- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
Sziasztok!
Kevesebb, mint egy éve vásároltam 2 db Lenovo B590-es laptopot, melyektől a hétvégén sikeresen megszabadítottak, így pótolni szeretném őket, de pár napig még csak az egyiket, mivel még egy kicsit reménykedek, hogy meglesz az emberem, viszont egyre mindenképpen szükségem van.
A Lenovók az alábbi paraméterekkel rendelkeztek:
- Intel Core i3-3110M 2.40GHz processzor
- 4GB DDR3 memória
- 500GB merevlemezzel
- Intel HD Graphics (2/3/4/5000) integrált videokártya
Az igazság az, hogy ezeket a gépeket kicsit lassúnak éreztem, mivel a munkahelyemen jóval erősebb gépeket használunk, ezért egy kicsit erősebb gépre neveznék be, mondjuk egy i5-ös procival, ha csak a proci teljesítmény növelése segít rajtam. Legfőképpen otthoni felhasználásra kellenének, de az egyiket szoftverfejlesztésre is használnám, bár arra nem szokott nagy erőforrás kelleni.
Az előző gépeket 120.000 Ft-ért vettem, most az elsőre olyan 150.000 - 160.000 Ft környékén szánnék.
Ajánlották a HP ProBook-okat, hogy azok minőségibb gépek, ezek közül mit tudtok ajánlani? De jöhet más megbízható típus is. Mielőtt ellopták őket, pont hallottam a rádióban, hogy egyes HP modellekre valahol valamilyen szülinapi akció keretében ingyen 5 év garanciát adnak. Erről tudtok valamit?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest