Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Szektorhibás, ez van. Ha nem tudod gariztatni, akkor meg lehet próbálni, hogy azt a részt nem particionálod, így nem lesz használva.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
Fujitsu MHZ2160BH G2. Ez a kép hd sentinel felület teszt eredménye. 0%-osnak jelzi a vinyót, de működik. Rendszernek lassú, meg panaszkodik rá a win. Torrenteztem már szektorhibás vinyóra és amikor meg akartam nyitni a fájlt, akkor nem sikerült. ezért akarnám kizárni. Most így a felületteszt alapján hozzávetőlegesen csináltam a lemezkezelővel egy partíciót a hiba elé és egyet utána, a hibás rész meg üres partíció. Nem tudom, fizikailag is így van-e a lemezen, majd kiderül, hogy lesz-e hiba
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
válasz
McAdam6
üzenetére
Hát nekem a külső vinyóm smart értékei között van egy G-sensor érték. Ami a furcsa, hogy még sosem érte semmilyen ütődés, pláne menet közben, de ez az érték folyamatosan növekszik. Van egy olyan gyanúm, hogy direkt azért találták ezt ki, hogy legyen mire fogni, hogy nem cserélik ki. Mert, hogy nem a külső behatásokat számolja, az tuti. Biztos túl sok volt a garis csere...
-
xcds
őstag
A hibernálás kikapcsolásához nyitni kell egy parancssort rendszergazdaként és beírni: powercfg -h off
A lapozófájlhoz meg rákattintasz a win logóra és beírod a keresésbe, hogy "a virtuális memória méretének módosítása"és kiadja a súgót, ahol le van írva, hogy kell.
Újra kell indítani utána.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Azt miért írja ki a win7, amikor rádugom a külső vinyót, hogy probléma van néhány fáájlal és akarom-e javítani?
Ha simán rányomok, hogy nem, akkor is jó minden. Nem lehet ezt vhogy eltüntetni? -
xcds
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát szinte mérget vehetsz rá, hogy igen, Én az enyémet szétszedtem és feltettem a polcra dísznek.

-
xcds
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szétszedheted, de akkor se lesz jó.

-
xcds
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nekem volt olyan vinyóm, ami ugyanezt csinálta, mielőtt megadta magát.
-
xcds
őstag
válasz
Memora
üzenetére
Nekem is volt egyszer ilyen. A hd sentinel megoldotta. Van egy olyan menüpontja, hogy a lemez felületének újrainicializálása. Azt hiszem a hdd regenerator nevű program is ugyanezt csinálja, de én azt nem próbáltam. De ezek mindent törölnek a lemezről. Nekem az egy hibás szektorom eltűntette, azóta is hibátlan a hdd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD,Maxtor 1TB
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amit letörölt, azt sztem nem lehet már visszahozni. A maradékot a Get Data Back programmal.