- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
onagyi
csendes tag
válasz
Barret001 #83797 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Megvan a HIBA OKA.
Mivel mindent mérni szerettem volna, ezért a DC-DC konverter kimenete és a táplálandó készülék közé beiktattam egy ilyen mérőt (https://www.hestore.hu/prod_10038316.html). Nem is független tápegységgel, hanem a mérendő helyről kapott mindent. Ezt kiiktatva 1V feszültségesés rögtön eltűnt. Mivel volt benne néhány könnyen bontható csatlakozás is (az elemek könnyű cserélése miatt), azokat is kiiktattam, és láss csodát, a feszültség esés 0,2-0,3V.
Közben találtam egy ilyen (https://www.ebay.com/itm/5PCS-XL6009-Boost-Buck-DC-Adjustable-Step-Up-Down-Converter-Module-Voltage/202666015297?hash=item2f2fd5fa41:g:j6gAAOSw1q9cx7Lo) DC-DC konvertert is itthon. Ez jó is, de nagyon melegszik, főleg a két 330 feliratú ellenállás/tekercs. 10 perc után már kb 50 fokosak. Megpróbálom hűteni őket. De ez már egy másik történet lesz.
Tehát az elektronika (fizika) továbbra is rendben van, a felhasználó nem mindig.
Köszönöm MINDENKINEK a segítséget.
Üdv: Nagy István
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest