- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég nagy problémám van, ami már hónapok óta megkeseríti az életem, remélem tudtok segíteni.
Van 3 hdd-m + 1 SSD (ezen a win 8 pro). Azt csinálja a gép, hogy random időközönként hirtelen "elveszíti" valamelyik HDD-t, mikor melyiket... ilyenkor befagy 1-2 percre a gép, legtöbb esetben utána visszatér, de néha csak egy újraindítás segít. A legfurcsább az egészben, hogy van amikor 1 hétig hibamentes, aztán heteken keresztül lehal ilyen napi 7-8 alkalommal (sokszor nem is foglalkozom vele, ha nincs a meghajtóra szükségem). Futtattam egy HDD sentinelt, de 100%ot írt az összes hdd-re.Megérné esetleg újratenni a gépet? Sokáig alaplaphibára gondoltam, de aztán megjárt egy szervízt és elvileg jó.
-
liksoft
nagyúr
A Sentinel 4.40 előtti változatai a Seagate működési időhöz kötött, de eredetileg nem azt mérő SMART attributumát kiértékelte és hibásnak ítélte. Sok felhasználói visszajelzés alapján kiderült, hogy Lenovo laptopba szerelt Seagate bizonyos firmware verziói máshogyan számolnak mint az addig piacra került összes többi!
Így a 4.40 ezt az értéket máshogy kezeli. Javasolni tudom, hogy a program témájában olvass utána, 3-4 oldalon belül tutira előkerül. Vagyis ez nem a programot minősíti, hanem a keretszabványt (SMART) egyedileg mindig máshogy használó gyártót! A másik program kiírása meg nem egyértelmű, hiszen jelentheti a drive vagy driver hibáját is, valamint a program kiértékelése is kérdéses.
-
Frod
addikt
válasz
_DiEGO_ #33289 üzenetére
Azért nem írtam biztosra, mivel előbb még beszélni fog a WD-től vagy a beszállítóval valakivel (ez nem volt tiszta teljesen), a lényeg, hogy először mindenképp le kell papírozni a dolgot, és azért nem kaptam meg már most egyből. De igazából ők is átérezték, hogy vadiújként kiadni ezt kicsit merész volt - bár azért tegyük hozzá, hogy nem az ő hibájuk, hanem a beszállító adott selejtet.
13. havit pedig talán 6 éve kaptam utoljára....
-
Frod
addikt
Mivel biztos rengetegen vagytok kíváncsi a sztori végére, írok, hogy végülis pozítiv vége lett a dolognak, és valószínűleg visszakapom a pénzt.
Ez mondjuk nem nagyon jöhetett volna létre ha csak simán beviszem a terméket, viszont amikor átadtam a kinyomtatott képet arról, hogy a "vadiúj" terméknek 7 hónapja pörög a garija akkor már egyből készségesek voltak. Ezért a tippért pedig köszönet pjen fórumtársnak! -
hesszusz
tag
Üdv!segítséget szeretnék kérni..van egy 2TB-os WD lemezem(tárolónak használva),formáztam ntfs-re a lemezkezelőben társítottam a D betüjelet,kiléptem,tökéletesen teszi a dolgát de amint a gépet ujraindítom "elfelejti" a társított betűjelet!elveszett az mbr vagy sérülhetett a particiós tábla?próbáltam telepíteni rá rendszert de a helyzet ugyanaz..Mit tehetek vele?
-
tomi4506
csendes tag
Egy kérdés...
WD 320GB Passport Essentials. Miért kell minden egyes usb-be dugáskor meghajtó betűjelet hozzáadni a vezérlőpult, számítógép-kezelés, lemezkezelésnél?
Kihúz, bedug és nem ismeri fel, nem jelenik meg automatikusan a meghajtó. Pedig felismeri, mert manuálisan hozzáadható a meghajtó betűjel és onnantól működik. Minden gépen ezt csinálja. Frissen telepítettnél is. -
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy 1TB-os wd caviar blacket és sokkal hangosabb az előtte levő 500-as caviar blue-nál, annak egyáltalán nem volt hangja. Másnál is zajos a black?
-
RudiSteel
tag
Sziasztok!
Az én kérdésemre (#33251) RudiSteel senkinek sincs javaslata?
-
Martin107
tag
Sikerült megcsinálni Lemezkezlés menüpontban. Köszönöm!
-
Forza_JUVE
aktív tag
Én a helyedben bemennék, és ha a vinyót nem is, - még a végén sittre kerülnék - de valamit tuti h hozzájukb*sznék!!! Ez a hülyének nézés tipikus esete, és ilyenkor nincs pardon!
Én tegnap jöttem a szervizből, gariba cserélt vinyóval ... remélem nem jutok a Te sorsodra, mert akkor a 2x1500 Ft benzinpénzt is leverem rajtuk, amin be- meg hazavittem a gépet. Mellesleg én "csak" 2 hetet vártam a vinyó cserére, pedig mielőtt bevittem én itthon 15 perc alatt kiszedtem ...
Manapság már mindenhol átb*sszák az embert!!!
Bocs, kicsit felhúztam magam az esetedet olvasva ...Sok sikert!!!
-
_DiEGO_
őstag
(#33272) Martin107
Milyen formatumra lett megformazva a HDD ? es MBR vagy GPT modban van ? Elmeletileg nem gond az 1000GB meret , nekem is igy van kulso USB hazban ...
tedd be asztaliba es particiokat torold , majd hozd letre ujra - elsodlegesnek , formazd le NTFS-re.
-
Martin107
tag
Sziasztok! Egy zsír új notebookból szedtem ki egy 1TB-os merevlemezt és most ahhoz vettem egy ilyen külső házat. [link] Patent minden, összeszereltem, de mikor rádugtam csak 3GB-ot érzékel 1 TB helyett. Mi lehet a probléma?
-
Frod
addikt
Csak témánál maradva egy elméleti kérdés: ha a WD Blackre 5 év gari van, és én azt hétfőn vettem át, akkor ha a cikkszámát beírom a warranty checkbe a hivatalos oldalon ott már 2013.03.25 óta pörög az öt év. Mivan???
Továbbá, hogy pöröghet a gari március óta ha a gyártás ideje 2013.07.02
Nem is létezett már megy a garancia? Vagy most én nem értek valamit?
Egyik fórumtárs felvetette, hogy lehet refurbished a cucc.
Ez csak megerősiti azt, hogy miért nem kaptam semmilyen dokumentumot sem a csere/átvételről hiába kértem... -
Frod
addikt
válasz
ggg666 #33264 üzenetére
A Kingston SSD a beszerelés óta zokszó nélkül teszi a dolgát, itt pedig nem volt több vinyó rossz, mivel vadiúj a konfig! Az előző az gyári halott volt, 3 gép se ismerte fel, ez pedig csak olvasási hibás, de a tényen nem változtat.
Az meg, hogy a Sentinel mit ír egy dolog, de mivel láthatóan van egy avi fájl amit képtelen mozgatni és leakad tőle az hiba.
És legutobb is ez volt, hogy mindenki mondta hogy próbáld ki ezt meg azt és kicsúsztam a 3 napból, aztán végül is csak a hdd volt a rossz. Úgyhogy viszem vissza! -
Frod
addikt
a WD hivatalos programjának Full Scan-je végigment, hibát észlelt, de utána a Repair opcióval elvileg kijavította a szektort. viszont HDD Sentinel továbbra is jelzi, és a WD programján belül a Quick Smart Scan is leakad egy hibával.
Értem én, hogy elrakja a szektor egy lezárt részbe meg minden, de 6 óra működés után ne legyen már ez egy elfogadott dolog, hogy ilyen állapotban van az eszköz.... -
Frod
addikt
Azt pontosan hol is, és mit csinál?
Egyébként úgy olvastam a SMART adatok a fontosabbak, nem a kondíció, na most az önteszt nálam kapásból: "sikertelen olvasó egység hibája miatt"
És "Pending Sector" van 1 db, nem Bad bár szerintem ez ott lényegtelen, hogy 6 óra működés után egyiknek sem illene lennie. -
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Alig 7 óra használat alatt 99%-os lett egy 1.5 TB-os WD Black, először csak képtelen volt egy fájlt átmásolni, teljesen leakadt a gép, majd reset után ez várt. Kicsit túlzásnak tartom, hogy ennyi idő után már romlik a kondíció, és jelez is 1 hibás szektort, valami program amivel neki tudnék esni, hogy kijavítsa azt az egy szektort
Továbbá első használat előtt csak gyorsformázva volt, ez gond? Kellett volna a teljes neki?
(Most tervezek újra úgyis nekimenni, mert partíciókat is akarok, szóval újra fogom mindenképp formázni) -
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
liksoft #32973 üzenetére
Szia!
Múltkor rosszul mondtam, belül volt még a 3 éven a noti. (én csuktam le kicsit morcosabban, amitől meghalt a vinyó
)
Igaz h 2 hetet kellett várnom, de most jöttem a szervizből, gariba kicserélték.
Csakhogy a korábbi Seagate ST9500325AS helyett egy Toshiba MK5076GSX HDD-t kaptam. Megnéztem a műszaki paramétereket, szinte dettó ugyanaz, színre - szagra:
500 GB, 12 ms, 8 MB, 5400 RPM ... a fogyasztását nem néztem ...De azért 1 mondat erejéig megköszönném, ha véleményt mondanál ... jobban v. szarabbúl jártam ??
Köszi, és üdv.!
-
RudiSteel
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ST320LT012 hdd-t, amin különböző sentineleket futtattam le:
- Sentinel Portable 4.10 = 5nap használat után 100/93
- Sentinel Pro nem regisztrált 4.40 = 5nap használat után 100/100
Ezek után jött a Hiren's Boot CD-ről a HDAT2 progi, ami egyetlen piros üzenetet dobott:
!SMART:ERROR+DISABLED
Valakinek van vmi ötlete, hogy mit kellene csinálnom? Köszi előre is a segítségeket! -
tigerk
tag
Hali
Szeretnék segítséget kérni a járatosabb kollégáktól.VinyóDC800JD-08MSA1 őt használóm rendszervinyónak. Viszont van egy hibája és egy gyermekbetegsége.A hiba mostanság kezdte felütni a fejét mégpedig békésen játszok world of tanksel vagy a beamng drive-al majd pedig egy nagy kattanás és hallani lehet ahogy lassul a tányér és eddig 4 esetből 1-szer elkezdett megint felpörögni, természetesen a játékok hangja rögtön megfagyott(megakadt a lemez) maga a játék még 40mp-ig fut és kész vége van a gépnek csak a reset segít(megfagy).Szóval segítséget szeretnék kérni hogy mi okozhatja ezt hdsentinel szerint makulátlan élete volt a hdd-nek viszont régebben egy lenovo házban volt és az eddigi legnagyobb hőfok az 62 fok és nagyon lehetséges hogy 50-60 fok között üzemelt 2 évig.
Üdv
Tigerk -
peter889
őstag
Éppen erre gondoltam az előbb, hogy programfrissítések (és hasonlók) miatt úgyis eltérő helyekre kerülnek majd az adatok. Szóval hiába is lenne most az összes gyakran használt progi "elől".
A virtuális memót nem hiszem, hogy tudnám máshová tenni, mert a másik két HDD-m sokkal lassabb, még a 2003. körüli gyártásúak.
Így szerinted hány % szabad helyet hagyjak majd?
Ha majd lejjebb mennek a HDD árak, veszek egy nagyobb HDD-t tárhelynek.Ja, és nálam a Win7 automatikusan töredezettségmentesíti időnként. Nem tudom, hogy ez jó-e.
Köszi szépen a tippet. -
_DiEGO_
őstag
válasz
Buster17 #33241 üzenetére
hu ez de nem értem
Szóval amit kivettél anno Laposból - mostanában beraktakd Asztali gépbe , ahol már egy Win 7 rendszer ment hibátlanul...
és ebben a gépben akart lindulni 80GB HDD az XP rendszerével ?Az a kis kopp is lehet gond , de ezt passzolom ...
Szerintem Win7 alatt töröld 80GB-s partícióit és csinálj csak 1partíciót és formázás NTFS-re ... az sem kizárt hogy Fat32-re volt formázva ... ezt a világ másik feléről megmondani
-
pjen
félisten
válasz
peter889 #33240 üzenetére
Egy idő után mindenképpen lassulni fog,növekszik a rendszer és elszemetesedik,töredezett lesz,árva file-k maradnak stb.Tehát szerintem használd bátran.Ha a virtuális memót másik meghajtóra rakod akár 20%szabad hely is elég.De egy idő után mindenképpen belassul.Én mondjuk 6-8 havonta ujra rakom a wint.égy óra alatt megvan és nincs kínlódás.
-
Jester01
veterán
A páciens:
Model Family: Western Digital RE Serial ATA
Device Model: WDC WD3200YS-01PGB0Tetű lassan ír (és nem is mindig sikerül neki), amúgy pedig olvasási hibák is vannak.
security erase, offline test megvolt.SMART-ban a Reallocated_Sector_Ct 0, de Current_Pending_Sector és Offline_Uncorrectable az 764, továbbá a Multi_Zone_Error_Rate értéke 506.
Lehet ebbe még életet lehelni valahogy? Csak ideiglenes, máshol már meglévő adatok tárolására használnám.
PS.: Nehezítés: linuxom van.
-
Buster17
addikt
válasz
_DiEGO_ #33239 üzenetére
SATA 80gb Hitachi.
XP volt rajta. Elsőnek külső házba raktam és usbvel dugtam gépre. Valami olyan hibára írt ki, hogy "nem lehet telepíteni" win7 amire rádugtam. Aztán win7re dugtam és bootnál a másodlagos vinyonak volt beállítva és nem állt fell semmi rendszer csak ezek a számok jöttek elő.lehet megkéne említenem azt is hogy amikor kiszedtem a laptopbol akkor leesett a puha szőnyegre aztán fél év után most akartam bekapcsolni de sajnos már így 99 99 99... (fejre fordítva nagyon ördögi)
-
peter889
őstag
válasz
Zsivaagoo #33227 üzenetére
Jelenleg kb. 10%-ban telített. 2%-ban töredezett. Egy partícióval. Eddig nem érzek HDD lassulást.
Ha jobban telemásolnám, nem lenne plusz helyem a lementéshez (van két másik kis HDD-m). Most kell döntenem.
Szerinted/szerintetek ha nem foglalkoznék ezzel a problémával (hogy a gyakran használt progikat telepítsem elsőként), és mondjuk 50-70%-os telítettségnél is tennék rá gyakran használt programokat, ténylegesen érezhető lassulást okozna-e? -
_DiEGO_
őstag
Szerintem kicsit bővebb infóra jobban lehet-ne válaszolni...
Működő laptopból nem szedünk ki vinyót , sem semmit
na jó , csak poén volt !
Szóval a kiszedett HDD milyen ? PATA or SATA
Milyen oprendszer van , volt rajta ?Amibe beraktad - milyen oprendszer van a gépen ? stb stb
-
Buster17
addikt
Hali.
egy működő laptopból kiszedett vinyót rádugtam a gépre és ez fogadott: -
pjen
félisten
válasz
Kezdő vagyok #33236 üzenetére
Hát az én tapasztalataim szerint a kettő kizárja egymást.Olyan mint a virusírtó,fölteszed a demót csomó vírus,mi a javaslat a fizetős majd kiirtja.Sentinel van egy hónapos próba verzió,megpróbálnám+crystal dysk infó.
,de mondom én az ingyenes verziókban nem bízok igazán.
-
pjen
félisten
válasz
Kezdő vagyok #33234 üzenetére
Futtass rajta több tesztet,de a fontos adatokat mindenképpen írd ki mondjuk egy dvd rw-re.A vadi uj Hdd is megpusztulhat teljesen váratlanul,és hiába a gari ha az adatokat buktad.
-
Gabor8634
tag
Azt szeretném még megkérdezni ,hogy az nem baj ,hogy hallom a hddt működés közben mikor másolok valamit akkor zúg vagy ehez hasonló hangott ad ki ?
-
Gabor8634
tag
Sziasztok milyen progikkal tudom megnézni vagy tesztelni ,hogy megfelelően működik a vinyó ?
-
rhonin
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy 2tb-os samsung hd204ui vinyóm ami egyik napról a másikra ntfsből raw fájlrendszerű lett.
Az asztali gépemben tökéletesen működik, nemrég áttettem rackbe és csatlakoztattam tv-hez is.
Hogy tudnám visszaállítani, úgy hogy az adataim ne törlődjenek és ne kelljen őket átmentenem másik vinyóra mivel jelenleg nincs ekkora vinyóm.
Vagy érdemesebb get data backel lementenem mindent és újraparticionálnom?
Köszönöm előre is a segítséget!üdv.
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
válasz
Kezdő vagyok #33223 üzenetére
A vizsgálat szerintem nem árt a HDD nek,pont akkor csinálja ha valami problémát észlel a HDD nél.Legalábbis nálam mikor kezdett elpusztulni a vinyó egyre sűrűbben csinálta és egyre nehezebben állt fel a rendszer.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Konzisztencia vizsgálat milyen kárt tud tenni a HDD-ben?
Miben nyilvánul meg?
Ezt hívják ugye CHKDSK-nak?
A gép egyszer csak fogta magát,és konzisztencia vizsgálatot csinált,saját magától. -
peter889
őstag
Sziasztok!
A következő a problémám, nem tudom, tudja-e valaki a választ:
Ha a HDD-re folyamatosan másolom a dolgokat és az egyre jobban megtelik, az adatok rajta egyre inkább "hátra" kerülnek, ahol a egyre lassabb az olvasás/írás sebessége. (Legalábbis így tudom.)Hogyan tudnám a gyakran használt progikat a HDD "elejére" pakolni a gyorsabb írás/olvasás érdekében? Lehet-e egyáltalán?
(Raid0-ába kötött 2 db. HDD-ről lenne szó, rajta Windows 7 (64 bites) rendszer+egyebek)
Köszönöm.
-
kizcar
tag
Sziasztok
Pontosan mit kell tennem, hogy megtudjam jó e a vinyóm??
A hd sentinel azt írja az áttekintésnél, hogy rendben van.
A SMART-nál meg eztAzért kérdem mert
Vannak hibaüzenetek pl.:Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: gta_sa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4270f18a
Fault Module Name: StackHash_0a9e
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 14585007
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1038
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Próbáltam már megoldani ezekkel a lehetőségekkel:
- kikapcsolni a Data Execution Prevention ahogy ebben a videóban van.
http://www.youtube.com/watch?v=HU_Sv8cOifU&list=WL4326D3FF21..- letöröltem a KB2670838 windows frissítést
- drivereket újratelepítettem
- átraktam a ramokat másik helyekre
- a hd sentinel szerint a vinyó is jó
- teljes mindenre kiterjedő vírusirtás
- újratelepítettem a játékot, harmadjára meg már egy másik meghajtóra.
ugyanúgy fennáll a hiba. Annyi történik csupán ha kikapcsolom a Data Execution Prevention-t, akkor a hibaüzenetben megváltozik a Problem Event Name APPCRASH-ről BEX-re
Szerintem a vinyóval lehet valami
-
ggg666
őstag
válasz
szcsaba1994 #33219 üzenetére
Nem a 100/100-at kéne figyelni örökké, hanem a smart adatokat!!!
-
rgeorge
addikt
válasz
kiralyroli #33197 üzenetére
Nézd meg a legfrissebb Sentinellel is.
-
ggg666
őstag
Adott 3 gép mind a 3 gépre rá szeretnék kötni 30 winyót, de úgy hogy el tudjam menteni a mappakiosztását és mindhárom gépen ugyanazokat a betűjeleket illetve mappákat kapja, hogyan lehetne ezt megcsinálni?
A regisztrációs adatbázis ezen bejegyzéseit el lehetne valahogy menteni?
És másik gépen hozzáadni a másikhoz?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Mezga Aladár #33214 üzenetére
Egészséges vinyó leadja a tőle elvárható sebességet egy megfelelően fürge gépben. Dögledezhet az a noti vinyó is. Pláne ha a SMART nincs engedélyezve a BIOSban és egy nyomorult HD Sentinel sincs telepítve a kérdező gépén. Észre sem veszi, csak azt, hogy lassú.
Mostanában meg mindenféle furcsa hibákkal kérdezősködnek itt a népek, és általában egy AM2(+)-os NV csipes Asrock (akármi) lap van a dolgok hátterében, M-Tech/LC Power és Codegen 400W tápokkal.
Az én IDE-s vinyóimmal sincs gond, amiket ismerősöknek/barátoknak szétosztogattam, az IDE-s WD Caviar Black 250 GB is szépen és vadállat módon működik egy barátosném gépében. Többet ér az a vinyó, mint rajta kívűl az egész hóbelevanc.
-
szcsaba1994
tag
válasz
Mezga Aladár #33214 üzenetére
A másik merevlemez (rendszer) egy 5+ éves, 160 gigás hdd, szóval nem hinném, hogy azzal van a gond.
De a bios-t majd átnézem -
Zsivaagoo
őstag
válasz
szcsaba1994 #33212 üzenetére
A lap (SATA2-es és NV csipszetes) + a noti vinyó (5400-as rpm-mel nem a fürgeségükről híresek).
-
szcsaba1994
tag
Sziasztok!
Mivel a notebookban lévő merevlemezt kicseréltem egy SSD-re, az abban eredetileg helyet foglaló HDD-t a számítógéphez kötöttem. (1TB seagate st1000lm).
Az erre telepített játékok akadozva mennek, a "valódi" full hd filmek se zökkenőmentesek. Próbáltam kábelcserével is, de nem sokat javított a helyzeten.
Alaplap: ASrock N68C-S UCCMi a fő probléma itt?
-
utgyuru
aktív tag
Az mitől van, hogy itthon egy pendrive-ra pakoltam cuccot, egy másik gépen bedugom, win7 kiírja, hogy telepítve az eszköz, de nem tudja megnyitni. Hazajövök, itthon továbbra is működik. Ugyanúgy win7 itt is.
-
plus44
veterán
válasz
Zsivaagoo #33206 üzenetére
Sajnos az számítástechnika ezen szekciója nekem teljesen kimaradt, felhasználói, illetve ezek szerint utópista szinten mozgok.
Akkor ez a vinyó már elég kuka. Egy felületi tesztet nem tudok Sentinellel lefutattni rajta, 90%-nál ( 30-35 bad sector) kifagy, majd kék halált dob, kernel_data_inpage_error felirattal, bár ezt dobja filmnézés, illetve játék közben is. Gyakorlatilag internetezésen kívül másra nem is tudom használni a gépet...
-
plus44
veterán
Elég sok a bad sectorom, nincs rá mód, hogy ezeket úgy vegye a rendszer, vagy vinyó, vagy akármi, mintha nem is léteznének? Tehát mondjuk egy helyre rendezi őket és nem használja? Hd Sentinel tudja ezt esetleg, vagy valami más program?
-
feelmt
tag
válasz
djculture #33202 üzenetére
hmm érdekes a dolog köszönöm a választ!
Megnézem hamarosan HD sentinel-ben bár tudtomal 100/100
Amúgy igazából ez akkor jelentkezett először amikor egy másik vinyoról másoltam az emlitettre
de igazábol telepítésnél is érezhető ez vagyis ha feladatkezelőben nézem a sebeséget egy telepítésnél akkor kb ugyan így van mint másolásnál -
djculture
félisten
válasz
feelmt #33201 üzenetére
Ez mindig igy van hogy eleinte gyors mert van a cache a vinyókon is meg a windows-nak van egy buffer cache is amit a memóriából használ erre a célra. 20 mega viszont tényleg kevés, akkor szokott ilyen lenne ha tele van badsectorral a vinyó vagy három negyednél jobban televan adattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest