Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaptopSystem
őstag
mennyi ez idöben?a csere?pacaard bell easy note th36-au-010ge
pontos tipusa!Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Malwoon
csendes tag
válasz laccy88 #18894 üzenetére
Nem tudom milyen oprendszerrel használod, de nálam pl Win7 automatikus csodás frissítése, elcseszte a quick lunch buttons-t, mivel úgy döntött, hogy sokkal frissebb dolgokat talált. Nekem az eszközkezelőből eltávolít, HP driver újra felrak és Quick Lunch Buttons újra felrak kombó bírt mindent újra működésre.
-
laccy88
senior tag
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a gépe magától elindul?
Egy HP elitbook 8530p-m van és azt vettem észre, hogy minden reggel merült valamennyit az akku a táskában pihentetve a notit. Aztán kikapcsolva hagytam otthon, majd arra értem haza, hogy megy a gép. Ezután odafigyeltem rá, és volt olyan, hogy lecsukott fedlappal bebootolt magától, ment pár percig, majd leállt. De volt, hogy le se állt, hanem bekapcsolva maradt.
A legújabb Bios van rajta, természetesen minden automatikus indulás opciót kikapcsoltam benne. Ha számít valamit: Win 7 64 bit-el megy, telepítettem minden HP-s driver-t, fixet, amit találtam a honlapon.
Valakinek van ötlete, hogy ez mitől lehet?
Előre is köszi a hozzászólásokat!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
rekid
addikt
válasz Magnum_ #18908 üzenetére
Egyreszt eltort a konyok plusz a bovden csevelo gorgo is megkopott ami szinten ilyen muanyag.. igy nehol gubancolta... most egy angol szerkezet es az eredeti motor van összehaxolva szoval megy de azert nem eroltetem... az angol emeloben meg a bovden hossza is mas... radasul szerelni olyannyira sz.r hogy 3 szerelo vitatkozott egymassal eletre halalra hogy megtudjak e mokolni...
motorban is van olyan ami ellenallasra megall visszahuz van ami butabb, stb..
Gyáva népnek nincs hazája!
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
HP9610p notim van a gyári driverekel egy kicsit lassúnak érzem köszönhető a sokk gyári vacak programoknak.Szeretném egy kicsit tuningolni így garanciavesztés nélkül cserélhetek benne hdd?Ilyen kerülne bele SAMSUNG 500GB Spinpoint MP4 7200rpm 16MB SATA Notebook és egy ilyen GEIL 2048MB Notebook DDR2 667MHz GX2S5300-2GB memória.A HP drivereket letudom cserélni gyáriakra így pl:ati 9.3 videó kártya drivere vagy a hangchip driverjét?Az útobinak sajnos még nem találtam meg,hogy milyen gyártó készítette és melyik driver lenne jó. -
Nunder
őstag
Üdv!
Párom HP 530-as notebookjának töltője az örök vadászmezőkre költözött, és ezért itt az ideje újítani. Keresgéltem bőszen, de annyi van, hogy nem tudom, melyik lenne az ideális.
Egy 65W-os AC Battery Charger szerepel a gyári adatok között, se cikkszám, se konkrét típus, szóval tanácstalan vagyok. Lényeg az lenne, hogy országon belülről, minél hamarabb, és ami a legfontosabb, emberi áron hozzájutni. Esetleg egy-két ötlet (link), hogy merre keresgéljek?
Előre is köszi.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Z86
őstag
válasz Nunder #18916 üzenetére
Pl. innen, több városban is van boltjuk.
-
Nunder
őstag
Na akkor már csak egy valamit nem értek. Hogy lehet az, hogy az egyik oldalon 5000 HUF ugyanaz a termék, a másikon meg 10-12-ért vesztegetik. Gyári mindkettő, és még szállítással is olcsóbban jövök ki, több mint 3000 forinttal. Tudom én, hogy bolti átvétel meg ellenőrzés, de ennyi oldal nem tévedhet. Vagy igen?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
carbon2
csendes tag
Hello mi a véleményetek a HP 620-as illetve a 625-ös gépekről?
-
pumukli23
senior tag
Az eltérő feszültséget csak tippeltem, de most utánanéztem a HP oldalán is
Az EG410AA 19 Voltos, az ED495AA pedig 18,5.
Viszont a 6930p-m leírása szerint 90 wattos 463955 való hozzá, amire ha rákeresek akkor az ED495AA-t dobja ki, és ezt rengeteg helyen 19 voltosnak írják.
Szóval én ebből azt szűrtem le, hogy gyakorlatilag tökmindegy melyikkel töltöm...
Lehet, hogy ~18,7 Voltot ad le, és máshogy kerekítik az usában mint nálunk.. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Pár napja írtam nektek egy HP 625 notival kapcsolatban, nagyon lassú boot,Win 7 telepítés közben és telepítés után a Win 7 szintén nagyon lassú volt. Olyan szinten,hogy egy-egy műveletre 6-8 órát kellett várni,winyó hibára gondoltam,és ez be is jött,mivel sokadik Win7 telepítés után előjött egy olvasási hiba felirat,amiben le volt írva,hogy a biosban teszteljem a winyót,meg is történt,és a teszt szintén olvasási hibát írt. Ezek után teszteljem még valamilyen progival,vagy már egyből mehet garanciába?
Köszi.
Minden szinten,szinte minden.
-
Z86
őstag
válasz pumukli23 #18926 üzenetére
Végül is az a fél volt még határon belül van, mindegyikkel ugyan úgy működni fog.
(#18927) m0rd0k:
A Hard Disk Sentinelt ajánlom[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz carbon2 #18933 üzenetére
Annyiból ez a reális szint, esetleg nézz körbe a lenovo és a dell gépei közt is. Arra figyelj, hogy 2 év garival vedd, mert előfordul hogy csak 1-et adnak rá. Viszont ha adsz hozzá még 10k-t, akkor ezt ajánlanám. Az a kis plusz abszolút megéri.
-
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet megnézni a hp oldalán, hogy egy adott gépet milyen konfiggal hoztak forgalomba?
Product number alapján többet is kiír, és pl kijelzőnél is csak felbontást ír, "ledességet" nem.
Köszi -
-
Z86
őstag
válasz carbon2 #18945 üzenetére
Régen mikor még fujitsu-siemensnek hívták a céget voltak gondok a minőséggel. Mióta a siemens kiszállt és nem rontja tovább a fujitsu egyébként kiváló színvonalát, azóta ismét ajánlott gépek lettek. A linkelt típust rengetegszer ajánlották már a fórumon, sokan meg is vették és elégedetten használják. Ebben az árban magasan a legjobb vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest