Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
14adam
üzenetére
ugyanmár, én 1 rossz példa miatt nem írnám le az egész szabályzót. van rá garancia, úgyhogy nem aggódok problémák miatt, nem fogom tekergetni mindig mint a hülyék.

tényleg szép a scythe, de már megrendeltem a zalmant (és szerintem nem is fogom megbánni, legalábbis nagyon remélem) -
megema
őstag
válasz
14adam
üzenetére
Én is olyat tervezek a TRUE-mra piros színben
Csak sikerüljön beszerezni... Nevetséges, hogy a zöld 3-500 forinttal olcsóbb, mint a piros és a kék 
Ha összejön dobok fel képeket én is, de a gyári Intel hűtővel még kicsit illúzióromboló
Bár modding nem igazán van a gépemen, csak egyszerűen jól néz ki. Vagyis jól fog kinézni...Cthulhu Dawn: A Core 2-es gépem nekem is így nézett ki
i7-nél már a SATA-s DVD-RW-re és a moduláris tápra is gondoltam. -
gooool
őstag
válasz
14adam
üzenetére
Ez szerintem egyszerűen gyönyörű.
Rengeteg munka lehetett vele,de nem volt hiába.
Illetve kérdés:
A Lancool K58-ról mi a véleményetek?Jó ház?
Ugyebár ez egy acél Lian Li,ami ordít is a belsejéről.Nekem nagyon bejön ez,kivéve az,hogy nem fekete a belseje.Jó modding alap volna vagy nézzek más után?Illetve dupla radi elfér-e benne?Kösz a választ!

-
gamerkiller
senior tag
válasz
14adam
üzenetére
Gyári a cucc, így vettem.. [link] Elég erős, de mégis könnyen hajlítható, UV aktív.. Úgy világítanak a kábelek UV fénybe mintha muszáj lenne.. Nagyon bírom ezt a tápot, mondjuk nem is volt olcsó..
[link]
[link]Így világít UV-ra.. Úristen de régen volt ilyen a gépem.. Ez saját kép!!!!! Molex is milyen szépen világít..

Jóva majd eldugom a kábeleket stirbi..

-
Peti78
őstag
válasz
14adam
üzenetére
Cooler Master Hyper 212
Francba Henk megelőzött

Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Valaki tud valamilyen jó megoldást szóljon,eddig ez tűnik legjobbnak)FBS-el talán jó lenne fel ragasztani?
Bocsi én írtam rosszul!Köszi előre üdv(hátra ahol van egy 140-es ventilátor da lehet tenni?)
.