- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Reggie0 #95769 üzenetére
Reggie0: azon a söntön folyik át a max 10A mérőáram, így azért illene jól megforrasztani.
baly81: igazából úgy jöttek itt szembe az Aneng xxx-em van kommentek, hogy csak ezért álltam neki megnézni, miből maradtam ki? nem jött szembe még ilyen. És okkulva abból, hogy annak idején drága édesapám kérte, miket rendeljenek neki Alin mert össze akar rakni egy profi pákát (ezt a 4mp alatt felfűtő 4 pines cserélhető fejes csodát) akkor megmosolyogtam, most hogy megörököltem, rá kellett jöjjek, hogy a világ legjobb pákája, instant on, halál pontos, nagyteljesítményű, nem hűl el, készenlét, mindenkisf@szom benne van, és az összes pákámat betoltam a sarokba, és csak ezzel dolgozok. Hát lehet hogy valami zajlik műszer fronton, és instantget egy ilyen full kijelzős cucc is.
És sajnos nem jött el az érzés. Az általam kritizált videókban is elhangzik, hogy 25$-ért jó, de amúgy... És igen, a <10.000Ft műszerek piacán jó, csak én már messze nem ezt keresem. Eleve előjött durván a hiba, ami miatt régen én is elvetettem a fullautomata készülékeket, hogy van anengnek minden gomb nélküli csak kijelzős full autodetectes műszere, csak épp a tesztben 1V alatt nem akart feszültséget mérni, csak ellenállás módba mentde ok, ez elkerülhető azzal, hogy olyat vesz az ember, amin legalább módválasztó van, de közel az 50-hez elég sok ilyennel dolgoztam, hogy tudjam, csak olyat szabad venni, amin az auto range mellett van manuális mód is, mert nem jó nélküle.
Szó mi szó, van piaca, de nem ezt keresem egy műszerben sem. És ezt leírtam, nem akartam belemászni senki lelki világába. Tök jó hogy nV pontosságú, meg 9999-es nem 1999-es, de jobban örülnék egy teljes CAT III osztály besorolásnak CAT III 1000V 10A mérőzsinórral, nem azzal a PVC cuccal, ami 390Ft-ot ér a kínaiban. ÉS örülnék, ha a kitámasztó lábon megállna a műszer, nem akkor esne hanyatt mikor akar. És örülök ha van akasztó egy műszeren, mert szekrényben mérve jó felakasztani, nincs hova támasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest