Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz fatal1ty1984 #42707 üzenetére
Én a Gigákról mindig levettem, kétoldalú ragasztó fogja mindet és eltettem zacsiba, majd eladás előtt visszaraktam.
-
Gerisz
addikt
válasz fatal1ty1984 #42689 üzenetére
Simán le lehet pattintani azokat a feliratokat és csak a borda marad. Ezért nem kell lapot cserélni.
-
Gerisz
addikt
válasz gyuribácsi88 #39936 üzenetére
Ugyan az mint az mint amit R4-re írnak? Mert akkor rendelem én is
A gyártónál látom már ugyan az. Rendelem is.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz lukaszokni #39255 üzenetére
A Vengeance White 1,35V-os 1600Mhz-es ram, a többi 1,5V-os. Ezért drágább mint a kék.(meg a többi) Ennek fekete a nyákja a többi zöld. Nekem ebből van 2 garnitúra, mert tényleg szép.
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz lukaszokni #38863 üzenetére
Át. A csatlakozót szigetelő szalagozd le, mert könnyen beleakad a harisnyába és elhúzza a szálat.
-
Gerisz
addikt
válasz fatal1ty1984 #38132 üzenetére
-
Gerisz
addikt
válasz Seikai #28887 üzenetére
Semmivel nem jársz jobban a H70-el. A D14-re is húzhatod hátulról a levegőt a fentiek úgyis kihúzzák. Jobban jársz vele. Nem csak nyitott tesztpadon jobb a D14 mint a H70 hanem valójában is azonos feltételekkel.
Én mikor kentem a procinak 1,5V-on akkor így fordítottam és jobb lett. -
Gerisz
addikt
válasz molnarpeter #28546 üzenetére
A Memóriák miért nem egymás mellett vannak ahogy valók?
-
Gerisz
addikt
válasz sestertius #28197 üzenetére
Széép!
Majd eredményeket várok a hűtős topikba vagy logout-ra!
Én is kajtatom hónapok óta de sehol nincs itthon AMD-hez rögzítő.
-
-
Gerisz
addikt
válasz sestertius #27874 üzenetére
Biztos rámegy. Mert az tuti a 932 oldallapja. A plexire minek oldalra venti? Szerintem attól néz ki jól. Én mikor elsőnek vágtam plexi oldallapot vágtam rá 12-es venti helyet a vidkari fölé aztán nem volt ott 1 hétig mert telerakta porral a gépet. Amikor meg porszűrőt tettem rá akkor meg nem volt "nyomás" fölösleges lett.
Szerintem nem mutat jól ot a venti. Ezek nem a ventit mindenhova házak, jól kell kinézniük. -
Gerisz
addikt
válasz jegenye77 #27819 üzenetére
Ki, de ezek attól érdekesek, hogy így vannak tervezve, kivehetősre.
Ettől függetlenül mindet szét lehet, van a "hátán" a matrica alatt a tengelyen egy gyűrű ami biztosítja, azt leveszed és kijön. Nem árt megtartani és visszatenni, van olyan amit mondjuk nem is lehet, mert eltörik. -
Gerisz
addikt
válasz Motion_Blur #27565 üzenetére
Azt ajánlanám ha jónak látod, hogy azt az oldalt vágjátok ki amin a kicsi (8-as venti) lyuk van, mert sokkal jobban lehet vele dolgozni és a végeredmény is "stabilabb" lesz.
A 2 12-es oldalon annyira közel kell menni a széléhez , hogy nagyon kevés szél marad ahová rögzítheted a plexit.
Én már csináltam mindkettőből, jelentős a különbség. Sőt formában is nagyobb a szabadság, kisebb mindenképpen kivágandó résszel kell számolni. -
Gerisz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #26540 üzenetére
Ez jó lenne!
-
Gerisz
addikt
válasz pincehely #26037 üzenetére
OK!
Akkor legyen egy topik a PC-nek és megbeszélünk benne mindent!
Mindennek megvan a maga helye, nagyon sokáig kitűnően működött, de már a PH nőtte túl magát, mert eddig lehetett kontrollálni, ideiglenes bann-t kapott akit nem érdekelt, hogy rászóltak hagyja abba, ha utánna is folytatta akkor meg végleg eltemették!
De ha itt megbeszéljük a házat, hűtőt, meg a kinézetet akkor hogy fogod átlátni?
Így is nagy a káosz! Ebbe gondolj bele, így semmi értelme nincs![ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Az jó, dolog, hogy keressük az "irányt" de azért ne legyen már általános mindent megbeszélünk topik, mert így tuti bezárják!
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Értelmét nem látom új topik létrehozásának, mert jobb nem lesz. Inkább módosítsuk, hogy beleférjen a házmodding megbeszélése is. Én szeretem látni ki hogyan építgeti a gépét, érdekel a téma.
Nehéz dolog lesz ez, mert egyre "szétszórtabb" a PH!, nem ez a topik kezdte, de ha ezen kell példát statuálni és utána jobb lesz akkor hajrá! Én már minden 10-ik hozzászólásom írom csak be (vagy azt se) mert a többit gépelés után kitörlöm és megyek külföldi oldalakat olvasgatni! Eddig PH!-t olvastam a szabadidőmben is, mert nagyon sok okosság van, volt és remélem lesz is, de ami mostanában megy....Python1: Ez nagyon baba! Még képeket!
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Engem csak az idegesít, hogy a 120-as az 700-as fordulatig rendben van, 900-körül morog mint a fene, 1200-on meg hangos.
Most sima CM-van rajta a 212-ről 1000-es fordulaton csak középen letéve legalulra, így az alaplapon 8°C-al hűvösebbek az alkatrészek. Még 2 ventivel soha nem próbáltam, ezzel meg majdnem mindegy, hogy 1900-on megy vagy 1000-en. -
Gerisz
addikt
válasz tothzoltan #24912 üzenetére
Mert 10.000 megrendelésből lehet lenne egy ilyen is
aero.: Ez biztos erősen gyártófüggő, de aki nem ijed meg a gyártóval történő garanciáztatástól annak biztos van esélye.
Meg is kérdezem a CM-et mit szól hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Kristino: Modding és elektronikai kérdések
Tutorial 1
Tutorial 2
Meg rogyásig az internet videókkal, meg beszámolókkal.[ Módosította: #65675776 ]
-
Gerisz
addikt
válasz Krisinto #24706 üzenetére
Nem ide, de már ennek a topiknak úgyis mindegy mert chat szoba lett belőle.
A Scythe tulajok topikjába inkább. Egyébként jó minőségű (nagyon jó) olcsó áron. -
-
Gerisz
addikt
válasz Komcsi #23572 üzenetére
Jó az a rendszer, de kicsit gyúrj összhatásra is.
Legalább míg a fotók elkészülnek "csalj" egy kicsit és minimum a Mugen-ről vedd le azokat az undírító revoltec ventiket (máshova se való de legalább ne látszódna annyira)
A következő beruházás pedig ha nem is harisnyázás, de minimum harisnyázott hosszabbítók, mert ebbe az árkategóriába már minimum lenne ha a kinézetre is adsz. Jah és a ventik vezetékeit is harisnyázni kellene mert nagyon ront az összképen. -
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
válasz szakalistvan #22940 üzenetére
Kösz!
Én festettem. Lehet vele dolgozni hosszú hónapokat is, én nem vagyok türelmes.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz szakalistvan #22936 üzenetére
Tesó csinált
ebből (először csak feketére fújtuk)
ilyet
csak neki kell fogni. De tele van a net alapötletekkel. Szinte minden megcsinált már valaki, azokat összegyúrod, vagy kiragadsz részleteket amik tetszenek és megcsinálod.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz sinya85 #22921 üzenetére
Már az is egy része az egész dolognak, hogy szépen elrendezi a vezetékeket, nem bele van okádva a házba, attól mert drágán megvesz valaki valamit nem csinálja meg így, van abban munka. (sajnos)
Azt a munkát meg amit a harisnyázásba fektetett nem sokan csinálják meg! (sőtt)De nézz utána, van aki tizedét nem teszi és hívja modd-nak. Vagy ocsmányul belezsúfol minden szart a gépbe a ház meg kívülről gyönyörű.
Az, ha valaki már egy szép összhatást elér sokat jelent.
-
Gerisz
addikt
Az NZXT 6->6+2 tűs hoszabbító ami 15 cm-es elég arra, hogy ami a tápból jön azt hátul tudjam hagyni és csak ez látszik, mert én odatettem egy vezetéket de mintha kevés lenne, hoszabbat meg sehol nem találok.
Ebbe a vezeték annyi vagy a csatikkal együtt?[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz Erdei88 #21373 üzenetére
Nekem amire szükségem lenne harisnyára az 6eFt-al olcsóbb az MDPC-ről postával mint a Ph-ról. Nem is nagy tétel. 17000Ft de még nem vitt rá a lélek, mert mire összerakom sajnálom megint a pénzt, mikor meg kilépek az oldalról megint azon jár az eszem, hogy meg kellene rendelni.
-
Gerisz
addikt
-
Gerisz
addikt
válasz jones965 #21035 üzenetére
Érdekes lett
Nekem a tető már sokk. Sok rajta az alumínium csík. Meg a rács és a piros ami még nem.Az eleje nagyon jól néz ki!
Az élvilágításnál meg lehet úgy csinálni a ledeket, hogy kitakarok a külső szélét valamivel, hogy ne lehessen látni hol vannak, vagy akkor nem világít "eleget"?
-
Gerisz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest