Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikki90
tag
-
Csabi1984
addikt
válasz
Kikki90
üzenetére
Szia.nem tudom,hogy mit milyen "sentinel"képet mellékeltek. Mert ha a SMART rész nem volt lefényképezve akkor meglehet azt csinálni,hogy + - értékeket csökkentik vagy növelik (Probáld ki )
. Magyarán ha a fő képet láttad 100/100- nak azt egy gyenge merevlemezről is lehet produkálni. De senkit nem gyanusítok ilyennel csak azt mondom,hogy a ha nincs a smart táblázat mellékelve akkor történhetnek meglepetések. De mint ahogy írtam nem feltétlenűl kell erre gondolni nem mindenki szereti a rossz hírét terjeszteni. Ezért szoktam úgy mond olyan valakitől venni aki legalább ad 1 hét Garit illetve bontatlan.
Ettöl függetlenűl tápegység, gyenge tápkábel, kontatk hiba is okozhat sector hibát pár nap alatt -
Kikki90
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy hdd-t itt ph-n. 100/100%-ként volt hirdetve, volt róla hds kép is. Amint bettem a gépembe és tettem rá oprendszert feltelepítettem én is egy hds-t és már csak 100/99 volt. A képen látható működési idő és a nálam látható megegyezett, tehát a kép nem nagyon lehetett hamis. Azóta eltelt 1 hét, ismét ellenőriztem és most már csak 100/97 és a korábbi 2 helyett, már 5 gyenge szektor található. Kérdem én, mi okozhatja a gondot? A cuccaim a következők: ASUS P5K, Core 2 Duo E6750, 4x1GB Kingston DDR2 1066MHz, SAPPHIRE HD 5830 Xtreme 1GB GDDR5, GIGABYTE Superb 460W, Samsung HD502HJ 500GB
Köszönöm előre is a segítséget!

-
djculture
félisten
válasz
reaper0220
üzenetére
Van a lapon egy direct bios key gomb azt kell megnyomni akkor lehet állitani és az ez modot átkell nyomni advanced módra.
Nem a lap sarkán lévő mert az a memória ok gomb, ott van a könyvébe leirva minden talán elő kellene venni és áttanulmányozni. -
reaper0220
tag
olvasgattam a regebbi hozzaszolasokat, es volt szo arrol hogy esetleg a merevlemezem "firmware"-je elavult, es egy update megoldhatja azt a problemat hogy 1. inditasra nem ismeri fel az uj alaplap a regi vinyot
az en esetem:
vinyom: SAMSUNG HD103SJ
talatam hozza egy firmware-t: http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631ena keresem az lenne hogy egy hozzaerto szemely legyen szives ranezni nem e rosszat linkeltem, illetve helyes e a meglatasom (postom)
illetve a linkemnel le van irva pontrol-pontra hogy kell update-elni a firmwaret, az helyes e?
thx

-
djculture
félisten
válasz
reaper0220
üzenetére
A gép hardvere nem támogatja a secure boot hülyeséget és azért dumál kikell kapcsolni a biosban és megoldódik. Egér nem működik az uefi biosban?
-
Csabi1984
addikt
válasz
reaper0220
üzenetére
Nem szeretnék hülyeséget beszélni de biztos mellém állnak. Felesleges 450W meg akár 500W tápegység a te esetedben. Ha jó minőségű a tápod akkor nincs gond. Persze egy Mercury, meg Codegány 450W nem egyenértékű a te tápoddal
Ez csak kitérő volt. Táp hiba nem hinném -
Csabi1984
addikt
válasz
reaper0220
üzenetére
Én is kipróbálnék egy 1TB HDD-t kíváncsii lennék nálam felismerné. nem lehet,hogy a partíció gond van illetve valami méret korlátozás?
-
pjen
félisten
válasz
reaper0220
üzenetére
Hát én elsőre nyomnék egy bios defaultot,sokszor segített már.

-
reaper0220
tag
Sziasztok!
segitseget kernek toletek.
vettem egy asus M5A97 EVO R2.0 alaplapot, FX-6300as procival, illetve 2x4gb Corsair Vengeance 1600mhz-es memoria kit-et.
Tovabbá van egy sata-s samsung 1TBos vinyo es egy Sapphire HD 7850 OC edition 256bit 2GB-os videokartyam a rendszerbe.
a tápom nem tul nagy, egy Chieftec 450w 80+os!igen furcsa problema elé allitott a számitogépem, ugyanis
amikor kikapcsolt állapotból bekapcsolom, 1.re nem indul a windows, hanem feljon egy táblázat:ekkor egy lehetosegem van rákkatintok a tablazatban az "ok"-é gombra, erre berak a BIOS-ba azonnal es a boot menube a kovetkezo kep fogad:
képenen lévő menupontotokat nem lehet lentebb gorgetni, szoval nem erzekeli hogy ravan kotve a HDD-m, ugyebár igy nem tudok semmit csinalni, csupan nyomok egy F10 + Enter-t, ezutan ugye ujrainditja magat a gép, es ekkor mar felismeri a HDD-t ,betolti gond nelkul a windowst!!!
ha windows-bol inditom ujra a gepet, minden rendben, viszont ahányszor kikapcsolt állapotbol indítom a gépet, mindig feljon a fentebb emlitett tablazat, es berak a biosba, aztan indul csak a gép:S
tehát az elso inditások-kor valamiert nem erzekeli a HDD-metmegkoszonnem, ha tudnátok segíteni a problémámon, előre is köszi!
ui: a stata kábelt mar 4x csereltem másikra, HD sentinel szerint a vinyom 99%os
-
liksoft
nagyúr
válasz
Csabi1984
üzenetére
Hehe. Csak épp a Hita az, aki a tápellátásra, és a mechanikai igénybevételre (szállítás, pottyantás, rugdosás) a legérzékenyebb. Kicsi hazánkban meg ugye ilyen összetevőkből fokozott az ellátás.
(Sz@r táp, troli végén a padlón zacsiban hazaszállított winyó, meg társai
)Ezen kívül a folyamatos, meg a heti 8*3 órai üzem sem azonos terhelés.
Így a folyamatosan menő óvott és ultrastabil tápellátású környezetben menő drive-ok statisztikája már megvan, csak a többire kell várni.

A rossz egyébként a 7200.11 1,5TB széria, ami tudjuk....
(Statisztikát is tudni kell készíteni
) -
Csabi1984
addikt
Érdemes elolvasni
[link] -
djculture
félisten
jó az ha 2.0 slotba való 1x pcie csatis vezérlőt vesz az ember akkor simán tudja azt mind az alaplapon lévők. A sima pci-os amit kerülni kell mint drakulának a fokhagyma füzért..
-
-
martmaci
újonc
Szevasztok!
Segítségeteket kérem,mert samsung mp0402h laptop vinyót szeretnék át alakítani sata 2.0 (azt hiszem).
Asztali géphez szeretném csatlakoztatni.
Válaszotokat előre is közsönöm. -
Vole
aktív tag
válasz
Csabi1984
üzenetére
A tapcsatlakozo a gyari Corsair amit a taphoz kaptam. Csak a Blu-ray es az uj vinyo van rajta, a tobbi vinyo masik tapszalon fut. A blu-ray -t tokeletesen megtalalja, raadasul az uj vinyo miatt a blu-rayt kellett egy kozelebbi tapcsatira tennem, es a vinyo kapta azt a csatit amin a blu-ray volt korabban. Ezzel szerintem nem lehet baj.
Ja, amugy a belso sata eloszto egy Startech PEXSATA22I.
-
Csabi1984
addikt
Kiindulási pontnak jó. De nézd meg ha esetleg ilyen átalakítos tápcsatid van nem e kontakt hibás. Nekem példul azért fagyogatt ugyan látta a lemezt. Azóta hogy rájüttem ez a hiba azóta nincs fagyás nekem

Tudom a te hibádhoz nincs köze nagyon csak példának hoztam fel a tápcsatit
-
Vole
aktív tag
Basszus, ma egyik percrol a masikra eltunt az uj vinyom a windows-bol. Hetvegen beszereltem, mukodott rendesen, megformaztam, radobtam a filmeket, erre ma akarok megint masolni ra, es nem talalja a gep.
Probaltam ujrainditani, de semmi.
Beleneztem biosba, ott mar fura a dolog, mert a merevlemezek kozott nincs, de egy masik opcional megtalaltam. Bootolaskor a 6 sata cuccbol ( egyik a blu-ray ) 5 -ot megtalal, de az uj vinyot nem. Aztan ahogy megy tovabb a boot, ott a bovitokartya megtalalja ( raid funkciot valaszthatnek ha akarnek ), majd amikor betolt a win, ott mar megint nincs sehol. A disk management se latja.
Ilyenkor mivan? Ha elszallt volna a vinyo, akkor se a bovito kartya, se a bios nem latna, nem?
( Probaljam meg kihuzni es ujra bedugni a kabeleket? Nem hiszem, hogy segitene. )
-
ozirisz123
csendes tag
Közben lefutattam hdd regenerátort kb az első 5mb-ban talált 107 delays detected sectort utánna rendben van, ez mit jelent valahogy javítható ezzel a progival? ez okozhatja a késést?
-
Backrau
aktív tag
válasz
Backrau
üzenetére
A problémám megoldódott, igaz magyarázatot nem tudok adni rá miért. Betettem a windows telepítőlemezt és ott már látta az "elveszett" két particióm. Újratelepítettem a windows-t és jó lett minden. Szerencsére! Esetleg, ha valakinek lenne ötlete mi okozhatta ezt a galibát meghallgatnám.
-
ozirisz123
csendes tag
Üdv! Tudna valaki nekem segíteni van 1 samsung 120gb 2.5" hdd-m szinte új 4 napot ment az mitől lehet hogy 1perc múlva ismeri fel a laptop és utánna kezd róla bootolni, utánna nincs semmi gond sentinel szerint is 100/100-as több gépben is próbáltam furcsálom ilyennel még nem találkoztam.
-
Csabi1984
addikt
Nagyon úgy érzem,hogy ezek a Merevlemez hibák minden napra jut 1 ilyen hiba. Sokszor amúgy nem megfelelő tápegység tápkábele okozza, adatkábel érintkezési hiba, alaplapi vezérlő hiba, alaplap hiba meg ugye ott van a "romlás" Ezért nem fogok venni 2-3 TB HDD-ket mert csak a baj van velük sajnos
Tudjátok mibe nem bízok egy régi tapasztalat végett? Külső 3.5 Házaknál van negativ élmélnyem vagyis ahogy mondják "egyszer volt olyanom" de megbántam. Szóval nem tudom,hogy a mai külső 3,5 Merevlemez házak amik ugye külső táposak mennyire megbizhatóak. Zártabb rendszer jobban melegszik. -
Backrau
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy problémám van! Hazajöttem, és arra lettem figyelmes, hogy a Samsung winyómat nem lehet elérni. Bios felismeri, windows szintén, de meghajtók nincsenek! Lemezkezelőbe belementem és kiírja, hogy érvénytelen! Mi lehet a gond? Egyik bekapcsolásról a másikra történt mindez! Remélem tudtok segíteni, vagy ötleteket adni, mert ezen van rengeteg dolgom! Képet mellékeltem hátha segít valakinek. Előre is köszönöm mindenkinek!
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Skalci
üzenetére
Garanciát nem tudom, meg kell kérdezni eladót. Kárt én kétlem, hisz másik winyók se parkolnak.
Én 5 éven belül se szeretném hogy elhalálozzon, nemhogy egy. Úgyhogy épp ezért majd valamit kezdek ezzel a parkolással. Nem hiszem hogy az a 8 sec a legoptimálisabb az élettartamnak, vagy mennyi van beállítva rajt... Nekem az élettartam az első prioritású, nem érdekel a fogyasztás.Ha megjön, kiderül mire van állítva. Mert netről semmit se tudtam meg eddig a termékről ezügyben. :s
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Hdd búgására keresnék megoldást,berezonál a gép kicsit.
Zajszigetelés megvolt,javult de ez kevés.
Sima csavarom van csak, gumírozott verzió megoldaná vajon?
Vagy mennyire megbízhatóak az 5,25"-os hűtő/szigetelő cuccok,tudtok esetleg megbízhatót? -
New_Man
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Western Digital 500GB 7200 rpm SATA 2,5" 16MB WD5000BPKX HDD-t.
Beszereltem, telepítettem a Win7-et, azonban egy napon belül összeomlott. Ez után újra húztam a rendszert megint. Néhány óra múlva egy reboot után nem reagált sem a billentyűzet sem a touchpad a boot megkezdése után. A HDD indulás után furcsa hangot ad és nem pörög fel. Olyan mint ha a motor próbálna indulni de nem tud.
Ettől fogva próbáltam újratelepíteni a rendszert DVD-ről, illetve USB-ről is, de ez a kép fogad:
Szerintetek mi lehet a probléma?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
-
fer
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Sziasztok! Úgy érzem egyedi problémával állok szemben az egyik, pontosabban oprendszeres hdd-el kapcsolatban, és tanácstalan vagyok! Mivel a win 8.1-em lejárt ezért vissza akartam rakni (pontosaban vissza is raktam) a win 7-et! A telepítő elindult, de a telepítést követő újraindításnál a bios nem tudott indulni és egyfolytában kereste a winyót! Ez az inteles sata vezérlőn volt, ahci módban átdugtam a lila jmicronos vezérlőre ahci módban és onnan minden ment tovább rendesen, csak azóta nem hajlandó elfogadni a winyomat az inteles vezérlő ahci módban, a jmicronos meg elindul vele, ha kikapcsolom az ahci-t az intelesen, akkor megy vele! A winyó egy samu HD502HJ, mitől lehet ez az anomália, ilyennel még nem találkoztam, egyébként másik winyóval működik az inteles vezérlő ahci módban! Először arra gondoltam, hogy az alaplapomon döglött meg a vezérlő,de ezek szerint a winyóval van a probléma!
-
djculture
félisten
válasz
tknof1871
üzenetére
Y kábel helyett samu kalapáccsal ütöd őket akkor is kevesebbet fogsz szívni. Y kábelt aki kitalálta az se volt normális. Egy plusz kontaktot tesz vele be az ember egy amúgy is érzékeny részre.
Az átakitók helyett meg veszel normális ide vezérlő kártyát azzal szintén nem fogsz szívni ellentétben az ilyen átalakítós fos@dékokkal
-
liksoft
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nekem ez így kevés. Sajnos nem futtatok ilyent, így a leírtak alapján nincs több ötletem. Talán szervizesnek lesz hozzászólása, vagy iránymutatása további hibakereséshez.
-
lord_m
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Nos, próbálgattam most is a WD külső vinyót,(Model: WDBUZG0010BBK-EESN).
Mikor csatlakoztattam, a windows most kiírta, hogy a meghajtón a System Volume Information/change.log sérült, futtassa a chkdsk programot. Megcsináltam, ahogy tegnap is egyébként...
Több, képeket tartalmazó könyvtára próbáltam másolni, egy 510MB ból átment 506MB,(tegnap csak 200körül), de ugyan úgy leáll a másolás, 10MB-os mappa átmegy, 17-es 12MB-ig, tehát szerintem véletlenszerűen...utána jön a pittyenés, leállás, felpörgés, leállás stb, nagyobb fájlok esélytelenek...
A HD Sentinel tegnap 30%-ra írta a lemez kondícióját, most meg csak 15%...
Ez a helyzet...
-
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Skalci
üzenetére
A red meg a green gyakori parkolásra van beállítva szemben a blue-val. Így egyértelmű hogy sokkal többet parkolnak. Ezzel a célja a gyártónak a gazdaságosság volt, de az érem másik oldala hogy az élettartam viszont a sok parkolgatás miatt meg csökken. Ezt ki lehet kapcsolni (elvileg), szoftveres útmutatást találsz a ph-n is.
PL:
http://prohardver.hu/tema/re_kritikus_hiba_a_western_digital_caviar_green_m/hsz_1-1.html -
Skalci
tag
Sziasztok.
Mi okozhatja, hogy az újonnan vásárolt 2TB WD Red fejparkolás számai (1770) már most elérték, sőt túlszárnyalták a kb 1.5 éves 320GB WD Blue vinyóét? Kicsit aggaszt a dolog, eddig összesen 7 nap 8 óra üzemidőt ír a hd sentinel.
-
liksoft
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy az SSD "csuklott" egyet amit még ő sem vett észre (vagy nem akart), és így a SMART-ba nem jegyezte be. Vagy memória környékén történt hiba és vissza is írt az SSD-re hibás adatokat, vagy rossz helyre (felülírás).
-
tknof1871
őstag
Üdv! Volt itt egy régi komment és ebből párbeszéd valaki és valamelyik adatmentős szakember között. Sajnálom, igyekeztem, de nem találtam meg. Úgy emlékszek arról volt szó, hogy a PATA HDD volt PATA - > SATA adapter közbeiktatásával az alaplapra SATA-két kötve/kapcsolva/dugva. Az bontakozott ki a történetből, hogy egy forrasztási hiba miatt ezek az adapterek életveszélyesek a HDD-re. Hibás szériákat gyártanak.
A kérdésem az, hogy jelenleg lehetséges olyan adaptert beszerezni, ami már nem veszélyes a hardverre? A kiválasztás hogyan lehetséges? Például x gyártó terméke jó, a többi hibás, a noname meg eleve gyilkos?Más. Majd kelleni fog SATA adatkábel és tápkábel hosszabbító is, SATA Y tápelosztó (SATA->SATA-SATA). Ezeket normálisra tudják gyártani, vagy kizárólag egyes márkák termékeit vegyem?
-
raskolnikoff
őstag
Hali, tegnap óta csak úgy tudom indítani a gépet ha a boot menüből manuálisan kiválasztom az SSD-met. Ha nem így teszek, csak egy villogó kurzort látok...valamint a biosban az alap boot menüben nem is engedi kiválasztani az SSD-t csak az alatta lévő override menüből.
Előzménynek legyen annyi elég, hogy egyszercsak csúnyán befagyott minden, de pár program még futott (ami SSDre volt telepítve), mint például Firefox néhány tabja, de más tabok meg nem reagáltak. Ctrl+Alt+Del-re azt írta hogy nincs meg a hely ahonnan indítani kéne a progit...továbbá a Total Commanderre is ezt írta, mintha elveszett volna a C meghajtó.
HD Sentinel azt írja 100%-os.
Mi a franc lehet a baj?
P8P67LE és A-Data SSD -
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
1. probléma:
Nagyméretű torrent indítása esetén brutál seek-be kezd a vinyóm , ki is fagy a rendszer .
2.probléma:
Steam letöltés full max sávon 2MB/s ... dettó bedurvul a helyzet úgy 10 perc után , majd fagyás ( Steam felirat - DISK BUSY )
3. probléma:
Ha megy egy folyamat, pl felmásolás pendriveról, és közben törlök mondjuk 20GB-ot, a vinyó ismét vadul seek-el .Mivel teszteljem a vinyót, hogy ki tudjam szűrni a hibát?
Ha csak seed-elek / böngészgetek, a gép, 7/24 be is elmegy egy nyikkanás nélkül .
előre is kösz mindent !
-
djculture
félisten
-
-
sider24
tag
Itt mindenki csak kérdezz, de választ nem kap senki sem xdd

-
G_Gabi
csendes tag
Sziasztok
Adott egy WD Elements 2.5 1TB -os vinyó. A probléma a következő: ha rádugom a tv-re (Samsung LE37D550K1W) és elindítok róla egy hd filmet akkor szaggat, viszont laptopon nem. Kisebb fájloknál nincs vele probléma, illetve egy régebbi Elementsről (WDBAAU0010HBK) tökéletesen vitte a filmeket a TV. Őszintén szólva nem formáztam le miután megvettem csak ráhúztam a filmeket, ez lenne a probléma?
Köszi előre is

-
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Ide is bemásolom a problémámat, hátha ez autentikusabb topic, mint a külső hdd-k.

Segítségeteket szeretném kérni, külső HDD hibajelenséggel kapcsolatban. Adott egy WD Elements 2,5"-os, 1TB-os külső vinyó.
Eddig működött rendesen, de most bármit másolnék rá, egy darabig megy, majd a másolás megáll egy véletlenszerű pontnál... Pittyeg egyet, majd újra felpörög, próbálkozik, újra leáll, pittyen, ciklusba kerül, lefagy...
Úgy 100 MB-nyi adat felmegy gond nélkül, de ha már nagyobb, tovább kell dolgozzon a vinyó, megáll a másolás....Másik USB port, másik gép, szintén nem megy végig a másolás...
Próbáltam formázni, de csak a led villog, a folyamatot nem jelzi a gép.
HD Sentinel tesztnél is elkezdi a vizsgálatot, majd leáll, olvasó egység hiba miatt.
Létezik, hogy fizikai hibája lett? Van még program, vagy bármi amit érdemes megoldásként kipróbálni?
Előre is köszi a segítséget.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Károsodást okoz a HDD-nek (pc házban van, desktop pc) vagy más hardvernek, ha a SATA adatkábel rá van csatlakoztatva de a táp nem? Az adatkábel összeköti az alaplappal. Természetesen nem a rendszermeghajtóról van szó.
-
sider24
tag
Sziasztok. Volna nekem egy olyan problémám, hogy mikor telepíteni szeretném a (Windows XP SP3-mat)
Akkor el jut egy darabig, mikor kellene hogy ki válasszam hogy hova telepítsem a rendszert az helyet ki ír egy kék halált!Következőket írja: A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásnak megelőzése érdekében leállt.
Ha először látja ezt a hibaképernyőt, akkor indítsa újra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Végezzen vírusellenőrézést. Távolítsa el a esetleges újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez - vezérlőket.
Ellenőrízze, hogy a merevlemez megfelelően van-e konfigurálva és lezárva.
Futassa a CHKDSK /F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indítsa újra a számítógépet.Technika információk:
xxx STOP: 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc0000034, 0x00000000,0x00000000)
CHKDSK /F programot futtattam, újra indítottam és meg is csinálta, de az sem javított semmit sajnos.
Különleges Windows 7 Ultimate 64Bit Rendszer fel telepítette úgy ahogy kell, és a windows xp sp3 valamiért nem akarja és ki ír egy kék halált.
Valaki tudna nekem segíteni?

-
pjen
félisten
válasz
terencehIII
üzenetére
Ha zipp el tömöríted azt lehet jelszavazni,
-
terencehIII
tag
Sziasztok!
Valaki tud olyat, hogy lehet egy adott mappát levédeni jelszóval (wd my passport hdd, de nem szeretnék az egész vinyora jelszót rakni)
Előre is köszi a segítséget! -
djculture
félisten
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen a gyengébbik sima szoftveres védelemhez ez is elég mivel a dos nem kezel jogosultságokat..
Viszont elég sok laptopba az alaplap és a bios dekódol igy azoknál ha ellopják a hdd-t dos alól se tudnak mit kezdeni vele..Persze ilyenkor szívatás ha tönkremegy a laptop és adatot kellene menteni. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
djculture
félisten
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy laptop hdd amin van két partíció. Az egyik partíciót szépen látom, a másiknál csak a betűjelét se meretet se semmit nem látok. Gondolom sérült a partíciós tábla. Ezt milyen programmal lehet helyreállítani?
Köszi
-
Hoby
tag
válasz
djculture
üzenetére
Csak 4 után leszek othon, akkor tudok bővebbet is mondani.
a kártya: Silicon image
(azthiszem ez a kártya)
alaplap M5a97 evo r2első körben akkor felrakom a gyári drivert aztán majd még írok
-
djculture
félisten
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, van nekem egy b-nőm, neki meg még két nővére...
Már jól indul, tudom... na van nekik 3 laptopjuk, névszerint ASUSk50c...
Van bennük ám vinyó is, méghozzá seagate...
Na a gonosz farkas hiába magyarázta a középső nővérnek, hogy ne a C: -re torrentezzen és tegye át a D: -re, mivel fölöslegesen terheli a gépet/vinyót.
CRC hibákról nem is beszélünk, főleg nem is merem feltételezni a babsectorokat...
Na eljutottunk odáig, hogy az alaplapi smart-om is megfogja a vinyót... ki kellene kapcsolni ugye de vajon hol lehet?! bár most előre dumáltam, majd most leülök megnézem, mert ugye valami határértéken kívül van... lehet, hogy ezért is nem engedi tovább XPbe az alaplapom...
BIOS látja, gépem meg már anyázik, nem is akar bebootolni vele.
Vinyó kuka, ebben nincs vita, viszont adatmentés kellene neki, ha van valakinek korábban említett megoldása, opciója... kuskutyája, hozzáértő nagymamája vagy kalapácsa, kérem ossza meg velem.most meg megyek, megnézem h hogy lehet kikapcsolni a SMARTot, hátha be tudok bootolni adatmentésre
-
Hoby
tag
válasz
djculture
üzenetére
Hali.Nagy nehezen megvolt a reinstal de ugyan az a probléma.Biosban látom a hdd-t de windowsban nem.
Win felrakta a saját driverét a kártyához.Előző alaplappal gond nélkül ment.
Mit kéne még bütykölnöm rajta?
Jumperelni kéne, vagy a gyári driverrel kéne próbálni?
Régi lapomon 1 ide csati volt gyárilag ugyhogy azzal ment utoljára de amig használtam az odd-ket meg nem vettem új stas vinyót addig a kártyát használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Magyarán ha a fő képet láttad 100/100- nak azt egy gyenge merevlemezről is lehet produkálni. De senkit nem gyanusítok ilyennel csak azt mondom,hogy a ha nincs a smart táblázat mellékelve akkor történhetnek meglepetések. De mint ahogy írtam nem feltétlenűl kell erre gondolni nem mindenki szereti a rossz hírét terjeszteni. Ezért szoktam úgy mond olyan valakitől venni aki legalább ad 1 hét Garit illetve bontatlan.

(Sz@r táp, troli végén a padlón zacsiban hazaszállított winyó, meg társai 
Tudjátok mibe nem bízok egy régi tapasztalat végett? Külső 3.5 Házaknál van negativ élmélnyem vagyis ahogy mondják "egyszer volt olyanom" de megbántam. Szóval nem tudom,hogy a mai külső 3,5 Merevlemez házak amik ugye külső táposak mennyire megbizhatóak. Zártabb rendszer jobban melegszik.