Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Helló
Ez szerintetek hova való? Nem az ODD helyére,nem? (8440p)Üdv.
-
koshmar
addikt
Hát az biza' tényleg rossz helyen van.
Van, hogy beleakad a kezem, és kirántom az egészet...
De olyan is volt már, hogy a dugó maradt benne, a zsineg meg kiszakadt. pffff.Egyébként a 4530s-en is elöl van.
Viszont lecserélték a használhatatlan touchpadot, és a billentyű körüli fényes rész matt lett.
Ezen a fényesen egyszerűen minden meglátszik...most is tiszta por...törölgetni nem merem, mert egyből karcos lesz...szemüveg törlőkendővel is...Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
bAtt001
addikt
válasz koshmar #18402 üzenetére
haha használható az csak türelem kell hozzá, a takarítást meg úgy oldom meg hogy amikor a vonaton meglátom világosban hogy milyen retkes felhúzom kezemre a pulóver ujját és végigmegyek rajta kikapcsolt állapotban. ilyenkor már nem tűnik olyan koszosnak és elégedetten kapcsolom be
-
koshmar
addikt
válasz bAtt001 #18408 üzenetére
Mostanában egyre többször látszik, hogy milyen retkes a billentyűnél az a műanyag csicsa...
a napfény miatt
Majd ha már egy szintben lesz a por a billentyűkkel, akkor letakarítom.Te hogy mersz vonaton elővenni egy 185 ezres laptopot?
Én meg a telefonomat is alig merem.
Tudod, milyen emberek vannak.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Ringman
nagyúr
válasz Magnum_ #18405 üzenetére
Barátnőmnek vettünk is egyet, csak a 3g modem nélkülit 125-ért.
Egyébként 2009 márciusi gyártású, spanyol billentyűzettel - tehát megvan az "í" helye is.
X2300-as vga-s. +12 cellás akkuval 11 óra üzemidőt ír kiA trackpoint sapkát érdemes thinkpad sapkára cserélni, mert a hp-s siralmas
Ha ráveszem magam írok egy hp6910p vs thinkpad T61 összehasonlítást
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ittan
csendes tag
Sziasztok!
1 kérdésem lenne hozzátok. A 2540p 1,5 kg-ja akksival vagy anélkül értendő?
Előre is köszönöm.
-
domiromm
tag
Hello
venék egy hp paviliont.
vallakinek be vált?
[link][ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
Emlékeim szerint a HP a linuxos gépeit a SUSE Linux Enterprise Desktop 11-el szállítja. Ez a Novell fizetős disztrója, melynek az ingyenes verziója az openSUSE.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
kacsyx
aktív tag
Mond ki konkrétan mi bánt...
-
-
Ringman
nagyúr
válasz pumukli23 #18424 üzenetére
A nagyobbat, ezt: HPQ 3in1 NAS docking station (asis)
Először azt hittem, hogy állandóan menni fog a dokkoló ventije (iszonyat hangos, szerintem 4cm-es), azután elhallgatott.
Kensington zár nincs benne, csak az előkészítés.
180W-os táp jár hozzá.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
16,5 cm x 8 cm x 4 cm a mérete, és normál (mint az atx-nél) tápcsatlakozó kell hozzá,
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
válasz Pisztillus #18423 üzenetére
Az jó, köszi!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
szata.68
senior tag
-
veterán
válasz magua. #18443 üzenetére
Az 5-6 óra tényleg nagyon sok, az évek alatt én sem tapasztaltam, hogy ennyit menne. Szívesen olvasnám az energiagazdálkodási beállításokat ehhez a hosszú üzemidőhöz, és gondolom még sok más fórumtárs is
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
koshmar
addikt
válasz SeniorTilla #18446 üzenetére
+1.
Nekem talán 3 óra lenne, ha a létező összes beállítást a minimumra venném.
Filmnézéssel esetleg 2,5 óra, hullára merítve...Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
spyduck
nagyúr
Az Elitebook 8560p a 6 cellás 62whr-es akksival majdnem 8 órát ment, stopperral mértem. Office és egyéb alkalmazások használata közben.
Sztem az új Pavilonok is hasonlóak lesznek.
-
spyduck
nagyúr
Tetszik az új Pavilion. Normális a touchpad és remélhetőleg, láthatólag is normális helyen van a VGA, így nem égeti szét az ember kezét játék közben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest