- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
CODEGEN PRESIDENT! Codegent mindenkinek!
Az megvéd a villámcsapástól. Örülhetsz ha nem halsz meg te is, a tápod mellett! -
Gaben01
őstag
válasz Tomi 16 #11679 üzenetére
Halkan jegyzem meg,hogy a te nexus tápodnak is FSP bele van.Ajánlott olvasmány a milyen tápegységet vegyek 1. hsz-e: [link] Rögtön az elején FSP tápok és azon belül FSP fejlesztés.
Szintén ebben a hsz-ben alul: Még szeretném megemlíteni a Gigabyte Superb 460W tápegységet, amelyben az FSP Greenpower (400-60GLN) aktív PFC-s bele van, ez a belső található a Bluestorm 2 400W-ban is.
Ezek után nem igazán érthetőek a táppal kapcsolatos aggályaid.Egy villámcsapást meg a Nexusod se fog túlélni.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
fekeandras
őstag
válasz TazLeacher #11602 üzenetére
www.kepfeltoltes.hu-ra 8Mpixelnél nagyobb képet nem tudtam feltölteni.A 8.00Mpixel még felment a 8.01Mpixel már nem.Ezeket is 5Mpixelre kellett levenni a duplájáról mert nem ment fel.
#11693 : Pfújj de szar...
Brutálisan jól néz ki![ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
egyszerü és jo, mondjuk nálad az ata kábelok nem mutatnak szépen, miért nem szerzel be olyan ujjab fajtákat amik körformájura vannak össze harisnyázva? pár 1-2k bol sztem megvan
ja és a vga venti kábelját simán elvezethetnéd a az agp slot és a ház hutulja és a vga közti résen keresztül
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
próbáltam, de nem lehet, a vinyó-ét nem tudom betuszkolni az 5 25-be mert rövid, feljebb meg most nem rakom a vinyót, mert ahhoz vga-t meg memóriát is ki kell venni. cpu hűtő fölött van egy kis rendetlenség de azzal sem tudok mit kezdeni, vga-t meg csak így tudom szabályozni, sajnos.
-
GabN73
addikt
válasz Dragon1004 #11685 üzenetére
szép V8 kábeleket egy kicsit még rendezhetnéd
-
aero.
veterán
ma meghozta a postásnéni az új tápot ( FSP 350PNF ) ... god, mennyivel halkabb, mint a merkjúry, van is benne anyag rendesen
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Tomi 16 #11679 üzenetére
...látom nem vagy tisztában vele, milyen tápról feltételezel téves dolgokat..nézz be a tápos topikba és használd a keresőt. Ez egy 400as FSP lényegében.
jer1cho
Most lehet, hogy elküldesz valahová( ), de mártsd bele már akkor teljesen.
Így lesz egy TRUE Blacked Még nyerhetsz is rajta ha eladnád
Nade viccen kívül..ecettel rezet..nem szerencsés. Polír után meg egyébként is hajlamos a mattulásra-foltosodásra a talp, ha jól tudom.
Lőjj pár képet róla ha meghírdeted, lehet tudok rá vevőt majd, ha jó az ár is.. -
Dragon1004
csendes tag
Üdvözletem. Nekem így néz ki a gépem. Asus P5E, Core2duo E8200, Cooler master V8, 2*2GB DDR2 1066Mhz OCZ Reaper HPC, 320Gb Samsung HDD, Gainward HD4870 512MB, Cooler Master M520, Cooler Master STACKER, Logitech G15 keyboard, A4tech X-750BF mouse, Samsung SyncMaster 2253LW (22")
És így néz ki:
Perifériák
Elöről
Proci hűtő
Videokártya
Ramok
Alaplapi hangkártyaA súlyt nyomd,ne a dumát!
-
-
Kombat
őstag
válasz TazLeacher #11681 üzenetére
"...el van látva mindenféle védelemmel.."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Kombat #11680 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy a táp kibírja-e, hanem, hogyha beszarik, akkor magával visz-e valamit.
ON: na, lejött a rgaasztó...a 10 ujjambóll 4-en vízhólyagok vannak. Rohadtul fáj. Már csak egy kis vegyszeres tisztítás és kész is.
Ja, csak hogy ne legyen szép a történet, tegnap "tönkretettem" a Thermalright Ultra 120-extremet. Maga a hűtő tönkre nem ment, csak esztétikailag egy kicsit lamaortizáltam. Meg akartam tisztítani a réz (polírozott talp) részt egy kis ecettel, ami ráfoly a bordákra és a csövekre, és szépen megmarta a hűtő alját. (szerencsére csak az alját, így felülrőn nem nem vészes, de nem túl szép, fekete foltos lett). Úgyhogy szerintem tovább adok rajta egy kis buktával...ha valakit érdekel szóljon nyugodtan, küldök képet.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz Speed® #11678 üzenetére
tényleg olyan a táp? és tényleg nem gyenge,akkor. csak jön egy jó kiadós vihar,vagy bármi.ami mostanság elég sűrűn szokott lenni,nehogy tönkremenjen a gép.mert akkor tuti a táp miatt volt bár ebbe semmi beleszólásom nincsen,csak sokan úgy gondolkoznak h a táp az nem fontos inkább a rendszer legyen ütős, a táp viszon lehet vmi régebbi. de mindeni úgy úgy csinálja meg a gépét ahogy szeretné,csak az elég tré h tápra nem megy pénz. csak proc/mem/winyo/stb....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lesz még több is, remélem... De nem most!
[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz TazLeacher #11671 üzenetére
húhá! ez komoly projektnek igérkezik! mondhatni várom a végkifejletet!
hmm.. asszem nekem is muszáj lesz vmit kitalálnom/újitanom, csak, hogy tartsam a lépést.. -
TazLeacher
nagyúr
"Be vagyok fosva", hogy milyen lesz. Monjuk ahogy bent voltam, elég korrekt kis autófényezőnek tűnt a cég, nem ilyen sufniműhelynek, úgyhogy reménykedem, hogy király lesz. Holnap vagy holnapután kész (hétfőn, zárás előtt fél órával dobtam be nekik), úghogy még időben sem vészes.
De most sem unatkozom otthon. A ház teteje rá volt ragasztva a vázra. Tegnap 3 órán kereresztül tisztogattam (nem kispályás ragasztó), és kb a feléig jutottam. Lassan megyek haza, és jön a folytatás.
Ha be tudom felyezni, holnap megkezdődik a házkábelek harisnyázása, úgyhogy mostanában hosszú éjszakáim lesznek. Főleg, hogy a héten már nem vagyok szabad, így csak este 11-től tudom nyomni...közben nézem a Viasaton a sorozatokat.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Speed® #11667 üzenetére
Mi az, hogy közöd? Nem tudom, honnan veszed ezt a hangnemet, nem hiszem, hogy együtt tologattuk az óvodában a csattogós lepkét... Én nem őt vontam kérdőre, csak a gondolataimat fejtettem ki, azért is tettem offba. Nem rá irányult a hozzászólás, ha ez még nem is jött le 100%-ban.
Gerisz: Te kit nevezel gyereknek? Ne személyeskedjünk már ennyire...
Szerintem fejezzük be itt és most, míg rosszabbra nem fordul a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz TazLeacher #11662 üzenetére
Az nagyon jó ár rendes munkáért!
Vasinger!: Jaj már Gyerek ez meg milyen duma!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vasinger! #11664 üzenetére
Lol..közöd?
Dolgozni kell..jer1cho
Az teljesen korrekt ár, főleg ha patentra csinálja ahogy illik..
Én a Magic3Dm vázát/belsejét (oldallapokkal) kompletten csiszolással, alapozással, 2 réteg mattal anyagár téren 6ból úsztam meg..de volt vele vagy 5-6 óra tiszta meló is..szóval jó az ár -
Vasinger!
nagyúr
válasz TazLeacher #11662 üzenetére
Ennyit költeni egy gépre, csak azért, hogy szép legyen. Nem is értem, hogy ezt ezekben az időkben, hogy lehet megengedni. Úgy látszik nem mindenkit érintett a válság és holnaptól az áfaemelés. OFF vége.
-
TazLeacher
nagyúr
Volt aki érdeklődött, hogy mennyi lesz a fényezés. Na, elvittem fényezőhöz. Amit fényeztetek:
-a ház komplett váza
-mind2 oldallap belső fele
-a felső hdd keret
-az alsó hdd keret
-a tápkeret
-a pci takarók
-az alaplap hátlapja
-dvd íróMindezt matt feketére, melynek ára 10.000 magyar Forint lesz.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz #97544192 #11658 üzenetére
Igen, közben én is rájöttem, csak más képet kellett nézni.
petho0506:Még1 pár észrevétel:
Az ACC. S1-en nem noctua venti van, mint azt az adatlapodon írod, vagy átfestetted.
A másik, meg, hogy az ODD feletti Slip stream sarka felett mi van? Mi célt szolgál? Azok tartjál a helyén a ventit?[ Szerkesztve ]
-
petho0506
tag
Teljesítményben szerintem elég. Engem csak a rövid kábelek idegesítenek, nem lehet az alaplap mögött szépen elvezetni.
A ramok dualban mennek.[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
Unatkoztam,és csináltam megint képet!!
-
Gaben01
őstag
Nagy nehezen rávettem magam én is,hogy lőjjek pár képet a gépről.Tudom,pár helyen poros,de amennyire most az erőmből futotta kitakarítottam.Sajnos a kábeleket nem lehet eldugni az alaplapi tálca mögött,mert nincs hely,pedig annó nem 2Ft volt az Aurora.
Szemből
Oldalról
Hátulról
Belső1
Belső2
Belső3
Belső4
Belső5
Belső6http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
törölt tag
Huh köszi mindenkinek.
Éééééés most jöjjön egy szerkesztett kép is (nem én csináltam):Remélem lesz majd még...
-
törölt tag
plejik:
Zsubi: Köszi, nekem is nagyon tetszik. Kicsit drága, de egy ilyen böszme házért nem volt pénz. Ahhoz képest, hogy Lian Li, meg Silverstone hol kezdődik, és belsőre nem hinném hogy ilyenek.
Külsőre lehetne szebb is a HAF 932, de nekem tökéletesen megfelel ez! Nagyon tetszik, és élőbe még szebb mint képeken.
Nem, nem kell festés. 690-nél jó lett volna, de én ezt sztem nem festetném (festeni meg végképp nem) le.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Gyick
őstag
Hi!
Akinek van 1 Thermaltek Soprano rs 101 háza meg tudná nekem mérni hogy milyen magas pontosan? -
syC
addikt
Nyár, 117ezer Ft-os monitorommal
•
-
törölt tag
Hát jó, ilyen programról én nem tudtam, de sejtettem hogy létezik, mert miért ne létezne, hisz jó dolog a képméretezés. (most mondjátok azt, hogy nem mondtam jól )
Különben egy ideig én is azt hittem hogy huuu de jó, nagy megapixel biztos szép a kép. A francot szép, kicsinyíteni kell min. a felére az alapból jól eltalált képet, hogy nézzen ki valahogy, mert tiszta szemcsés meg pixeles alapból...Henk: Szép! És egy ember, aki megfogadta a tanácsunkat Jól látom hogy Prolimatech Megahalems hűtőd van? VÉLEMÉNY?
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz TazLeacher #11608 üzenetére
centire és pixelre is lehet, a két mezőt egyszerre módosítja, persze kikapcsolható
-
Henk
veterán
-
aero.
veterán
windows 7-ben már normálisan ment a paint jpg-be
-
MattX
tag
-
TazLeacher
nagyúr
A képfeltöltés.hu-val sincs gond, amig nem 23210x021012-as képet töltesz fel. Gyors, könnyen használható, olyn 1024-ig.
Én az Infranview-t használom, minden megvan benne, ami kell...
Re.: előző hsz:
A Paint pont nem jó. Ha használtad már, akkor tudod miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg: