Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz TazLeacher #7436 üzenetére
fú az első nagyonvad
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Laraxior
titán
válasz TazLeacher #7472 üzenetére
eddig abban voltak a nyerők..csak az P35 és giga lap volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GumisPeter
senior tag
válasz TazLeacher #7756 üzenetére
Akkor nem irom le
Én is igy jártam anno...Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
tete007
tag
válasz TazLeacher #7756 üzenetére
Hali
igen jol értelmezted
ok meg próbálom azt így össze varázsolom
mert hogy marad 3 pin akkor elfoglal egy helyet a bekapcsológombnak szánt tűkből.
de majd át varázsolom valahogy csak nem igen akartam gányolni a új házikótNagy gáz kis szerencse. Győzelem vagy Halál!!! A bunkóságnak is vannak határai! - Nekem meg útlevelem :-D
-
MmDorian
őstag
válasz TazLeacher #7785 üzenetére
Ez is guszta jószág
rolko nem ATX a ház ?
Valaki meg tudja mondani, mi az a közösségi hsz ?
[ Szerkesztve ]
-
MmDorian
őstag
válasz TazLeacher #7804 üzenetére
Dobnál föl pár képet a CM Házról ? Ha lehet még ma, mert a héten már nem valószínű, hogy leszek, kíváncsi vagyok, hogy tényleg akkora-e amekkorának írják.
-
MmDorian
őstag
válasz TazLeacher #7807 üzenetére
[OFF]jogos, alany nélküül nehéz fotózni, nem baj, akkor ahogy lehet várjuk a képeket.
Meló közbe PH! ? ... úgy kell azt[/OFF]
szerk.: Mibaj az OFF-fal ?miért nem szürkíti ki ?
[ Szerkesztve ]
-
MmDorian
őstag
-
rii
nagyúr
válasz TazLeacher #7809 üzenetére
nem minden bekezdést külön OFF-ba kell tenni, hanem ki kell jelölni az egészet, és megnyomni a BEKEZDÉS, majd az OFF gombot (-:
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kételkedem
addikt
válasz TazLeacher #8697 üzenetére
Szép rend van a szobában és a gépben is.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
syC
addikt
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ezek a fordított házak azért jók, mert olyan helyeken tud megülni a por, ahonnan esélyed sincs kitakarítani.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem mintha akkora "award" lenne az én dicséretem,de meg kell, hogy simogassam a virtuális buksid
Az első gép/szoba/asztal, aminek a közelébe mernék menni, mert szép rend, tisztaság van.Mindenki direkt olyan rohadt trehány képeket szokott postolni, hogy nem is értem az miért vagány
Persze aki olyan, az "olyan"..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
ADAM1337
nagyúr
Az egész korrekt cucc
A gépházban láttam a rendezettségre törekedtél.
Hát sikerült is. -
Stirbi
addikt
üdv kolléga
Z-2300- JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEamugy nagyon szép minden én is igy akarnám hogy az asztalon legyen a pc-m, és minden ugyanebben azelrendezésben
te halod a jo szomszédi ISZONY ápolva van remélem ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz TazLeacher #8704 üzenetére
Nekem akkor is bejövős.
Kötegelő esetleg kábelvezető segíthet még, ha neked nem tetszik. -
sNORh
addikt
válasz TazLeacher #8704 üzenetére
nemrossz
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
RexpecT
addikt
Nagyon baba!
-
Stirbi
addikt
válasz TazLeacher #8717 üzenetére
én is este fülessel tolom, de nappal megküldöm a logikát
-
Dusee
őstag
válasz TazLeacher #8732 üzenetére
Erről is tudok
Amúgy nem direkt van ilyen kupleráj, hogy majd jól feltöltsem ide, hanem lusta is vok rendet rakni, mert úgyis rendetlen lesz 5perc mulva, meg a gépet is szerelgettem
Majd egyszer felrakok olyan képet amin csilli-villi az egész szoba -
kem
addikt
jó ötlet,h meg lehet az alaplapot fordítani, így nem látszanak a kábelek amik a gépre vannak csatlakoztatva.
Köszi!
-
DeadMen
tag
válasz TazLeacher #8830 üzenetére
Vagy csak nagyon el van keseredve,és már mindenhova beírja
-
kem
addikt
válasz TazLeacher #8847 üzenetére
Arra gondolok, hogy így az USB PS2 meg egyéb csatlakozók a fal felöli oldalon vannak, és nem annyira szembetűnő ahogy kilógnak a géped hátuljából.
Köszi!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz TazLeacher #9018 üzenetére
Nem teljesen értem mit szeretnél.... Dobjak össze egy hátteret a képekből?
Irj egy privit, aztán meglátjuk...Komoly fotómasina nem kell, nem a gép teszi a fotóst.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz TazLeacher #9034 üzenetére
Nem fényesítettem én semmivel. Ez ilyen. Pedig már hónapok óta megy a gép, nem új a hűtő. Talán lehet a fények teszik...
A képet magát, igy összerakosgatva pedig PS-el csináltam mivel meló szinten használom naponta, igy nekem ez volt a legkézenfekvőbb..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz TazLeacher #9036 üzenetére
Áhhá, most ránéztem a képre, és már látom, mire gondolsz
Pont kapott fényt rendesen, még lehet, hogy direktbe is egy picit, és ráadásul jó hosszú záridővel fotóztam. Valószinüleg ezért néz igy ki."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
syC
addikt
-
partymaci
aktív tag
válasz TazLeacher #9122 üzenetére
zsugorcső - hőre zsugorodik keress ra googliba de gyanitom hogy villamossagi boltban kapsz
[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #9125 üzenetére
Kollegámnak volt kint egy darab a kocsiba. Kipróbáltuk, simán működik, csak óvatosan kell vele bánni...
-
partymaci
aktív tag
válasz TazLeacher #9126 üzenetére
persze siman csak lang fole ovatosan, nemlesz semmi baja a harisnyanak ha jolcsinalod
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Stirbi
addikt
válasz TazLeacher #9216 üzenetére
üdv csap alá neted ,mivel elkezdenek utána oxidálodni a vasak
esetleg bicigligumit fujo kompresszorral nem probáltad?(lehet hülyeség de hatásos lehet)
-
törölt tag
Én is gondolkodtam már ezen, de szerintem csak két lehetőség van:
1. Sürített levegő
2. Elöbbi kicsit durvábban, kompresszor. -
syC
addikt
Fogsz egy finom rongydarabot és szépet átsikálod vele. Legolcsóbb és lebiztonságosabb
Esetleg a végén nagyon kevés alkohollal áttörölgeted.
[ Szerkesztve ]
•
-
Gaben01
őstag
Én egy kis fejű és puha szálú ecsetet használok erre+porszívó.Víz alá nem tenném.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Vasinger!
nagyúr
Én a porszívót ajánlanám. Én egyszer kiporszívóztam a 4850-em ventijét, ahogy kifele forgott a szívás miatt hátrafele pörgött a venti és kijöttek a porcicák stb. Elég hatásos volt. Tisztításnak is megfelel
-
shteer
titán
pár napig száríthatod
a már említett módszereket még kiegyészíteném egy finom szálú porolóecsettel
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz TazLeacher #9224 üzenetére
levághatod ha útban van, de tőben, h véletlenül se érjen hozzá semmihez
szerintem jónak tűnik..
-
Csyppa
senior tag
Én konkrétan ráengedtem a 6 bart
Amit kellett azt leszedte.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
syC
addikt
-
törölt tag
válasz TazLeacher #9278 üzenetére
Légyszíves, ha valahol találsz szerszámokat, vagy ilyesmit, értesíts engem is, mert a későbbiekben lehet, hogy nekem is szükségem lenne rá! Köszi!
Amúgy, te is újraharisnyázod, stb.? Mert én majd azt akarom... De először vmi rendes kábelharisnyát kéne találnom -
DeadMen
tag
válasz TazLeacher #9278 üzenetére
San Diego kolléga úgy csinált meg egy tápot,hogy vett egy új 24 pines műanyagburkolatot,a meglévőt szétvágta(CSAK A MŰANYAGOT!!!! ) És az újba meg beletette szépen egyesével a kábeleket. De sztem ha egy csipeszt kellően vékonyra,és párhuzamosra leköszörülsz,akkor szét tudod vele szedni.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz TazLeacher #9527 üzenetére
A proci és a karihűtőt miért kötötted össze?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
zed1983
őstag
válasz TazLeacher #9530 üzenetére
okos megoldás ideiglenesen...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
syC
addikt
válasz TazLeacher #9532 üzenetére
Jó a gyorskötöző, "bombabiztos". Szvsz válthatsz ideiglenesről végleges státuszra
•
-
Kombat
őstag
válasz TazLeacher #9534 üzenetére
Cseréld le fekete gyorskötözőre!
-
Stirbi
addikt
válasz TazLeacher #9527 üzenetére
szia
tetszik a jelenlegi gépbeli helyzeted -
Gerisz
addikt
válasz TazLeacher #10321 üzenetére
Mondjuk megoldja úgy, hogy a gép eleje felé van a HDD!
Igaz kell hozzá egy igen hosszú Sata kábel, node nehogy már az legyen az akadály, ha az ODD-t megcsinálta.
Hát én is elég "mániás" vagyok a kábelek miatt, ekkor jegyezte meg tts hogy mit akarok! még vezeték nélkül nem megy az áram.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz TazLeacher #10326 üzenetére
get data back....
nekem is volt hogy elszálltak a dolgaim, a letöltött cuccokat hagytam, de a képeket sikeresen visszahozta"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
14adam
addikt
válasz TazLeacher #10328 üzenetére
-
syC
addikt
válasz TazLeacher #11374 üzenetére
Elvileg majd jómagam kézbeveszem a dolgot, júliusban
Talán még egy topikot is nitunk neki, vagy lehet elfér ide az első hsz-be is, meglássak
•
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest