- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonifa333
aktív tag
sziasztok!
van egy samu hd 753lj vinyom.
eddig nagy baja nem volt, jó ideig nem is használtam a gépet, gyerkőc játszott rajta.
elég halk a gépem, és régebben mintha hallottam volna valami zizegő hangot, amit tudom most már
, hogy ez a vinyo volt, de nem zizgett sokáirg és elmult.
most meg bekapcsolom, lefagy a rendszer tőle, nem o volt a boot vinyo, kivettem a gépből és a rendszer hibátlanul elindult.
kattog, mint amikor nagyon teker és nagyon lassu. mi lehet?
biztonsági mentésem nincs, a hd sentinel azt irta ki, hogy a 500napos es 0%os.,szerinte csapágyas lett.
mit lehet tenni?
nem tudom mennyi es milyen fileok vannak rajta, de a filokat látja, csak lassan, nagyon lassan másol róla.
kérlek segítsetek.vettem pár hete egy ssd-t és a biosban átállítottam ahci modra a dolgokat, ez volt a változás, ami eszembe jutott.
most kulső usb3-as rackből "megy".köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston KC3000 NVMe 1TB
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest