Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
-
Köszönöm, hogy így összefoglaltad.
Régen meg voltam halva az RGB-ért, igyekeztem mindent összehangolni, konfigolni, állítani, párosítani, stb.
Most kb. annyira érdekel, hogy világítson és kész
Nincs hozzá türelmem állítgatni már, meg mire beállítom, úgyis lesz vmi új alkatrészem és borul minden 
-
-
törölt tag
Asus Armory amit keresel. Ennek segítségével lehet az Asus termékek RGB-jét ICue alá implementálni.
De amúgy telepítés közben említi, legalábbis régen így volt. -
Laraxior
titán
Nekem is Asus alaplapom van, meg Corsair ramom. Fel kell hozzá tenni sajnos az iCue-t. Mondjuk nekem van mellé még ambilight is a Corsairtól, de csodálkoztam, hogy az Aura nem kezeli a ramot.
Hálistennek a Palit VGAhoz is kell külön progam. Szóval nagy ötlet ez az RGB, csak jó lenne csiszolni rajta. Ki is kapcsoltam mindent, aztán uninstall. -
KROK640
nagyúr
Van a Corsairnek külön programja, én a helyedben ott állítanám be hasonlóan, mint amit az ASUS programjában adok a többi cuccnak, és akkor menne.
De gyanítom van RGB topic, ahol nagyobb tapasztalattal válaszolnak (nekem csak a lapom és tápom RGB-s, persze külön progi kéne hozzájuk, de defaulton hagyva pont "együtt lélegeznek" úgyhogy nem is nyúltam hozzá) -
Jakuskacsa
senior tag
Merlin az az ember, aki mindent beszerez, csak nagyon türelmesen kell rá várni. Én sok mindent rendeltem tőle, de volt, hogy elfogyott a türelem (már bánom). Viszont a mai napig vannak olyan cuccok, amik (nem)beszérzéséről nem ő tehet. Én már 2x rendeltem tőle TT moduláris táp végeket, (piros-fekete) de 2 hónap után feladtam. Elnézést kért, egyszerűen nem küldik, nincs, nem létezik
-
TomiLi
addikt
Hello Uram!
Router kollégánál érdeklődj, ő szerkeszti ezeket a kis f@sza kijelzőket
A 4x20 változat (ami a képen is van) 6600+pk. voltFóliázás: Szépen bementem az erdőbe!!!! powder coated (porfestés). No comment - most süllyedek!!!! Az lett volna szép, ha nekem sikerül szépen lefóliázni
-
kelzsoca
félisten
Igen, kimaszkoltam, és felcsiszoltam, majd fújtam

Az ezüst csík, hát 2x is gondold meg hogy átszínezed e vagy sem, mert eléggé vékonyka, és azt a króm felületet is teljesen le kell róla szedni, mert ha arra fújod rá a másik réteget lepattog róla a festék!
A többieknek is köszönöm a hozzászólásokat!

-
kelzsoca
félisten
-
MattX
tag
Hát majd az adminok ugyis mérlegelnek, meg a topic is!
Természetesen az idosebb dolgok is jók, de azert nézzuk me hogy mutat egy p6t és hogy mutat egy osrégi asus lap pl! Tudom hogy nem a legjobb hasonlat a lényeg benne van!
De természetesen ha valaki igényeset csinál egy régebbi configbol, akkor elismerésem!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nincs hozzá türelmem állítgatni már, meg mire beállítom, úgyis lesz vmi új alkatrészem és borul minden
Hálistennek a Palit VGAhoz is kell külön progam. Szóval nagy ötlet ez az RGB, csak jó lenne csiszolni rajta. Ki is kapcsoltam mindent, aztán uninstall.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)