Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
A kijelzőzsanér lógáshoz egy gondolat.
Azért azt senki nem gondolja hogy HP mérnökei nem tudnak összerakni egy olyan zsanért ami nem lóg?!
Szvsz az az oka hogy amikor nyitod ki a kijelzőt annyit engedjen, hogy a résbe be tud dugni az újad és ha kell lefogni a gép alját.
Nx 6310-t használok bő 2 éve nap mint nap és a zsanér semmivel nem lóg jobban mint újkorában.
Volt nálam egy 510 telepítésen annk nincs retesze csak egy "rugó" tartja a fedelet lezárva.
Sokkal kényelmetlenebb volt kinyitni mint a sajátomat, sőt 1 kézzel nem is tudtam.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Zolika69
csendes tag
A rugó csupán a csavart "löki" ki ha teljesen kicsavartad, hogy ne pl. kisollóval keljen kipiszkálni. A 3D Drive Guard-os kütyükben van "gyorsulásmérő" (de komolyan!). Ez vezérli a hdd fej kirántását ha hirtelen erős gyorsulást (vagy lassulást?) érzékel.
AsszemDe egész pontosa:
HP 3D DriveGuard
The hard drive is mounted directly to the notebook frame, reducing the transmission of shock away from the hard drive. Uses three-axis digital motion detection with intelligent sensitivity to help protect the hard drive during normal use from shock and vibration. The digital accelerometer temporarily halts all data transfer and parks the hard drive when abrupt motion is detected. -
kisa8800
tag
Hali gyerekek!!!!!! A cégnél volt egy lehetség h kamat mentes hitelre lehetett venni notit, beleugrottam. A tipusa 6730b GB988EA . Viszont gözöm sincs h mit vettem, nem tom milyen gépnek számit ez( lehet h 1 kalap szar). Nem értek hozzá. Ha valaki tájékoztatna h mégis mit vettem, vagy valami összehasonlitó tesztett linkelne, megköszöném.
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
karesz501
senior tag
-
-
karesz501
senior tag
válasz kisa8800 #6061 üzenetére
De tudsz játszani, de mivel integrált VGA van benne ezért nem a legújabb játékok legnagyobb részletességben kategória.
GMA 4500MHD adatok, eredmények
Itt pedig egy összehasonlító táblázat.Találsz játékeredményeket is az egyik oldalon.
[ Szerkesztve ]
Life is no picnic!
-
Brute
csendes tag
Sziasztok.
Van egy dv 6650eo típusú laptopom 64bites vistával. Következő a baj, hogy kékhalált kapok időnként (0x0000124). teljesen rendszertelenül. Mi lehet a baj?
-
PishT
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre fordulok a gondommal, és tudtok segíteni!!
HP-6720s gépben Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family VGA.. LCD-TVhez szeretném csatlakoztatni. Ami sikerül is max 1024x768as felbontásban, de a TV-nek szabványos felbontást nem sikerül beállítani.. 1366(1368)x768-ba szeretném! keresgéltem, mi lehet a módja, és a DTD Calculator nevű progit találtam, de nem sikerült azzal se..mivel nem ismerem jól,lehet h vmit rosszul csináltam..
Tudjátok mi a megoldás erre? az említett progival vagy mással?Köszönöm a segítséget!
-
SeatZola
őstag
Most sikerült a német Ebay-en vennem egy gyári, új HP Advanced dokkolót 13k-ért. Remélem korrekt lesz...
Zoli
-
muskatb
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a probléma: van egy nc6220-asom INTEL 915GM/GMS, 910 GML express chipsettel, aminél ugyebár a videó memória mérete 128 MB. Hát ez nálam a legutóbbi windows telepítés óta 64 MB-ra csökkent. Ilyenkor mi van? Köszi!
-
loki22
tag
Csak nézzétek meg a 2-t amit belinkeltem
-
loki22
tag
bevallom az acer mellett döntenék a 4gb ram miatt és a jo aksija miatt de segítsetek plz
-
kisa8800
tag
Hali gyerekek!!!!! Van 1 idióta kérdésem: hogy lehet megőrizni patentül az aksi élet tartamát? Nem tudok dönteni mert mindenki mást mond, valaki szerint mindig dugjam be ha használom, valaki szerint pedig csak akkor ha lemerülő félbe van. Valaki szerint nyugodtan maradhat bedugva ha nem használom, valaki szerint meg nem. Én meg kajak hülye vagyok hozzá. Na most akkor mi az igazság?
Ja és mindenki azt mondja ha nem úgy csinálom ahogy ő mondja akkor gallyra megy!!!!![ Szerkesztve ]
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
Tikakukac
titán
Mostantól én is tagja vagyok a HP társadalomnak egy Pavilion DV5-1160eh típussal. Eddig ami feltűnt, hogy tényleg szépen hasít a gép még ennyi pénzért is de majd nemsokára jön valami tartalmasabb teszt is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Kobe
veterán
no, egy másik topicban felkeltettékk a figyelmem a HP notik iránt. Sokat civódtam rajta mi is az ami érdekel, engem kinézetben inkább a pvailion széria vonz, tudásban meg a 8710p 8710w. Mindkettő fontos nekem. Hazai HP képviselet oldalán kevés laptopot láttam, ellenben az USA honlapon láttam egy nekem nagyon nagyon szimpatikus multimédiás szériát, a HDX et. 1400 dollár (jelenleg kb 225 ezer forint) 18 colos fullHD kijelző, egyebek. Valaki tudna erről mondani valamit, illetve hogy ez a széria miért nincs nálunk ? Vagy lehet e kapni ?
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv a topiknak. Vagy a CHIPmagazinban, vagy a dec-i PCWord-ben a HP magyar igazgatójának korlátolt, forgalmazási kérdések elől kitérő nyilatkozata.
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
loki22
tag
Na sziasztok akkor szerintetek a HP dv5-1160ast vegyem meg, ha 10000ft a különbség???
Viszont az a baj hogy ahhor az acerrel ellentétben csak 2gb Ramja van ami azért nem valami sok Vista alatt. Tudom,hogy hülyeség de amikor kijön az új windows az ugye kevesebbet fog fogyasztani tehát arra elég lesz a 2GB ugye??A másik ,hogy a Hp-ba t3400-as kártya van ami 2,16Gh de elvileg egy elavult kártya és nem bírja kihajtani a 9600gt-t. Ez igaz ??
A másik baj,hogy mondtátok ,hogy ne a ramon múljon,csak hát az a baj hogyha 2ről 4re akarnám cserélne akkor ki kéne "dobnom" a 2 db 1gbos ramot 2*2gbosra cserélni így meg kb +20000ftba kerülni amennyiért már sok.
Megköszönném ha géppel kapcsolatban írnátok ,mert nem akarok "rosszul" járni. Továbbá az érdekelne ,hogy ez a sima 6cellás aksi kb mennyit bír, vagy hogy van-e valami "eco mód" a gépen amivel növelhetem.?Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítségeteket.
-
loki22
tag
Nem épp ezzel van a baj,hogy felhívtam az usanotebookot ahol a legolcsóbb a HP d5-1160as és drága a ram csere +felhívtam még 1 boltot és ott is 20körül jött ki mert mind a 2-t le kell cserélni!
de most ez a 3400as proci elég??????????
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden topiclakónak!
Zoli
-
carnus
csendes tag
Hali!
Most kaptam egy Panasonic házimozi rendszert, amit szeretnék a Pavilion dv6690el notimhoz csatlakoztatni, de úgy, hogy 5.1-ben szóljon a rendszer. A házimozin van 2 AUX csatlakozó (R/L), meg egy Scart dugó. A laptopon van 2 jack kimenet a headphonnak, meg egy Mic kimenet.
Mi lenne a legideálisabb megoldás a problémára?
Előre is köszi.
Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinekMindig tudd hol a törölköződ!
-
törölt tag
Hello!
Lenne két kérdésem, szerintem elég fura:
van egy hp6735s gépem és olyat csinál, ha lecsukom monitort, akkor nem tölt, teljesen megáll a forgalom. Elvileg minden energiatakarékos funkciót kikapcsoltam, ha hálózatról megy akkor is ezt csinálja. Igaz kábellel még nem próbáltam, most wifi-vel megy. Ez mitől lehet?a másik, hogy van hozzá egy usb-s olcsó-féle billentyűzet, hogy ne mindig a notebookét koptassam és van egy játék, nevezzük meg, ja nem is egy hanem 1féle, cod1,2,4 , ezekben van egy olyan funkció, ha E-t és D-t ill. Q-t és A-t egyszerre nyomod, akkor kihajol fal mögül és egyszerre oldalra megy a figura. na ez a funkció nem megy usb-sen, laptopén megy.. ezt se tudom mitől lehet. ja és a csatlakoztatott bill. minden más funkciója megy, ez az 1 nem, ezekben a játékokban =)
ha valaki találkozott már hasonló problémával vagy csak szimplán tudja a választ, és azt megosztja, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saab, Volvo topik
- Autóhifi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest