Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Galériák amugy mivel fognak menni?
-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
a csíkkal annyi a baj, hogy az istenért sem akar a helyére menni, pedig általában a widht:100% megoldja, de most semmi sem történik, meg igazából az egész headerhez hozzá van kapcsolva, de még azt is megnézem, csak már 5 órája nyomom és kicsit elfáradtam, holnap folytatom

ja, elég ha megmondod a logó betütípusát, a domain mondjuk pcstyleh lesz, gondolom a sima már foglalt volt.
-
Hurkaleves
őstag
na ez már közelít az általam kreált felé! még annyi, hogy a kétféle szürkét elválasztó világosabb szürke vékony csík lehetne még világosabb úgy ahogy csináltam illetve az is fusson ki teljesen a monitor mindkét széléig! a nagyobb területű szürke háttér lehetne világosabb illetve a PC-STYLE feliratot lopd ki az enyémből printscreen-nel és azt izgasd be a jelenlegi helyére! ja és a felső fekete sáv lehetne majd egy picit magasabb..
ha a kereső nem kerül fentre nem tragédia de esztétika..
a jelenlegi helyén is ok.mod: meg majd a képeket lőjétek be egyforma szélesre....
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
uhh mire megírtam a hsz-t törölhettem ki....kicsit aktív a topik! a linket megadták!
BR4D lehet a monitorodon túl van tekerve a kontraszt! az én lcd-men kb. 18-ason van a 100-ból!
ja és azért tettem off-ba mert hát nem tudtam, hogy egy különálló weboldal "teljesen" ide tartozik e egyáltalán...

-
törölt tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Jó, nem 500x500-as képet gondoltam.
De lehetne nagyobb, na.
Csak felhoztam a témát, mivel a helyről beszéltünk. Gondoltam, lehetne nagyobb a thumb, és akkor nem kellene irkálni a felesleges dolgokat, helykitöltés céljából. Egyébként, nem kell OFF-ba tenni ezeket a hozzászólásokat.
.aero: Alakulnak a dolgok, igen fasza már az oldal szvsz.
Csak kár, hogy nem küldenek még többen gépeket. -
G4ga
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
pisztoly 12674hsz ben ott a link!

BR4D: Most nézem azt amit felöltöttél nekem, az is ilyen.
Megjegyezném eszeveszett komolyan néz ki ahogy a narancssárga gatyám rávetödik a cuccra! Olyan büszke vagyok magamra...

Mod: Igazából picit sajnálom hogy nem most fényképezzünk... Bent van az uj lap, szépen megpucoltam sidolall a cucokkat, csillog villog mint az atom!
-
Hurkaleves
őstag
köszi srácok! de majd aero.-val kell még egyeztetnem mert lesznek itt még fönnakadások szerintem....de ha tudjuk akkor próbáljuk megtartani a jelenlegi külsőt!
és egyébként minden az oldallal kapcsolatos témával (ki mit akar föltenni illetve hogyan) keressétek aero.-t, BR4D-et, for3l-t és jer1cho-t mert ha jól tudom ők az alapítók...és ők tudnak ebben segíteni! én csak egy kis külsővel próbáltam segíteni a csapatot!
aero. ! majd keressük még egymást ha konkretizálódnak a dolgok!
BR4D ! a thumbnail-ek növelésével is csak óvatosan! még lehet rajtuk igaz, de a túl "lób@szó" sem szép! szebb az oldal ha ilyen kis "finom"...tudnám még "búsztolni" ha gondoljátok, de ahogy már írtam nem biztos, hogy kell! -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hol kell egyáltalán ezt nézni?
Már olyan kiváncsi vagyok 
-
válasz
Hurkaleves
üzenetére
állat! teccik!
-
G4ga
őstag
Nagyon pöpec lett a tervezett kedves pisztoly kollega.
Látom voltak a képpekkel kapcsolatban hozzászállok. Van nekem is 630*XXX képem, amit még BR4D megcsinált azokat kinek kellne elküldeni? Szeretném ha azok lennének az oldalon.

innen letudja szedni az illetékes kollega

A gallériáért és az utomunkáért ismételten köszönet illeti BR4D-et!

-
Zefír
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen a 19es monitoron jobb oldal üres.
DE egyébként zsír. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szerintem mehet élesben is. Mik a feltételek az oldalra kerülésre?
-
törölt tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha már helykitöltés, akkor nagyobb thumb, ennyi.
Részemről oké, nekem bejön a design. -
-
törölt tag
Szerintem nagyon fasza.
Bár a főoldalra felesleges szerintem dátumot meg configot írni, inkább amikor már belépünk a képekhez. -
Hurkaleves
őstag
kár... pedig jól mutatna ott mellettük a konfig leírása és egyebek, hogy ne legyen olyan üres....
Vasinger! igen, jól látod, hogy ez már html mert csak így tudtam teljes egészében bemutatni az oldalt nektek! ha csak egy képet linkelek akkor nem látjátok egy az egyben az oldalt! és én úgy szerettem volna ha fullosan úgy látjátok ahogy majd lenne!
AA van a szövegeken! kivéve a configon és a "legtöbbet értékelten" ha ez majd rendesen a html-be lesz ültetve szövegként akkor a windóz illetve a böngésző progik majd simítanak rajta valamennyit...de ez így a sztenderd!
mod: aero. én mondjuk meg tudom csinálni egy alap statikus oldalként, de semmi extrát nem tudok....az már magas lenne, hogy hozzászólásokat is lehessen írni....
valahogy össze kéne hozni azzal a wordpress-el....de a részleteket később majd ha az összes érintett emberke hozzászólt...
(tárhelyet is és domain nevet is tudok!) -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Jah, igen ezt nem vettem figyelmebe. De az én környezetemben nincsen 1280x1024-nél kisebbet használó ember. Jó-jó 1-2, de az nem is használja a gépet. Ezért gondoltam nagyobb felbontást. Nekem már ez is tetszik. A betűstílus lehetne kicsit szebb is, amiben van AA is. Azért gondoltam, hogy ez nem egy "kép" mert index.html volt a kiterjesztés, nem png vagy hasonló.

-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
én is valami ilyet gondoltam, a mostaninál külsőségekbe annyira nem is mentem bele, már úgy áll egy ideje, a prohardvert is csak tesztnek raktam be, viszont a kis képek mellé írt adatokat nem tudom megoldani, szóval az marad a postoldalra, valószínűleg.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
írtam, hogy semmi sem működik!
ez csak egy "kép" addig nem csinálunk semmi működő képes funkciót amíg maga a design ki nem alakul, el nincs fogadva!a felbontás.....nos maga az oldal 900px széles, hogy még a régebbi 1024*768-as monitorokon is élvezhető legyen és mutasson! sajna vannak még ilyen monitorok és emiatt nem is tervezek max. 950px széles oldalakat...
de szerintem így is elegáns..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Nem aktív nekem semmi se az oldalon. Így elég nehéz véleményt mondani. Első nekifutásra nem rossz. De tervezhetnéd magasabb felbontásra is.
-
Hurkaleves
őstag
uraim első nekifutásra! minimál design....semmi nem működik! ez csak látványterv!
itt megtekinthető...jöhet minden jellegű kritika!
-
TazLeacher
nagyúr
Basszus, nem vagyok 2 napig, és mennyi hsz...szóval várom, hogy mit hoztatok össze. Mindössze annyi javaslat, hogy 600px alá semmiképp se menjünk le.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Tudom szerepelt a topikban már szebb gép annál amit most mutatni fogok, de azért csak az enyém
Festésen, ventillátor hely bővítésen, és vinyó felfogatás moddon ment át a dolog, még nincsen kész csak gondoltam megosztom veletek
Nem régiben még így nézett ki a kicsike
További szép estét!
-
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
hát vannak igen, meg azért css is tud olyat, amit én nem, szóval majd meglátjuk.
nem igazán mentem még bele annyira, de szerintem nem kell fórum, menüpontok azok nem lényegesek, mert fél perc alatt lehet csinálni a vezírköpontban.
nagyjából így. de holnap jön a nagyja és elmondja mik az új elvárások, kinézetileg, meg úgy igazából mindenben, most kicsit szűkös az idő nekem is.
-
Hurkaleves
őstag
aham....gondolom ennek a wordpress-nek vannak "kikötései"...tehát nem csinálhatok akármilyen dizájnt mert lehet, hogy nem lehet összehozni vele....?
milyen opciókra gondoltál az oldalon? azon kívül, hogy ez egy galéria oldal? hozzászólások lennének...fórum...? egy kis magunkról menüpont...egy kis "így ne" menüpont..
és egy csomó link ami a PH!-hoz tartozik, de azt nem ilyen nagyban... tudom
meg kereső...
amiket most látok az oldalon azt megtartanád mind? -
aero.
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
a motor wordpress, megcsináltam, helyrepofoztam az oldalt használható szintre, viszont nem biztos, hogy boldogulni fogok vele először, de majd meglátjuk

-
Nyugdíjas
nagyúr
Ufff...

Nem fogok visszaolvasni, hova futott ki a dolog, meg aktuális-é még ,de ha kell, tudok segiteni egy alap galériás oldal létrehozásában. Csak, mert amint kémeim jelentették újra felmerült a dolog.
Hoppá. Úgy látom megoldódott. Akkor ennyi-annyi

-
aero.
veterán
Azért ne szaladjatok el a lóval, mivel még sosem csináltam saját dizájnt wordpresshez, igazából még az összes lehetőséget sem tudtam kiaknázni, úgyhogy csak óvatosan a változtatásokkal, tehát maradjon meg az alap szerkezet.

-
törölt tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen, egyértelmű, jól mondod. Elegáns legyen, de mégsem túl egyszerű. Ilyen az MDPC is szerintem, egyszerű, de mégis megvan neki a maga stílusa, amiért újra és újra fel megyek az oldalra.

-
Hurkaleves
őstag
válasz
üzenetére
köszi, de amiket öcsém mutatott nektek azok szerintem a leggyengébb munkáim....már jó ideje nem frissítettem a repertoárt...vannak azóta jobbak is!

na jo. holnap ráfekszek a dologra keményen! csak, hogy tudjátok a minimál dizájn híve vagyok! viszont szívesen fogadok "ötleteket", hogy milyen irányba induljak el! gondolok itt arra, hogy maga az oldal stílusa elegáns legyen vagy valami extrém jellegű...
ha MDPC stílust akartok akkor gondolom az elegáns felé mennyen a dolog... -
törölt tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hali!
Mi köszönjük, hogy vállalod hogy elkészíted az oldal design-t.
Kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz a végeredmény, a "minta" alapján nagyon ügyesen és igényesen dolgozol.

-
kelzsoca
félisten
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Szia!
Köszönjük

-
Hurkaleves
őstag
szevasztok!
én lennék for3l báttya akit megtiszteltetek azzal, hogy az újonnan induló pc-style weboldal grafikai külsejét elkészítse! thx!
holnap el is kezdem az oldal tervezését! amint van fejlemény már rakom is fel ide elbírálásra, kritikára!aki az oldal motorját készíti majd keressen már fel priviben a részletekkel kapcsolatban! thx!
-
for3l
senior tag
valóban kényelmes! tényleg.. 3 klikk az egész, és már fent is van.
syC,
legközelebb csak azért is kipróbálom igy.más: most beszéltem tesómmal, úgy mond "leadtam az instrukciókat" az oldallal kapcsolatban. 600px-t mondtam neki, szóval nem kell újra csinálni a kész képeket. mondtam neki a az "igy ne!" opcióról is, bele lesz kombinálva.
most már csak annyit kellene megtudni, hogy aero. bele tudja-e aplikálni az oldalba, ha kész lesz a cucc.
(mert beszéltetek itt, hogy ez mittudomén milyen html.. nem értek én ehhez..) -
törölt tag
Egyelőre jó lenne tudni hogy meglehet-e csinálni, hogy max 600 px lehessen a kép. Mert ha igen, akkor nem fogok megint nekiállni, megkérem aero-t hogy kicsit szélesítse a kört, oszt csá
Nem akarok feleslegesen dolgozni, mert így is kicsit gáz, hogy 600 px volt megbeszélve, erre elmosódik a felirat a képen mert 500 px a maximum... -
kelzsoca
félisten
Lehet hogy már holnapra be tudom fejezni a gépet, és akkor teszek fel képeket ide a végeredményről

-
-
ADAM1337
nagyúr
Egész szép proci hűtő [link]
Eltudnám képzelni egy black edition házban
-
for3l
senior tag
válasz
üzenetére
okés. majd akkor beszélek tesómmal, aztán mondom neki az újabb infokat az oldallal kapcsolatban.
másik: szerintem az 500px már kicsit, azért tényleg ne vicceljünk már, oké, nem kellenek nagy képek, de azért lehessen már látni vmit belőlük. én személy szerint 600px-re szavazok, az oldalon lehet még modositani (lesz is).
a saját képeimet magam fogom asszem megcsinálni, amint rájöttem, hogyan kell win7-re betűtipust telepiteni
és, ha nem gond, hagy döntsem el, hogy melyik képeket akarom felrakni
(különben nagyjából igazad volt, inkább a vágásaiddal nem vagyok megbékélve).és mellesleg azért irtam úgy, hogy "BR4D és/vagy én megcsináljuk..." mert tudok ám én is segiteni, ha ennyi dolgod van, bár most én is csak hétvégéken jutok géphez... (holnaptól off péntekig, de remélem ez az uccsó hét).
különben tudom, hogy kb ezerszer hallottad/mondták már, de ilyen idősen ez a felfogás néha - a szülőkkel kapcsolatban - nem egyedi eset. szóval kitartás.
-
virkir
veterán
válasz
üzenetére
Erre gondolsz?
Ha igen ez TESCO-Zsömle gépe. -
Peti78
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ha csak darabjaira szedve vállalják, az nem jeletnt problémát, megoldom. Az esetleges vetemedés viszont elgondolkodtató. Mit értesz az alatt, hogy tisztázni érdemes a vetemedést?
Tulajonképpen a legfontosabb most az oldallap festése lenne, ugyanis kissé összekarcolódott mikozben lyukat fúrtunk fá.
Esetleg valami egyszerűbb, de mégis elfogadható megoldás is érdekelne porfestés helyett. Mondjuk csiszolás után mivel érdemes kezelni, illetve festeni hogy ne pattogjon le?
Köszi -
törölt tag
Hát akkor most megyek, kiugrok az ablakon. Bye all.
Egy pár napja/hete valaki linkelt egy képet. Vízhűtése volt, T56 proci blokkja, és ha jól láttam, elég spéci kézzel csavarható csavarjai fogták a blokkot... jones965-re emlékeztem, de most néztem meg a képeit, és nem ő volt. De akkor ki?

Áhh, tuti hogy vízhűtés topik... Wáááá
-
törölt tag
for3l barátomnak üzenném, hogy engem is nagyon érdekel az oldal, és támogatom ezt az ötletet, amit jer1cho írt. Mindössze az a bajom, hogy mostanában minden nap dolgozok (kivéve vasárnap) és ma este is csak stresszeltek ezerrel... Részleteket nem mondok, csak kezdem már rohadtul megutálni kiccsaládom.
De amúgy érdekel az oldal sorsa, csak időm nincs foglalkozni vele mostanában. Képeket lehet hogy újból meg kéne csinálnom (500 px szélességgel), de addig amíg nincsen több jelentkező, felesleges. Esetleg ha valakit nagyon zavarna, hogy amíg 4 gép van az oldalon, nem csinálom meg újra a képeket... Az ne álljon neki, inkább reklamáljon nálam, hogyha nagyon irritálja hogy a képen a felirat nem tökéletes... Majd az lesz, csak nem most.
jer1cho, g4ga: Válasszatok ki kérlek 10 db. saját képet a gépeitekről, eredeti méretben, és .rar-ban töltsétek fel g4ga tárhelyére (már ha nem akadály, de gondolom hogy nem, mert nem nagy méret...) Megcsinálom újra, mert így hogy le lett kicsinyítve, a felirat is szar lett.
for3l: Rád vonatkozik ugyanez, csak inkább azokat a képeket válaszd, amiket alapból megcsináltam, mert szerintem a többi nem sikerült olyan jól.
Szerintem ezzel te is egyetértesz, hogy az a legjobb 8 kép, amit kiválasztottam, mert azon kívül talán 2 olyan volt, ami nem jött be, de azon látszott is, hogy a többihez képest semmi.
Ha nem gondolod így, akkor ezt beszoptam nem kicsit, nagyon.
A sárga valamit majd tüntesd el, légyszi, mert azt nem tudom hogy hogy csináltad, vagy csak nem volt kreatívitásom, ötletem. Ilyen is van... Most főleg nincs kreativításom, de energiám sem.
Bocs a sok hülyeségért, lehet hogy tele van fogalmazási hibákkal a mondanivalóm, de rácsinálok egy nagyot arra is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peti78
üzenetére
Mielőtt porfestésre beadod a kuckót kérdezz rá, hogy egyben lehet -e, mert elképzelhető hogy csak úgy vállalják ha darabjaira szeded szét a cuccot, illetve a festék ráégetésekor a váz (vagy darabjai) akár vetemedhetnek is a meleg miatt, ezt sem árt tisztázni

Illetve az sem megoldható, ha mondjuk egy oldallap csak belső részét szeretnéd átfestetni!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nah ez az a gép, amire azt mondom, hogy nem semmi!
Grat!

-
S.Y.S.
aktív tag
Összekapartam néhány képet, hogy az évek során milyen változásokon ment keresztül a Vas. A művészi beállításokat ne keressétek, nincs!
A legelsőről nincs kép.
Ezt tekintem ez első komolyabb gépnek, a ház egy Thermaltake Matrix
Sokak álma volt ez a kecó, A Yesico OpenAIR (maradjon is az)
Végül jött az Antec P182, minden jó és rossz tulajdonságával: rev1.0 szüzen, majd jött a rev1.1 ez sem volt tökéletes, majd rev1.2 rács kivágásokkal és jobban átgondolt szellőzéssel.
Első körben annyi volt a cél, hogy menjen a gép, utánna jött a minél halkabb üzem elérése(ez mai napig a fő csapásirány). A design háttérbe szorult, ezen szeretnék változtatni, ha nem megy a csend rovására.
-
for3l
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
hát végülis lehetne, mert gondolom nem sokáig tart pluszként beletenni, de az olyan fotók alapból meg sem környékeznék az oldalt, mivel azt mondtátok, itt, a topicban lenne vmi féle "elbirálás" először.
de ne csak az én véleményem álljon már itt.
többiek?más: kösz BR4D a fontot, ma lehet, hogy kicsit felfrissitem a galériát.
TESCO-Zsömle, goodluck! látom, te sorozatban gyártod ezeket!

-
14adam
addikt
Oldalal kapcsolatban egy tipp,ha már csináljátok akkor nemszóltam
Ha rákatintasz a Ph vagy mobilarena képre,akkor behozhatná az oldalt,szerintem
Amúgy szép lett,Grat az egész csapatnak 
-
törölt tag
Frissítettem a képeim, mert láttam, hogy panasz volt

-
TESCO-Zsömle
titán
Sajnos az általános törvény itt is él... Jól, Olcsón, Gyorsan. Ebből kettőt lehet választani...
Az egésszel végeznék egy hónap alatt, ha valaki hozzámvágná a megfelelő alapanyagoakt, vagy azok anyagi ellenértékét... De ezt kivételesen nem sietem el. Ellenben néhány másik moddal, amit versenyre meg kell csinálnom...
-
for3l
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
azért a thermalright family igy is jól mutat! eddigi munkáidat látva, sztem ebből is vmi finomság lesz a végén, és hát ugye jó munkához sok idő kell, rosszhoz meg...

jer1cho,

-
zazahoho
őstag
úgy is mondhatnánk egyedi
az biztos ,hogy minden helyre kényelmesen odaférsz

-
blazsey2
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát az biztos hogy egyedi a géped
Könnyen hozzáférsz mindenhez az fix. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Keretet és felíratot neki és mehet az oldalra...

Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az az

(mert beszéltetek itt, hogy ez mittudomén milyen html.. nem értek én ehhez..)