Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2026) attilla84 válasza kiske13 (#2018) üzenetére


attilla84
tag

Sajnos ezek miatt küldtem vissza én hétfőn egy 55U8QF-et, :( péntekre vissza is utalták a pénzt. Sajnáltam visszaküldeni, szép, nekem tetsző dizájn, számomra meglepő jó hang, kiváló fekete, felhősödés nélkül, de az akadások youtub 4k-ás videóknál, a TV-adás HD-ja is elég homályos és gyengécske volt, az SD adások nézhetetlen. Az akadások a TV-adásoknál is jelentkeztek, focinál (M4HD).

Én TV-adást, Youtube 4k-ás videót és USB-ről filmet is úgy tudtam nézni, hogy a Mootion be kellett legyen kapcsolva a 3-4 lehetőség valamelyikére vagy az "egyénire", mert anélkül hihetetlen, hogy remegett és akadott. Ez 80-90%-ba stabilizálta, de úgy is volt elég sok akadás mint te is írtad...Próbáld meg ezt, hátha segít ez nálad.

Az este hoztam vissza a EB-döntőre a régi 10 éves Samsungot (UE40D6500), hát hihetetlen, mennyivel szebb volt az M4HD. Az SD adások meg, szebbek ezen mint a U8QF-en a HD.

Nem tudom, milyent tudjak venni, hogy elfogadható legyen rajta a TV-adás ezen belül az SD-is legalább valamennyire. 90%-ban tv adásokra használom, gondolkodok, hogy ne vegyek 4k panelt hanem csak FHD-t. De viszont néha-néha egy 4k-s film, youtube videót is jó lenne nézni UHD-ban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.