Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
válasz
spyduck
üzenetére
Hát én megvettem a 6730s-t és jelentem csendes! Gyors, szuper a billentyűzete, szóval tetszik.
Egy problémám van vele: a beépített webkamera vacakol. Ha felteszem a drivert hozzá a HP oldaláról, akkor utánna nem tudom leállítani a Windowst (XP pro SP2). A "Windows leáll..." képernyőnél megáll a leállítás, fentmarad az egérkuzor, de nem lehet mozgatni. Ha a kamerát eltávolítom az Eszközkezelőből, vagy egyszerűen letíltom BIOS-ból akkor semmi gond, simán leáll az OS. A HP oldalán van egy régebbi driver, azzal is ezt csinálja. Ugyanakkor maga a kamera tökéletes működik.
A HP support egy BIOS frissítést tudott ajánlani mint ötlet. Attól azért tartok egy kicsit, mert itt mintha írta volna valaki, hogy upgrade után állnadóan ment a ventije a gépnek, annak ellenére, hogy BIOS-ban átkapcsolta. BIOS-t meg nem lehet downgrade-elni. Vagy ez nem így van?
Köszi a segítséget! -
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx