Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Akkor lassan a boltok polcain is elérhető lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mikor, és mennyiért lehet majd itthon kapni. (a lian li v352-es jutott eszembe. Annak is kellett egy fél év mire a megjelenéstől számítva itthon is elérhetővé vált)
(#27358) KAMELOT
Van ebben a megközelítésben is igazság! 
-
-
LW
őstag
válasz
GabN73
üzenetére
Köszi. A macska az szent és sérthetetlen, sőt ami azt illeti engem karmolt meg a végén.

Tisztelettel jegyzem meg, ~ 8 venti, 4 HDD, 2 SSD és ennyi miaz kábeleit nem lehet maradéktalanul elrendezni egy ekkora házban.

Benne mondjuk elférnék. Ha nagy ember leszek, ilyenem lesz.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GabN73
üzenetére
Jó árban a plexistől lehet venni. De! Csak víztisztát adnak "méretben", a színeseket és egyéb ritkábban rendelt változatokat csak táblában adják mindenhol. Persze, ha nincs szükséged a maradékra, ott lehet hagyni, találnak neki helyet (miután kifizetted)*...
* - Ez volt az a felajánlás, minek utána az arcába röhögtem az iparosnak.
Tudom, illetlen, de szerintem Ő se gondolta komolyan... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GabN73
üzenetére
Az attól függ, mennyit akarsz érte. Ha tényleg el akarod adni (és nem csak hirdetni), akkor jó esetben az alapanyagár 70%-át kapod vissza! Rosszabb esetben még annyit se.
Ha egy ilyen Jones-kaliberü kuckót akarsz eladni, azt inkább külföldön érdemes egy velős -szintén külföldi- blog után...
Egy példa. A kiírt ár nagyjából = a képen látható cucc előállítására fordított teljes összeggel. HW, Plexi, összeszerelés, gravír. 45k-ért kelt el.
Ezért a házért kompletten erősítővel, az összes 5,25-ös és egyéb előlapi cuccal (csak a gép fő részeit -alaplap, ram, proci, hűtés, vinyók, táp- kivéve) 35k volt a legmagasabb ajánlat. Ennyit adtak volna érte maximum. És ez még a világválság elöt volt, valamikor 2007 vége, 2008 eleje körül...
Ebből vondd le a következtetést.
-
python1
veterán
válasz
GabN73
üzenetére
Én is!Hisz erről szól az egész modding téma,hogy mindenkivel meg lehessen osztani a tanácsokat,jókat ,rosszakat.Főleg tetszést nyílvánítani.Meg kell tanulnunk a másikat is becsülni és elfogadni,hogy más mint mi.Így lehet csak előre jutni ebben a témában,nem pedig csak egyhelyben ácsorogni!Itt a 21-dik század küszöbén ne hogy ne legyen már az ember egyedi vagy saját gondolatai ötletei!
-
pincehely
addikt
-
motorhead
aktív tag
válasz
GabN73
üzenetére
A "van közünk hozzá" nem ahhoz a számú hozzászólásomhoz érkezett ahol ezt kérdeztem, nem is értettem miért jött ilyen válasz. Ott éppen a festésről beszéltem egy fórumozóval.Nézd csak meg..

Meg ha már van közötök hozzá, akkor kérem a véleményed tőled is ha megteszed, ha ez számít. Néhányan reagáltak a fotóra, nekik köszönöm is, de te és a másik kolléga akiknek közük van hozzá, a gépet nem minősítették.Szerintem a fotók jók annyira, hogy lehet véleményt alkotni. Érdekel mindenki véleménye.Azután döntöttem volna, hogy érdemes e bepróbálkozni. Bár úgy gondolom igen, de döntsön a nép!A képek lentebb vannak, tehát még egyszer nem teszem be csak ha muszáj, ne foglalja a helyet.
És akkor megragadva az alkalmat, itt most leírom, hogy szeretném ha felkerülne a gépem a pc-style.hu oldalra.
Később tudok szebb, jobb fotókat készíteni, "művészit" is ha kell. De előbb kíváncsi lettem volna, hogy érdemes e?
Továbbá nem értettem, hogy privátban kell egy adminhoz fordulni, vagy nézegetik az itt zajló eseményeket. De idő elteltével nem volt semmi ilyen jellegű reakció, persze tudom nem írtam oda, hogy felakarok kerülni..
Tulajdonképpen arra vártam, hogy x pozitív hozzászólás után esetleg odaböki valaki, hogy szerinte érdemes lenne feltenni a kérdéses oldalra.
Na körbeértünk.
-
motorhead
aktív tag
válasz
GabN73
üzenetére
Nem. Ez úgy van, hogy alapból minden festék matt. Később mikor lakkozás van akkor dől el, hogy milyen fényes lesz a végeredmény. De mivel létezik alacsony fényű színtelen vagy selyemfényű lakk így eleve lehet matt felületet is képezni lakkozva.
Abban persze igazad van, hogy ha 5 réteg lakk kerül rá, akkor már nem lesz matt az életben sem. Minél több a lakkréteg, annál nagyobb a csillogás és a fényvisszaverés. Ergo egyre tükrösebb a felület.
Lassan kezdünk fényező topicba átmenni.
-
-
urdongo
tag
válasz
GabN73
üzenetére
Köszönöm urak.
Ebben a hónapban nagyon kitettünk magunkért. Rég volt már, hogy ennyi gép kikerült a pc-style-ra ahogy nézegettem. 
Örülök, hogy felkerülhettem jones965 és a többiek mellé.

zH. - Szerintem annyira nem vészes. Bár tény, hogy van még mit igazgatni.

Cthulhu Dawn - A szálankénti harisnyázás csínját-bínját itt a fórumon tanultam / lestem el a nagy öregektől.

valamint extra köszönet jár jaja1981 nek a gyönyörű festésért.

-
-
válasz
GabN73
üzenetére
nemethati: Semmi fényforrás nincs a gépben (csak a power led meg a tv tuner led-je), így én világítottam egy SE M600i-vel, egy kék LED-es öngyújtóval és egy három LED-es picike lámpával, ami éppen lemerülni készül.
Hosszú záridős felvételek (>10sec), fényképezőgépet stabilan elhelyeztem, végighúztam a lámpácskát párszor a levegőben, a telefon a Noctua alatt volt a földön és világított. Az utolsó előtti és az utolsó kép pedig úgy készült, hogy a kék LED-es öngyújtót felvillantottam két másodpercre, majd tekertem egyet a ventilátor lapátján, megint rávilágítottam két másodpercig és így tovább. A fekete kesztyűmet sajnos csak utána jutott eszembe felvenni, de majd ha kész lesz a gép, akkor minden képet igyekszem tökéletesre csinálni.
-
v.tom
őstag
-
Gerisz
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Az a hűtőhöz járó venti
Xigmatek Achilles
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Van ebben a megközelítésben is igazság!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tudom, illetlen, de szerintem Ő se gondolta komolyan...