- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
sestertius #27421 üzenetére
Egyrészt van milyen processzor hűtőt vegyek topic és van Léghűtés topic is
-
GabN73
addikt
válasz
TomiLi #27356 üzenetére
az nem lehetetlen.De már bemutatták a Computexen
-
GabN73
addikt
Hölgyeim és Uraim..!
Project kinézete meg is van,ideje elkezdeni dolgozni rajta.Remélem nemsokára (bár jó munkához idő kell) egy szép kis CM 690el járulhatok elétek -
GabN73
addikt
válasz
pincehely #26645 üzenetére
Kromofág Veszel mellé egy ecsetet,egy kis helyen óvatosan megkedzed a festést,ecsettel ráhordod (ajánlatos megkedzeni körökben a kis "festékhibától" ) Vársz egy kicsit és gyönyörűen le lehet szedni a festéket.Ha van ellenésged,vegyél egy üveggel,vágd a kocsijához,majd mánsap nézzd meg a hatását.Arra figyelj hogy valami védőkesztyűt,esetleg szemüveget biztosnság kedvéért hordj,halálosan csíp ez a valami
-
GabN73
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #26610 üzenetére
köszi az infot!
Akkor még gyakorolgatom a vágást,reszelést,stb stb...addig még van időm tervezni is legalábbEsetleg itt PH!-n kitől lehetne venni jó áron színezett/sima plexit? Esetleg jaja1981 fórumtársnál? Illetve kellene nekem egy gravírozni tudó ember is
-
GabN73
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #26362 üzenetére
ha van otthol kompresszor
Mellesleg sima fújós festékkel is meg lehet csinálni úgy hogy ne pattogjon le róla
Csak nem úgy kell nekiesni hogy szétkap és nekiesel
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz
TazLeacher #25779 üzenetére
a németek megteszik helyettük.Igaz nem tehén...
-
-
GabN73
addikt
válasz
TazLeacher #25753 üzenetére
nem rossz elgondolás
de egy "full" fehérre is kíváncsi vagyok.Az egyhangúságot meg mindig fel lehet dobni valamivel! -
GabN73
addikt
válasz
molnarpeter #25549 üzenetére
van,egy likörös,fekete(vagy sötétbarna) + fehér likőr van benne. Csak nem méretes
-
GabN73
addikt
válasz
pincehely #25518 üzenetére
egy 28 lóerős Simson
Csak nem nagyon akar megérkezni a hengerem...Semmi gond,megoldhatom keresztapásan is ... 6 hónap tervezés,hengert meg mivel nem tudok fabrikálni.Megbíztam egy gyerekben csak egy jó fél évet késik...
Most meg se kép se hang felőle.Nemgond,előleget küldtem(20k feletti összeg),tudom a címét is.Jövőhétig kap időt...
-
GabN73
addikt
nincs valakinek Nyír1házán egy felesleges dremelje amit tudna egy pár hétre nélkülözni?
-
GabN73
addikt
csiszolás után tudok ajánlani egy kis szilikon lemosót.Mindenre használtam eddig amit fújtam,és sose lett semmi baja! Először áttörlöd vele majd egy száraz törlőkendővel(lehetőleg ne olyannal ami ontja magából a szöszt)
vagy nem ráztad fel eléggé a festéket (ha dobozos fújós cuccal csináltad)
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz
lipi67 #21977 üzenetére
persze,igaz kicsit visszafogottabban, mert a CM V8at eladtam,illetve most egy gyengébb lap van benne,a másikat el kellene küldeni gariba
míg megvoltak a dolgok akkoriban kapta a 4,5Ghz-tmotorhead: én úgy tudom hogy a mattra is van külön lakk,mivel ha lelakkoznád akkor már nem matt lenne
-
GabN73
addikt
válasz
Moddingboy #21186 üzenetére
bocs de nekem ez már raj
de azért munkádat elismerem,grat
-
GabN73
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #21139 üzenetére
előre is köszi!
-
GabN73
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #21137 üzenetére
hol eloxáltatnál? engem is érdekelne,főleg az ár,küldtem egy rakat cégnek emaild de b*sztak válaszolni
Őket is néztem ha jól tudom....
-
GabN73
addikt
anyunak kéne építeni egy netezős gépet....ha lesz időm és szponzorálnak a szüleim akkor nekiesek
-
GabN73
addikt
válasz
gamekiller01 #20514 üzenetére
CM V8 user
szépen mutat
-
GabN73
addikt
válasz
urbanjozsi #19253 üzenetére
nadeeee
Ha kész lesz akkor el kellesz adnom sajna
De a további részleteket nem szabad elmondanom
-
GabN73
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19250 üzenetére
az
vagyis volt
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz
Art_Mooney #19116 üzenetére
naggyooon komoly,főleg sötétben...nagyon megtetszett
-
GabN73
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #19037 üzenetére
szép
-
GabN73
addikt
válasz
Tothgera30 #18622 üzenetére
motort szilveszterkor fújtok,nem volt semmi baja..igaz volt kályha...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11