- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
-
-
baly81
aktív tag
"nem akartam belemászni senki lelki világába"
Nem történt ilyen!
Csak leírja mindenki a tapasztalatait, gondolatait.
Igen, ez az automata multi nekem is fura volt elsőnek, és igazat adok neked, hogy az alacsonyabb feszt nem tudod így mérni és ez zavaró lehet. Én pl. automata módban nagyon ritkán használom, mert jobban szeretem a manual módot. Ugye ebben sokkal gyorsabban is használható. Viszont azt a tulajdonságát, hogy a méréshatárokat automatikusan váltja nagyon szeretem. Így azért nem kell sokszor az ismeretlen /hibás elektronika kimérésén visszafelé lépkedve haladni ezzel.
Amit én nem szeretek benne:
Bár ritkán használom szabad ég alatt, napos időben alig, vagy szinte lehetetlen látni a számokat. Nem szeretem az olyan készülékeket, amiknek nem az előlapján vannak a csatlakozók. Ráadásul a gyárilag hozzáadott mérőzsinórok csatija is egyenes, de legalább vállalható minőségű. A hőmérőszenzor működik, de ebben a formában nagyon sérülékeny, az cserés alapból. Szerencsére sikerült kiderítenem, hogy K-s, így azért könnyebb lesz alternatívát találni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest