Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
pigmeus #41083 üzenetére
Szia!
Laptopvásárlás előtt én is átgondoltam hogy új gagyit vagy minőségi használt gépet vegyek, és végül egy 8460P-t vettem 1600*900-as felbontással.
A DVD helyére került egy SSD, a hdd-t cseréltem 1 TByte-osra, a memóriát 2*8 GByte-ra felbővítettem, mindezt összesen okosan vásárolva kihoztam 110.000-ből. Ennyiért újonnan nem kapsz semmit...
A hűtést Notebook Fancontrol programmal szabályozom, így pl. netezés közben hangtalan a gép, mert ugye a hdd sem megy közben.
A billentyűzet is nagyon jó minőségű (sztem). -
Ice&Lime
veterán
válasz
pigmeus #37521 üzenetére
Én ezt kb. 1éve csináltam, akkor nekem sem ment olyan könnyen, sőt, volt olyan pillanat, hogy úgy tűnt eltörik. Annál a felénél próbáld először, amelyiknél kevésbé tartja, mert nem mindkét "pöcök" egyforma és figyelj rá, hogy azért amennyire lehet finoman próbálgasd. Én ezt többször csináltam, mert cserélgettem az optibay-ben a hdd-t és az ssd-t. Hát, ha eltörik, elég nehéz szerezni másikat.
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
pigmeus #20997 üzenetére
A lényeg a közepén van. "Miért érdemes egy ilyen notebookot megvenni"
2008 óta azt hiszem ez az 5.-ik vagy 6.-ik 6910p-m.
Előnyök:
-nem melegszik csak az alja. Ez a melegedés viszont teljesen természetes, akkoriban ez a notebook számított talán a leghűvösebbnek.
-egy új akksi, minimális fényerővel, office alkalmazásokkal max 5 órát bír.
-a venti folyamatosan megy alacsony fordulaton. Nem zavaró viszont hosszú távon az állandó hűtés kizárhatja a meghibásodás lehetőségeit.
-billentyűzet első osztályú, sőt ennek a sorozatnak a legkényelmesebb a billentyűzete.
-a touchpad jó, semmi extra
-zsanérok erősek
-matt kijlező
-kiváló hangszórók, egész nap hallgatom a zenéket rajtaA HP Cpmaq "p" és "w" sorozata rengeteg biztonság és minőségi funkcióval van felszerelve. Megfelel a MIL-STD-810G katonai követelményeinek mely a leejtés, rezgés, por, páratartalom, magasság és magas hőmérsékletű tesztek során eredményesen szerepelt.
Minőségi funkciók:
- HP DuraCase magnézium ötvözet kijelző burkolat
- HP DuraFinish karcállóbb műanyag elemek
- HP DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb billentyűzet
Biztonsági funkciók:
- HP 3D Drive Guard fizikális rázkódás \ merevlemez védelem
- TPM 1.2-es biztonsági modul
- Ujjlenyomat azonosítóHa a sorozat megjelenését nézzük (2008) akkor nem tudok negatívumot felhozni, akkoriban ez a gép volt a király. Viszont ha megnézem a 2011-es kínálatot akkor a következő hátrányokkal szembesülsz:
-kijlező fakó, rossz kontrasztok, halvány megvilágításHP szervizesek is mondták, h ez a sorozat nagyon jól sikerült, nem sok gond volt velük.
Én nagyon HP fanatikus vagyok, én is ezt használom. Mondjuk azért mert 50k-ért ajándék volt de hidd el nem jársz rosszul vele.
Most csinálom az Elitebook 8460p tesztjét, sztem az lesz a következő olyan harcos amihez az évek múltán vissza-vissza fogok térni. Ugyanis egy notebookkal nem sokáig bírom ki
-cpu venti nem a leghalkabb de tényleg nem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest