- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég nagy problémám van, ami már hónapok óta megkeseríti az életem, remélem tudtok segíteni.
Van 3 hdd-m + 1 SSD (ezen a win 8 pro). Azt csinálja a gép, hogy random időközönként hirtelen "elveszíti" valamelyik HDD-t, mikor melyiket... ilyenkor befagy 1-2 percre a gép, legtöbb esetben utána visszatér, de néha csak egy újraindítás segít. A legfurcsább az egészben, hogy van amikor 1 hétig hibamentes, aztán heteken keresztül lehal ilyen napi 7-8 alkalommal (sokszor nem is foglalkozom vele, ha nincs a meghajtóra szükségem). Futtattam egy HDD sentinelt, de 100%ot írt az összes hdd-re.Megérné esetleg újratenni a gépet? Sokáig alaplaphibára gondoltam, de aztán megjárt egy szervízt és elvileg jó.
-
Az utóbbi időben egyre gyakrabban forul elő, hogy "eltűnnek" a meghajtóim.
3 vinyó van a gépben, mikor melyiket látja a gép, a win az ssdn van, azzal nincsen probléma.Tápegységre gyanakodtam, de az most esett át egy cserén és ugyan úgy csinálja.
Asrock 970Pro3 alaplapom van, ami új egyébként. -
Van egy nagy valószínűséggel rossz merevlemezem, gépbe szeretném betenni hogy le tudjak futtatni egy tesztet, viszont mivel 2,5" méretű így nem tudom beszerelni.
A "belógatás" mennyire egészséges egy hdd esetén rövid, illetve hoszabb távon?
-
Sziasztok, a következő kérdéssel fordulnék hozzátok: hogyan tudnám megoldani az hogy éjszakára az összes hdd-t kikapcsoljam az SSD-n kívül (amin a winfos van)?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Borderlands 4
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest