Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beni2360

félisten

NA AKKOR MINDENKINEK EGYBEN. :R

Mén anno én vettem Édesanyámnak és 3 éve megörököltem ezért a ragaszkodás. Örök életemben ami lehetett megjavítottam. Térdig gipszelt lábbal csináltam a Trabin generál javítást, stb. Igaz vígan meg is vehetném de miért ne. Ha ilyen nehéz a az adatok alapján kiszámítani milyen hosszú anyag szükséges a tekercshez akkor ezért volt az eladó a Vaterán elutasító. A vevő majd kiszámolja válaszolt. Na másik 0.55mm termékénél ott a kívánt adat. 0,55 mm-es 5,86 ohm / méter Gyártó : KANTHAL AB SWEDEN 1280 C DSD és az eredeti is 0.55mm-s.
    Holnap kiszedem a másikat is alulról és megnézem, hogy mi van vele. Habár a képen látszik, hogy kicsit volt csak széthúzva gyárilag és a külső átmérője a 10 mm csőben csak 6 mm volt.
    A bekötése meg soros kötés, vagyis jobbra fent bement az áram a túl oldalt lement az alsó szálhoz és itt jött a másik vezetékhez jobbra.
    Volt rá ragasztva egy papir amin csak a neve volt: DELTON
    megtaláltam a hagyatékok közt a füzetet amiben le volt írva egy pár adat de elkeveredett mivel akkor semmit nem találtam a neten róla. kb 10 éves. Ütést biztos nem kapott a sarokban van a szekrényen és 3 évig ment nálam.
    Folyt köv. Jó éjt. :R :R

Új hozzászólás Aktív témák