Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• liksoft

nagyúr

válasz pjen #33297 üzenetére

Akkor szólj a HDD gyártóknak, hogy a SMART-ot korrekt módon kezeljék az eszközeik! A programozó csak szív a verziónként máshogyan működő hardware miatt, és folyamatosan a kivételeket, majd az újabb kivételeket kezeli le a programban.Tedd fel a legújabb programot, abban a legtöbb kivétel kezelésre kerül mindig. A legjobb, ha automatikus frissítésre teszed.

Tudod, a Te szemléleted alapján a 3.0-ás Windows drivernek is mennie kéne Win8 alatt. Hát sajnos az nem fog menni! Új hardware vagy új software esetén új driver is kell. Itt pedig hiába ugyanúgy HDD a HDD, ha a gyártó újabb SMART-ot tesz bele, és az nem úgy működik mint a régi.

Ha ezt sem érted meg, akkor szerintem neked a programmal gondod van, és kérdés helyett inkább "lekukázod". Ebben az esetben ez itt meddő vita, és én kérek elnézést.

• fahrii

őstag

válasz pjen #33297 üzenetére

Elég nagy problémám van, ami már hónapok óta megkeseríti az életem, remélem tudtok segíteni.
    Van 3 hdd-m + 1 SSD (ezen a win 8 pro). Azt csinálja a gép, hogy random időközönként hirtelen "elveszíti" valamelyik HDD-t, mikor melyiket... ilyenkor befagy 1-2 percre a gép, legtöbb esetben utána visszatér, de néha csak egy újraindítás segít. A legfurcsább az egészben, hogy van amikor 1 hétig hibamentes, aztán heteken keresztül lehal ilyen napi 7-8 alkalommal (sokszor nem is foglalkozom vele, ha nincs a meghajtóra szükségem). Futtattam egy HDD sentinelt, de 100%ot írt az összes hdd-re.

Megérné esetleg újratenni a gépet? Sokáig alaplaphibára gondoltam, de aztán megjárt egy szervízt és elvileg jó.

Új hozzászólás Aktív témák