- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Akkor szólj a HDD gyártóknak, hogy a SMART-ot korrekt módon kezeljék az eszközeik! A programozó csak szív a verziónként máshogyan működő hardware miatt, és folyamatosan a kivételeket, majd az újabb kivételeket kezeli le a programban.Tedd fel a legújabb programot, abban a legtöbb kivétel kezelésre kerül mindig. A legjobb, ha automatikus frissítésre teszed.
Tudod, a Te szemléleted alapján a 3.0-ás Windows drivernek is mennie kéne Win8 alatt. Hát sajnos az nem fog menni! Új hardware vagy új software esetén új driver is kell. Itt pedig hiába ugyanúgy HDD a HDD, ha a gyártó újabb SMART-ot tesz bele, és az nem úgy működik mint a régi.
Ha ezt sem érted meg, akkor szerintem neked a programmal gondod van, és kérdés helyett inkább "lekukázod". Ebben az esetben ez itt meddő vita, és én kérek elnézést.
-
Elég nagy problémám van, ami már hónapok óta megkeseríti az életem, remélem tudtok segíteni.
Van 3 hdd-m + 1 SSD (ezen a win 8 pro). Azt csinálja a gép, hogy random időközönként hirtelen "elveszíti" valamelyik HDD-t, mikor melyiket... ilyenkor befagy 1-2 percre a gép, legtöbb esetben utána visszatér, de néha csak egy újraindítás segít. A legfurcsább az egészben, hogy van amikor 1 hétig hibamentes, aztán heteken keresztül lehal ilyen napi 7-8 alkalommal (sokszor nem is foglalkozom vele, ha nincs a meghajtóra szükségem). Futtattam egy HDD sentinelt, de 100%ot írt az összes hdd-re.Megérné esetleg újratenni a gépet? Sokáig alaplaphibára gondoltam, de aztán megjárt egy szervízt és elvileg jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest