. -
bocsika
aktív tag
Hali
Paviliont akarok majd venni a vizsgaidőszak végén (ha most venném meg tuti azt piszkálnám ).
dv5 ös 1180eh ra gondoltam. 2 év szállítgatós gari van rá.
Na én ezt majd szeretném 3 évre bővíteni. A boltok nagyrészében valami hovatalos szöveg van kiírva ami lényegében rájuk vonatkozna, de hülyék és kiírják.
"Akár 3 évre is meghosszabbíthatja a termékre vonatkozó garanciát, és megvédheti a véletlen károkkal szemben; további információért forduljon HP-viszonteladójához."
Na az egyiknek írtam hogy mivan.
Erre ezt válaszolta:
A Pavilion gépek garanciabővítése még nem érhető el az országban, később biztosan megoldja ezt a gyártó, és elérhetővé teszi termékeihez a bővítés megvásárlását. Erre egyébként a gyártó 1évet szokott adni.
Most akkor miért mutatták be Mo.-on akkora csinnadrattával [link]
Valaki tud valami HP-s elérhetőséget vagy választ? -
Csabee.
nagyúr
válasz bocsika #6427 üzenetére
hívd fel a hp-sokat, azok majd átirányítanak egy pavilion részlegreé s beszélhetsz velük de egyébként két év garancia szerintem bőven elég rá... csak plussz pénz ha +1év garanciát szeretnél rá!
és szerintem ha valami nem romlik el az első két évben, akkor utána sem valószínü a dolog, illetve két év után már annyira lefognak menni a pavilionok árai is hogy akkor már lehet új gépen fogsz gondolkodni[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
bocsika
aktív tag
válasz Csabee. #6428 üzenetére
Az a baj hogy manapság nem azért tesztelik a gépeket hogy milyen stabil dolgot állítottak elő hanem hogy ahogy lejár a gari szétessen és vegyél újat.
Na válaszolt egy másik kereskedő is.
"Az Ön által megjelölt termékhez sajnos nem forgalmazunk plusz garanciát."Akkor mi a ráknak van a termékleírás végére írva. Vagy csak Crtl+c Crtl+v valahonnan.
Nem tud valaki HP-s e-mail címet, mert a kártyámon nincs pénz, és szeretném ha a dolognak nyoma is maradjon.
-
Csabee.
nagyúr
válasz bocsika #6429 üzenetére
itt az email cím, vagyis oldal ahol írhatod nekik a gondod : Hp Pavilion dv5 1080eh
Üdv: Csabee.
-
mobbo
senior tag
adott egy sempron procis hp 6715b 1giga rammal vista home basic 32vel
ha elinditom a skype-ot belasssul az egesz, 100%on megy a proc, majd meg feszul a gep
ez normalis?rambovites megoldja vagy mas a baj?
HILFE!!!!!
-
Ginew
aktív tag
na ujra itt, most olyan kérdéssel, amit talán meglehet válaszoni is..
szal, most az idegesit, hogy a hangszórók mikor hangot adnak ki, pl 1 windowsos csingilingiling, vagy akár 1 zene elinditása leállitása, akkor előtte és utána egy idegesitő kattanást hallani, ami nem recsegés csak olyasmi, mintha azt lehetne hallani mikor a hang kiadása előtt áram alá helyezi a hangszórókat, majd utána egyből le. Erre tud vki vmit mondani? -
Noddy
senior tag
6510b tulajoktól érdeklődnék, hogy milyen a masina, érdemes beruházni egy ilyenre? :
HPQ 6510b (KU451)Átnéztem a topikot, de azok főleg panaszok voltak. Megnéztem élőben is, a kialakítása masszívnak tünik, és mivel ebben 45nm-es proci van talán nem is fogyaszt olyan sokat mint a T7xxx-es procival szereltek.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
ez az elsö posztom az új magyar bill.-ről.. nagy riszpekt a HP-nak, szuper a magyar bill. és kiderül, hogy a garanciám 2011. október elejéig érvényes...
Srácok, ez az évszázad vására volt ez a noti
spyduck: még egyszer köszi
-
Magnum_
nagyúr
tönkrement a space meg az enter, de nem ellenörizték le, hogy igazat mondok e... menj be a szervizpartnerhez, mondd el ugyanezt, 99,9% hogy meg is rendelik az origi magyart. nekem spec jó lett volna ujra amerikai lokalizációs de ezen a gari időn beszarok.
-
Ginew
aktív tag
tudtok ajánlani 17 colos notitáskát? nekem mind1 milyen csak beleférjen, meg mikor kimegyek vele a kocsiig, ne ázzon el, mert igy elég szar hurcolászni a notit, tiszta kosz
-
ladlac
tag
Üdv! 6735-ös gép, gyárilag Vista volt rajta. Én ezt szépen lepucoltam, tettem rá egy Xp-t Sp3-mal. Eddig viszont volt a tálcán egy kis ikon, ami mutatta, hogy nincs benne az aksi, és lehetett három féle energiagazdálkodás közül választani (normál, teljesítménycentrikus, és az akksikímélő). Nos, az érdekelene, hogy ezt a Vista tudta, vagy ez egy sima HP-program, csak én nem találtam a hp.hu-n az xp drivereknél (mert ugye az xp -> vezérlőpulton belül is vannak ilyen energiagazdálkodási sémák, de ez szerintem nem ugyanaz).
A másik problémám az lenne, hogy böngészés közben (FF 3.0.5) ha egy oldalon sok kép van, akkor iszonyat belassul a scrollozás le-fel. Ha eltűnnek a képek, és már csak szöveg marad, akkor szépen lehet scrollozni. Mi okozhatja ezt? Köszönöm a segítséget.
-
spyduck
nagyúr
A asis-nál megmarad az eredeti gari formailag de ha a HP szervizes ki akar cserélni vmit rajta akkor a rendszer egy hibaüzenettel visszadobja, szóval nincs. A renew-nál pedig az a szisztéma, hogy tulképpen azért vált a renew program részévé mert:
-3napon belül beszart és megjavították
-kiállítási vagy munkadarab volt
-meghiúsult üzlet stb...
A renew program kb 90% sztem javított termék de ezt senki se tudja biztosan. A lényeg az, h leragasztják a szériaszámot meg a termékszámot egy gagyi matricával, hogy a szervizes lássa, h ez renew.
Az egésznek az a titka, h leszeded a szériaszámot és termékszámot eltakaró matricát és újra érvényes a 3év gari (persze kiadástól). Lehet, hogy 1 évet állt a HP raktárban és így már csak 2 év gari van rá. Ezért csak a "p" és "w" jelzésű modelleket éri így megvenni mert azokra alapból 3év garancia van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest