- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Nyugdíjas #12700 üzenetére
ehh...én csak dizájn!
aero. lesz a válaszadó!
aero. oks pihenj egyet és holnap még finomítunk. ahol tudok segítek csak én nem ismerem az ilyen weboldal összerakós progikat vagy nemtom mi ez...
mod: igazából az lenne a legjobb ha lementenéd azt amit csináltam (gif) és a színeket méreteket mindent megpróbálnál átrakni az oldalra! a logót meg vágd ki és úgy helyezd bele! a jelenlegi is kép nem? csak berakod a helyére és annyi..
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Nyugdíjas #12690 üzenetére
uhh mire megírtam a hsz-t törölhettem ki....kicsit aktív a topik! a linket megadták!
BR4D lehet a monitorodon túl van tekerve a kontraszt! az én lcd-men kb. 18-ason van a 100-ból!
ja és azért tettem off-ba mert hát nem tudtam, hogy egy különálló weboldal "teljesen" ide tartozik e egyáltalán...
-
G4ga
őstag
válasz
Nyugdíjas #12690 üzenetére
pisztoly 12674hsz ben ott a link!
BR4D: Most nézem azt amit felöltöttél nekem, az is ilyen.
Megjegyezném eszeveszett komolyan néz ki ahogy a narancssárga gatyám rávetödik a cuccra! Olyan büszke vagyok magamra...
Mod: Igazából picit sajnálom hogy nem most fényképezzünk... Bent van az uj lap, szépen megpucoltam sidolall a cucokkat, csillog villog mint az atom!
-
Zájec
veterán
válasz
Nyugdíjas #9656 üzenetére
akkor rosszul fogalmaztál kolléga, mert a h.sz-böl nekem is az jött le , hogy úgylátod mintha ez a te volt tesztasztalod lett volna....
megértem az útólagos megmagyarázásodat , de legközelebb pontosabban fogalmazz és akkor nincs félreértés....
például :: de klasszul néz ki ! nekem is hasonló volt korábban"
-
Dusee
őstag
-
Devil Smile
őstag
válasz
Nyugdíjas #9161 üzenetére
ha tovabb nezed a kepeket akkor latni h felszereles utan mar csak 1 van rajta..
nem probaltam 2 ventivel mert ez az 1 is akkora x@r (enermax uc12aebs) olyan hangja van h a szomszed se tud aludni es meg a legzsallitasa is keves jo leszabalyoztam 1000re es ha terheles van akkor kap csak 1600-2000rpm et akkor ugyis fejhallgatoval jatszom.. de ahh mind1 mindezt 2e+ ert/db es en hulye 2ot is vettem..
a coolink a legjobb venti 1600rpm en 24dB 90m2/h
mig a hires enermax 2400rpm en 37dB -
joi29
őstag
válasz
Nyugdíjas #9052 üzenetére
-Volt bizony pláne akkor mikor, rájön az ember hogy menyivel könnyebb lenne
ha volna itthon egy jó kis esztergapad vagy mondjuk egy CNC marógép.
-Kézi szerszámokkal kell hozzá pár délután a festésről nem is beszélve,
de mivel többeknek itt a fórumon is tetszik az irányzat,így amint lesz egy kis időm
belefogok egy új munkába,de az már nem sima barkácsoljunk valamit lesz,
hanem inkább már a móding kategóriába indul majd.
-A téma is megvan hozzá, remélem sikerül majd maradandót alkotnom. -
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #9030 üzenetére
Nem pont erre gondoltam, csak elég jó lett az a képösszeállítás, ahogy összeraktad a képeidet. Azt szerettem volna tudni, hogy azt mivel csináltad, ebben annyira nem vagyok otthon...
Illetve még azt, ami felett talán elsiklottál, hogy mitől olyan csilli-villi a CPU hűtő. Mivel fényesítetted ki? Mert én, ha simán csak letakaríom, akkor nem lesz ilyen...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #8795 üzenetére
természetesen, használd nyugodtan a képeket.
ventik: 2 noctua, hátul fújja be/rá a kis thermal-ra, elől húzza ki.
accelero-n megy a kis turbo modul. vagy mi. Egyébként, épp most gondolkozom rajta én is, h levegyem-e, bár igy is elég halk már a gép, de ugy még jobb lehetne. Szoktam játszani, de általában azért nincs terhelve a vga, mert vagy dolgozom rajta, vagy film megy, vagy tömörítek, ilyesmik. Akkor tuti lazán ellenne passzívan is. Megnézem majd, aztán írok, milyen tapasztalatom van, hogyan viselkedik mondjuk egy óra game alatt.
Többieknek: köszi -
Hurkaleves
őstag
válasz
Nyugdíjas #8746 üzenetére
nagyon kemény ez a thermalright-os házikó! de miután végig néztem az összes pc-t ott az mdpc-n talán a murderbox meg a black-copper (ninja-s) gép jött be a legjobban!
különben iszonyat mennyire ki vannak ám hegyezve azok a gépek! meg ahogy figyeltem legtöbben lian li-vel operálnak!
mod.: igazából a fent említett két pc-ből az fogott meg inkább, hogy elég minimal design jellemzi őket, a világítós ventik + ledek + neonok azok nem az én világom...
-
Zájec
veterán
válasz
Nyugdíjas #8611 üzenetére
én is viccelödök , csak hülyéskedtem... egyébként ha jobban belegondolok nem is tudom ki kezdte ezt a dologot
, szóval igy belegondolva mégiscsak van benne valami
csak te kezdted el ezt a "legyen a fekete a ház belseje" cimü dologot..
egyébként szeretek ötleteket "ellopni" és azt továbbfejleszteni...
alapból sosincs ötletem , csak ha látok valamit és az megtetszik , akkor a saját igényeim szerint továbbfokozom....Kellemes Karácsonyi ünnepeket !!
minden gépházaz PH-s kollégának .
-
syC
addikt
válasz
Nyugdíjas #8612 üzenetére
Hát ki más
Amúgy feladtam egy lottót. Ha nyerek, akkor veszek egy Silverstone TJ09-et
-
Ijk
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #8578 üzenetére
Hát igen, a matt a legideálisabb. Akkor lehet trükközni, home-made softbox, photoshop.
Én is szeretnék valami igényesebb képeket az új házról, elhatároztam, szerzek fekete bársonyt háttérnek (amúgy is kellene más témákhoz is), de sajnos a Siker kft. csak jan 7-én nyit, ilyenkor amúgy is megáll a kereskedelmi élet.
-
Zájec
veterán
válasz
Nyugdíjas #8285 üzenetére
sajnálom hogy rögtön összekarcolodott,, valaki eltudja kerülni valaki nem , megesik... lehet hogy valami sorjás vagy éles,, de valószinü a festék sem valami kökemény minöségü, ezért javasolt a felülett lelakozzása, mert az megvédi,és nem látszik...
szóval ellehet kerülni , csak akarni kell,,,.. nade nem ragozom továbba képekkel kapcsolatos "igényemmel" ne haragudj hogy zargattalak..
-
syC
addikt
válasz
Nyugdíjas #8285 üzenetére
Képek mikor lesznek?
Na, kamionra fodítva a szót:
1. Írtad hogy: nem, nem drága mulatság, inkább az idő - Végülis csak egy 80k-s házról beszélünk
2. Nem gondolod, hogy szebb lenne ha fekete táp/kábelek mennének a házikóban? Igazán nem nagy tétel egy ilyen kaliberű vashoz képest.
3. Remélem nem azért festetted le a belsejét, hogy aztán rátedd az amúgy nem plexizett oldalát, tehát a kérdést újrafogalmazva: remélem szép plexit láthatunk hamarosan -
Zájec
veterán
válasz
Nyugdíjas #8277 üzenetére
én akárhogy nézem , a képen nem lehet kivenni hogy narancsos-e esetleg,, nemtudom hol látja a kolléga...
nekem kiguvad a szemem akkor se látom...
annyi hogy egy karcot már észrevettem ,ami a hütö feletti részen látható , amit valószinü az oldallap okozott...milyen technologiával készült ? szinterezéssel ?
-
Tomi 16
őstag
válasz
Nyugdíjas #8266 üzenetére
na az viszont tényleg tutyi mutyi meló.. Bár nekem kéne vmi olyan eszköz amivel kitudom azokat a 24-pines tápkábelól operálni a kábeleket.. mert a molex csatikat lecserénlém kékre,és hatisnyáznék is + zsugorcsövet ráraknék.. csak ez sajnos nekem nemtudom mennyibe fájan.:S
-
Tomi 16
őstag
-
sniper elite
senior tag
válasz
Nyugdíjas #8237 üzenetére
Nekem meg igenis volt benne melóm, lehet ti annyira tudtok farigcsálni de én nem, és vannak a gépben drága cuccok, tudom jól hogy PH 97% sose vesz ilyen holmikat, de én szeretek erős gépen játszani, 6 évesen kaptam az első gépemet és akkor is a legerősebb konfigot kaptam, hozzá vagyok szokva hogy megvehetem amit szeretnék! Tudom jól hogy rengetegen vannak akik nem, és ezért inkább kötekednek hogy valamivel tudjanak piszkálni, mondjuk ez inkább csak privátokban jön elő, de inkább hagyjuk is! A másik hogy személy szerint, nem tartom többre más szétvágott gépét, mint az enyémet! De persze mindenkinek más az érdekes és az érték! Amúgy itt olvastam már a könnyen beszerezhető cuccokról, hát csak elmondom hogy erre a Dell moncsira is 4 hetet vártam, szóval nem minden volt könnyen beszerezhető annyira ami a gépemben van!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Nyugdíjas #8192 üzenetére
Majd meglesz még csinálva a kábel köteg, adtak a házhoz speciális kis összefogókat, gyári hűtő meg azért van rajta mert nem tudtam rendelni eddig rendes hozzávalót, amúgy nagyon jó kis hűtő, nem tudom mi a baja vele sok embernek, miért kéne fél méteres agyon hőcsövezett rondaságokat rá rakni, amitől az oldalsó venti se férne rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged