Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Van egy 3,5"-os hdd-m, amit szeretnék a laptopomhoz csatlakoztatni. Mi a különbség a külső hdd ház és a dokkoló között? Melyik megoldással járnék a legjobban? Ahogy néztem az árakat, kb egy árban vannak.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
USB szelektív felfüggesztés beállítás - ezt rakjam tiltásra?
Előjött még valami: miután kikapcsolom a gépet, a hdd pörög tovább. Kihúzom a gépből az usb-t, leáll. Visszadugom (gép változatlanul kikapcsolva), és elindul egyből megint a hdd. Arra gondoltam először, hogy abba az usb-be dugtam, amin kikapcsolva is van töltés, de nem abban volt. -
utgyuru
aktív tag
"WD 10EADS External USB Device"-al kapcsolatban olyan gondom van, hogy valamiért "leáll" néha. Konkrétan ott lett nagyon zavaró, hogy erről hallgatok zenét, és kb 5 percenként megáll a zene, hallom hogy elkezd pörögni a hdd, aztán megy tovább a zene. Korábban Win7 alatt is csinált ilyet néha, ma feldobtam egy 8.1-et, most folyamatosan. Mit kellene állítanom?
-
utgyuru
aktív tag
Az mitől van, hogy itthon egy pendrive-ra pakoltam cuccot, egy másik gépen bedugom, win7 kiírja, hogy telepítve az eszköz, de nem tudja megnyitni. Hazajövök, itthon továbbra is működik. Ugyanúgy win7 itt is.
-
utgyuru
aktív tag
Van egy WD My Bookom, a monitorom mellett tartom, az asztalomon. Az a gondom, hogy van egy folyamatos kerregő hangja. Nem hangos, de nagyon idegesítő. Ez normális ?
-
utgyuru
aktív tag
Az normális, hogy elindítok egyszerre 6 torrentet, és a uTorrent egyből írja, hogy lemez túlterhelt 100%, meg nem is tölt, csak pár kb/s-el?
szerk: Megállítottam egy kivételével a többit, de ugyanúgy kiírja, és a letöltés most se megy 50 kb/s fölé. -
utgyuru
aktív tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Linux-szal sem formáztam, gyárilag FAT volt szerintem, azt használtam.
Közben megnéztem, Acronis látja, adtam neki egy betűt (G
, mert eddig az se volt. Még mindig nem jelent meg sehol sem, de cmd-ben tudok navigálni benne. Utána kipróbáltam, ha Total Commander-ben konzolon beírom, hogy g:, akkor az is látja már. -
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Van egy WD 10EADS usb-s hdd-m. Amikor megvettem, Linuxot használtam, bedugtam, minden további nélkül tudtam használni, formázni se kellett, rápakoltam jó adag adatot. Most Win7-nel használnám, viszont de a Win máshogy gondolja. Management console-ban látja a rendszer, hogy csatlakoztatva, van, de azon kívül semmi. Kép Egyébként kiírja, hogy az eszköz megfelelően működik. A kérdésem az lenne, hogy valahogy meg lehet ezt úszni formázás nélkül?
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Egy kicsit fura kérdésem van.
Arról van szó, hogy van a gépemben egy mobil rack. Nincsen benne vinyó, és a kábelek sincsenek bedugva. Papírpénzt raktam bele, hogy senki se találja meg. Ebből lehet valami baj ? Olyanra gondolok, hogy meggyulad a pénz, vagy ilyesmi. Köszi előre is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, mert eddig az se volt. Még mindig nem jelent meg sehol sem, de cmd-ben tudok navigálni benne. Utána kipróbáltam, ha Total Commander-ben konzolon beírom, hogy g:, akkor az is látja már.
Amúgy aznap, amikor a kérdést írtam, meggyulladt a mélynyomóm...