Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz DEJVID #10267 üzenetére
Szép munka!
A hátoldalról is szeretnék képet, hogy hogyan vezetted el a kábeleket!syC: Az első képen lévő ház nekünk is van!
Már Öcsém múlt nyáron szénné moddolta!
Majd kitakarítom és dobok fel képeket! Az most a tanulós, linuxos gépem, hogy ne játékba és fórumozásba forduljon a programozás!
De a 212-t nem gondoltam volna, hogy belefér! Az oldallap ráment? -
Gerisz
addikt
válasz TazLeacher #10321 üzenetére
Mondjuk megoldja úgy, hogy a gép eleje felé van a HDD!
Igaz kell hozzá egy igen hosszú Sata kábel, node nehogy már az legyen az akadály, ha az ODD-t megcsinálta.
Hát én is elég "mániás" vagyok a kábelek miatt, ekkor jegyezte meg tts hogy mit akarok! még vezeték nélkül nem megy az áram.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz GabN73 #10982 üzenetére
Az a hűtőhöz járó venti
Xigmatek Achilles -
Gerisz
addikt
válasz Kom-ancs #11194 üzenetére
Nekem is olyan Puntom van van, a felni nem olyan!
Ja és a ház! Nagyon baba munka!
A teteje az fóliázva van?Pero: szerintem a fél centis csík vékony ennek a műveletnek
Plexis totyikba voltál már?[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Én is rakok képet a gépemről
A nagyon sok ember által birtokolt 690 van nekem is (bár megjelenése óta), kicsit alakítgattam már rajta. Most ilyen
Aztán nyáron jön a szinterezés, mert a flakonos nem bírja nálam a strapát. -
Gerisz
addikt
válasz Kom-ancs #11242 üzenetére
Ilyen speckó filccel rajzoltam ami üvegre való és mosható valamilyen szinten (a cifi tápom is átrajzolgattam majd dobok róla képet). A gravírhoz nincs a géphez ez a vékony flexi szár így nem megy még.
MattX:Ez is 12-es mind. 2db-ot üzleteltem itt CM 212-ről. Az egyikben nem volt jó egy led azt egy "sima" ledes cm ventiből műtöttem át (tök könnyű, nem gondoltam volna)
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Én nem bírom a hangos ventiket. Ezért vettem S-flex 1200-asokat mindenhová.
Nagyon hangosnak ítéltem, levettem 5V-ra, akkor meg semmi fuvallat nem jött olyan lassú volt, ezekkel 5V-on ugyan úgy nuku hang mellett jobban mozog a levegő érezhetően.Kom-ancs: Kösz
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz TazLeacher #11662 üzenetére
Az nagyon jó ár rendes munkáért!
Vasinger!: Jaj már Gyerek ez meg milyen duma!
-
Gerisz
addikt
15000-ért adja a start szettet, amiben van az aktivátor spray a fóliához, hogy szép legyen.
Kicsit soknak tartom érte. Mondjuk ettől még csak drágábban láttam a fóliát, de a festés nekem azért jön be jobban mert azt meg lehet csinálni úgy, hogy nem lesz fényes. [link][ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
-
-
Gerisz
addikt
válasz TazLeacher #12980 üzenetére
Pepe78-é volt, de Ő sárgára festette a rács alatti műanyagot is és grafitra az oldallapokat, ha jól csal az emlékezetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest