- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
NA AKKOR MINDENKINEK EGYBEN.
Mén anno én vettem Édesanyámnak és 3 éve megörököltem ezért a ragaszkodás. Örök életemben ami lehetett megjavítottam. Térdig gipszelt lábbal csináltam a Trabin generál javítást, stb. Igaz vígan meg is vehetném de miért ne. Ha ilyen nehéz a az adatok alapján kiszámítani milyen hosszú anyag szükséges a tekercshez akkor ezért volt az eladó a Vaterán elutasító. A vevő majd kiszámolja válaszolt. Na másik 0.55mm termékénél ott a kívánt adat. 0,55 mm-es 5,86 ohm / méter Gyártó : KANTHAL AB SWEDEN 1280 C DSD és az eredeti is 0.55mm-s.
Holnap kiszedem a másikat is alulról és megnézem, hogy mi van vele. Habár a képen látszik, hogy kicsit volt csak széthúzva gyárilag és a külső átmérője a 10 mm csőben csak 6 mm volt.
A bekötése meg soros kötés, vagyis jobbra fent bement az áram a túl oldalt lement az alsó szálhoz és itt jött a másik vezetékhez jobbra.
Volt rá ragasztva egy papir amin csak a neve volt: DELTON
megtaláltam a hagyatékok közt a füzetet amiben le volt írva egy pár adat de elkeveredett mivel akkor semmit nem találtam a neten róla. kb 10 éves. Ütést biztos nem kapott a sarokban van a szekrényen és 3 évig ment nálam.
Folyt köv. Jó éjt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest